Pembe Dolap

anuşka ne kadar cici terlikler bunlar böyle
ayakkabılarda hoşuma gitti güle güle kullan canım
D'arbanwille... canım çok zeevklisin hee hepsi de birbirinden güzelmişşşşşş

Son düzenleme:
:
valla sizin atışmalarınıza bayılıyorum :roflol: fundacım süpersin yine zevkli hatunn senikaydirigubbakcemile3berska elbisene ve morlu elbiseye bayıldıma.sbaşka renkleride varmı berska elbisenin :uhm:hemen uğramam lazım :jeyyar:bende depresyondayım bu sıralar en güzel rahatlama şekli alışveriş tabii kredi kartı extreleri gelene kadar -tatlicadiarzu-

Ve ayakkabılar ile terlikler...

canım hepsini güle güle giy opuyorumnanaktanmuda terlikler güzel ve indirimde ama ben denedim ayağımda çok kötü durdu 36 numara olmasına rağmen çok büyük gibi durdu ön kısmı acaba benim ayaktamı sorun var terliktemi anlayamadım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

anuşka ne kadar cici terlikler bunlar böyle
ayakkabılarda hoşuma gitti güle güle kullan canım
D'arbanwille... canım çok zeevklisin hee hepsi de birbirinden güzelmişşşşşş

Sağol canım. Terlikleri kızım da çok beğendi. Sanırım benim yerime o giyer...

Ben normalde 38 numara giyiyorum. Kızım da 37 giyiyor. Terlikleri 38 aldım. Kızıma da oluyor bana da. Giydikten sonra ayağı tam olarak yerleştirmek gerekiyor içine. Aldığımdan beri ayağımda ve inanılmaz rahat. Tavsiye ederim.

Feda olsun sana bütün cicilerim. Yalnız bir sorun var canım. Sen manken gibisin, benim giysiler ise 40 beden (

cnmmmm salaş tazda giyerim öylede çok hoş oluyoooyerimsenibenayrıca senin boyun uzundur kesin.. 42 beden giyen bi kuzenim var demessinki bu 42 beden giyo boyda baya varrr at gibi mşlh yanikaydirigubbakcemile3ayrıca bayan dedigin az etine dolgun olcak:jeyyarek bi sapık gördüm kendimi şimdikaydirigubbakcemile3

arsız aso:mymeka:aynı ayakabının grisini aldın gözün doysun:mymeka:
haklısınız ama,beyazda bi başka güzel be kızlar:asigim:kızmayın bana gözün doysun demeyin:kedi:bu gün dayanamadım ve nefsime yenik düşerek geçen grisini aldığım ayakabının beyazını aldım:kedi:

birde totomu başımı kapatan bu bluzu aldımgamyoncuiremsu

funda bebem aşmısın kendini gene :asigim: ama hepside spermiş :))

anuşka alışveriş gerçektende ii gelio kadınlara :)harikalar güle güle giyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…