Pembe Dolap

Merhaba hanimlar...zemuszemus

Bende bu hafta Taksim´den bunlari aldim..!

huyum kurusun, alttaki elbiselerin rengine karar veremeyince ücünü´de aldim...:utangac: sırnaşık şey Daha güzelleri sizlerin olsun kizlar...:1hug:

dsc02044.jpg

dsc02044.jpg

dsc02050i.jpg

Bu Yagmurlugu cooooook sevdimmmmm bennnn....:asigim:

dsc02052s.jpg

:nazar::nazar::nazar:

Püffffff, ya bende bi sakarlik var bugün yada imageshack´de..! Resimlerin biri hep cift geliyor...tekrar deniyorum..özür dilerim kizlar..! mafoldumben

dsc02044j.jpg

dsc02046e.jpg

dsc02050e.jpg

dsc02052t.jpg

Sanırım bende paylaşımda bulunacağım yakında, çünkü bu bölüme baktıkca bende paylaşmak göstermek istiyorum, ama ancak bunu tatilden döndükten sonra yapabilirim, tatilden aldıklarımıda paylaşmak isterim. Hepsini bir başlıkta paylaşırım inşallah.

Ya kızlar ne cicişler almışsınız ya...
ınsanın bunlara baktıkça gidip alışveriş yapası geliyor...
Hepiniz güle güle kullanın... a.s.

bende de vardi o hastalik aldigim herseyden en az uc renk alirdim neyseki atlattim aslinda yine zor tutuyorum kendimi ama tutuyorum cunku insanin cani herseyden cekiyo bir iki yil sonrada atiyo bi koseye giymiyo modasi gecti dar geldi falan yazik oluyozemuszemus

hoşçakal,iyi günlerde giy aldıklarını,pardon demene gerek yok,aynı kareyi 5 tane topiğe koyanlar bile oluyo-tatlicadiarzu-nerden aldın canım bunları ben çok beğendim bluzlerini

asocumm cok sık cnm gulegule gıyy bende bugunn saatlerce gezdım alıs verıs yaptmm eklerım :)

hoşçakal,iyi günlerde giy aldıklarını,pardon demene gerek yok,aynı kareyi 5 tane topiğe koyanlar bile oluyo-tatlicadiarzu-nerden aldın canım bunları ben çok beğendim bluzlerini

Tesekkür ederim canim..! Benetton´dan aldim elbiseleri..kampanya vardi..! Pembe yagmurlugu´da 32 TL´ye Istiklal cad. Terkos cikmazindaki Sosyete Pazarindan aldi kocisim..! :asigim:

mezunıyettee gıyceımm ayakkabı ve cantammm :)

Eklentiler

• $(e)SP_A2399p.webp
    $(e)SP_A2399p.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 51
  • $(e)SP_A2401p.webp
    $(e)SP_A2401p.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 60
hepiniz güle güle kullanın a.s.
Bu arada bugün ne giydin topiğinin açılmaya niyeti yok herhalde yetkililerde bi kıpırtı göremiyorum baya uzun bi zaman olduda kapalı:kahve:

mezunıyettee gıyceımm ayakkabı ve cantammm :)
gülşahçım çok beğendim vede duygulandım...allah banada artık nasip eder işallah mezun olmayı,bu duygusal konuşmadan sonra yorumuma geçiyorum:kahve:
ayakabı ve çantanda ton farkı yok!ikiside aynı,takım almışsın çünküyerimseniben...ben çok beğendim allah güle güle giymek nasip etsin.
bu arada elbise nerde,ben onuda görmek isitiyorumhihoyyytumarım beyazdır:asigim:çok hoş olur çünkü

Back
X