asocum ayakkabıların çok şıkmış birde ayagında görsek nasıl duruyorr aceppppfisfisfisa.s.
ebişim ne kadarçok şey almışsın canım hepsini iyi günlerde kullan:lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım,eklemek isterdim ama kendimle ilgili hiç bi kare ekliyemiyorum askerden anlaşmalı olarak:kedi:yoksa kk yada izin vermicekasocum ayakkabıların çok şıkmış birde ayagında görsek nasıl duruyorr aceppppfisfisfisa.s.
gladyatör bende aldım emme ekleyemiyom
laptop hala bilgi işlemcide
xp ye çevircek ben connect kart alcamda
internete gircem
:gitme:cicişleriniz çok güzel güle güle kullanın
offfffffffffff yevrümmmmmmmmmmm bunlarla harikalıgına harikalık katcan:jeyyar:sengözlerimebaksanakıs bende bisürü bşy aldım valla bi resim çekmeye eriniyom haaa:)kaydirigubbakcemile3
saol bebeğim o senin güzelliğinŞeniz:mymeka:hemen kalk ve şu resimleri çek üşengeç hatun:CüvCüv:
bunnar da benim depresyonun tavana vurduğu alışverişimden seçmeler..
birkısmısının resmini çekemedim makina soğudu -tatlicadiarzu-
kırmızı elbisenin aynısının siyahını ve yeşilinde aldım ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bu arada lütfen orda burda waytros hakında şişko , basenli , döt döbek birine karışmış , efenime sölimm gudubet dombili şeklinde laflar etmeyin vala yazık ..duyunca üzülüyo :teselli:
o katmer katmer yağların altında bir kalp var :teselli:
ulaşmak zor olsada![]()
elbiselerin yıkıyor ortalıgı cnmm...güle güle kullanopuyorumnanaktandemek her canı sıkılan alışveriş yapıyo bende sendenimkaydirigubbakcemile3
nan insan başka model alır aynısını niye alıyon :mymeka:
elbiselerin yıkıyor ortalıgı cnmm...güle güle kullanopuyorumnanaktandemek her canı sıkılan alışveriş yapıyo bende sendenimkaydirigubbakcemile3
bahane mi yok bize![]()
allahın delisi açıklamalar bak yaa:roflol:eski sanmayın resimleri dio,bide sevgilim aldı bende para nerdekaydirigubbakcemile3allahta seni güldürsün alemsin sen ya:lepi:kıslar bu 1 hafta içinde aldıklarım bunlar bu hafta abarttım alışveriş olaylarını ama can sıkıntısı neyapalım böle mutlu oluyorum bu sıralarkaydirigubbakcemile3bu arada makinanın ayarını deiştiremiyorum kıslar 10 dk önce çektim resimleri eski deillerkaydirigubbakcemile3 kıslar fiyatlarını markasını yazdımmm görgüsüzlük gibi anlaşılmasın o niyetle yazmadım valla ben burdaki kıyafetlere bakınca merak ediyordum nekadara alındıgını onun için yazdım benim giibi meraklı olanlar vardır die:):)lcw leri bide etegi sefgülüm aldııı yoksa bunların hepsini aynı sıralar alamam nerde bende okdr para:):):)
siyah canta 28tl,renkli olan 20 küçük çapraz kulanılan 10 tl
etek 25 tl markası yok:)
kolyelerin teki 3 tl
24 tl lcw
12 tl lcw
7 tl collezion tshrt
7 tl collezion tshrt
12 tl lcw
pislik almış gene bissürü güzel şeeevereliniortakbunnar da benim depresyonun tavana vurduğu alışverişimden seçmeler..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bu arada lütfen orda burda waytros hakında şişko , basenli , döt döbek birine karışmış , efenime sölimm gudubet dombili şeklinde laflar etmeyin vala yazık ..duyunca üzülüyo :teselli:
ulaşmak zor olsada![]()
pislik almış gene bissürü güzel şeeevereliniortak
sen benim yağlarıma kurban ol yerden bitme hobbit:umursamaz:
bu arada arkadaşlar duymayanlara duyurulur
funda aldığı şortları paça tadiletına gönderip o şekilde kullanıyor
şortlar kendisinde kapri gibi durduğu için haberiniz ola:1closedeyes:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ulaşmak zor olsada![]()