Pembe Dolap

çok güzelmiş demetçim ayakkabıların,ayaklarına da pek yakışmış, güle güle eskitt a.s.

huli güle güle giy canım bende patim gibi düşünüyoruma.s
kızlar bende bunları aldım mapustayken

:1shok::1shok:
kanka nerdennn buldun bunları yaaaa bende istiyomm

ohh cıvıl cıvıl allı pullu opuyorumnanaktan
sıkıldım valla koyu renktenn.cnm bayılm hepsine.o pullu varya o pulluu az deglsn senn :jeyyar:
pembenin tatlılığına bişe demiyorum zaten
kanka özele geç adres yolla çabbukk :dance:

seni görseler zaten herkes bayılır kanka yaa

kim bilir ne güzel taşıyosundur bu şık giysileri :1hug:

pati şımartma be
beğendinmi hihoyyyt...güzel görüşün o seninbuyrunnnnnnnnn ayrıca sende cindy'nin tr şubesi oldunu biliyosun dimi:dilcikar::jeyyar:
daha bişeyler daha aldım ama sonra eklerim onları,adrese ne gerek var deli,ben sana yollarımgamyoncuiremsu

hakedene kanka yerimseniben
güzele güzel derim zemuszemus kokoş seniii
Şeniz cnm bnm onları da ekle en kısa sürede merakta bırakma beni bak :1rolleyes:
mapustayken gezdin tozdun demek seni gidi senii :jeyyar:

rengi tam çkmamş olabilir kızlar.annem bana almş :)))

kanka sen gör diye yerimseniben
annen benide kızı gibi sevse alırmı aceba:asigim:
ço hoşmuş patim bunuda yaz özele,yarın alışverişe çıkıcam annene sor çıbıhhhgüle güle giy bacım

annen benide kızı gibi sevse alırmı aceba:asigim:
ço hoşmuş patim bunuda yaz özele,yarın alışverişe çıkıcam annene sor çıbıhhhgüle güle giy bacım

senden iyisini mi bulcak kanka annem kaydirigubbakcemile3
hem hamaratsın cokacimcoook hehe :))
sen demeden özele yazmştm kanka zaten ama ayrntılı tarf ederim kaydirigubbakcemile5

aso bizede söylesene nerden aldığını temmuzda evleniyorum yeni ve cıvıl cıvıl şeylere ihtiyacım var doğrusu kendimi çok paspal hissediyorum açıkçasımafoldumben

aso bizede söylesene nerden aldığını temmuzda evleniyorum yeni ve cıvıl cıvıl şeylere ihtiyacım var doğrusu kendimi çok paspal hissediyorum açıkçasımafoldumben
meltemcim söyliyim ne demek,beyaz bluz ve pembe bolero tarzı şeyimi dikilitaşta bir butik var ordan aldım,yeşil pulluyuda beşiktaşta balıkçılar çarşısında bi pasaj var,karşısında ayakabıcı var ordan aldım..fiyatı 25TL....beyaz bluz 25TL pembe üst 20TL..tebrik ederim allah tamamına erdirsin çok sevindim senin adınaalkisalkisalkissorucağın başka birşey olursa msj atarsın canım öpüyorumŞeniz
aso güle güle kullan hırkan çok güzel...
teşekkür ederim gülsuŞeniz
beğenilerini rep ile söyleyen adını yazmadığım dier arkadaşlarda hepnize teşekkürler:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…