Pembe Dolap

patient o babetler harika canım güle güle giy ben de yarın alıcam inş. ıncide görmüştüm sanırım.
Taytla giymeyi düşünüyorum :)

kizlar güle güle giyinin böyle bakinca nasil hevesleniyorum

bende bugün baya bi aldim ama fiyatlar sagolsun :)
tl olarak söylüyorum

kemer 2 tl
pantolon 6 tl
canta tanesi 2 tl
ayakkabi tanesi 10 tl
sapka 2 tl

çok beğendim tatlım çok da rahat görünüyor güle güle giy...:icecream:

sağol canım ama pek rahat değiller parmaklarım acıdı giydigimde belki yeni olduğundandır yada topukluya alışık değilim ondandır bilmiyorum bugünde bunları aldı annem rengi hoşuma gitti benimde pek alışık değilim bu tarz ayakkabılara ama ...zemuszemus

çirkin tırnaklarım için kusura bakmayın

ilayda tatlım ince çorapla giyiyosun deil mii ayakkabıyı giymeden krem sür ayağna çorabın üzerine hiç acıtmıyor ayakkabı ozaman

nazariks ben buna bayıldım güle güle giy..ne zarif bi sandalet ya..çok severim bu tarz

esim gecen gun aldi tamamen onun secimi hepside
sari etek siyah t-sort sari kupe ve siyah tac altiina siyah tayt alacakmiskaydirigubbakcemile3

esim gecen gun aldi tamamen onun secimi hepside
sari etek siyah t-sort sari kupe ve siyah tac altiina siyah tayt alacakmiskaydirigubbakcemile3

anammmm ne guzel kocan var be bebısımmm abooo herıf gıtmıs karısına gıyınsın dıye mını etek almıss benımkı hayattaa dusunemıyorum bılee tebrıkler valla

nazarix ayakkabilar cok seker
gulsu gomlek cok klasmis
aslinda daha cok sey begendimde nicklerini unuttum onun icin butun herkes gule gule giysin aldiklarini:Saruboceq:

güle güle giyin arkadaşlar ne güzel şeyler almışsınız öle offf yaaa içim gidiyooo ama ne yapim şimdi ev düzme telaşından düğün telaşından ne kendime ne giyinmeye vakit ayırabiliyoruuum yaaa halbukii gelin olucak kızlar daha bakımlı ve hoş gözükmeliii ama nerdeee ben de oo oturup ağlıycammm valla bende kafamda canlandırıyorum kendime göre aldıklarınızı uyarlıyorum hıh bu yakışır bu olur diyee çok hoş ciciler almışsınız gerçektn

[/URL][/IMG] bende bugün bu gömleği aldım..

çok ciciiii zemuszemus güle güle giy

nazarix ayakkabilar cok seker
gulsu gomlek cok klasmis
aslinda daha cok sey begendimde nicklerini unuttum onun icin butun herkes gule gule giysin aldiklarini:Saruboceq:

saol gülüm.. alıntı yapamadıklarım olduysa da onlara da teşekkürler Şeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…