Pembe Dolap

cicim sadece geçen hafta aldığım 2 çantayı görmüştürsün okadar.. gördüysen görmemezlikten gel ve gördüğün için yorum yapma cicim ozaman. görmeyenler yapıyorlar yorumlarını.

kırmızı elbise ve diğer spor çantaları hangi topikte gördünüz kızlar bende görmek isterim o topiği :)

ben ta önceden aldığın 2 çantanı ve syah elbiseni görmüştüm .diğerleri yeni zaten onları farkettim....

tamam lahanacım onları bu topiğe yani elbisemi bu topie koymamıştım başka yerdeydi o siyah elbisem.. neyse görmeyenler görmüş oldu sizde tekrarlamış oldunuz böylelikle

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
tsk ederim bebegim
öyle günlük giyinilirmi bilemem ama belki plajda giyinirim hehehhehehe
degisik birsey cünki, birde üzerinde esarp oldugu besbelli olcek:uhm:delikafadulden

tatlım her yerde giyersin.hele yazn süper olıyo.sahilde veya dışarda hep görüyorum ben hihoyyyt

askımda sehır dısındaydıı bana bı bluzz ve canta almısss eklerım onları bı ara :)

Şeniz aşkım bana bunu almışşş

Eklentiler

• $(e)SP_A2382u.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 32
özlemcim çantana bayıldım..nerden aldın canım?bulabilirsem buralarda ben de almak isterim...güneş gözlüğümle çok uyumlu olucak:icecream:güzel günlerde kullan canım...

özlem çok güzel çantan gerçekten nerden kaça aldın bayıldım.
bide sen nerelerdesin ya çoktan göremedim.
özlemişim....

çok teşekkürler canlarım..zemuszemus
çantamı ankara acityden aldım.fiyatı 69 tl..
karalahanacım buralardayım şekeropuyorumnanaktanŞeniz

bu da benim bugün aldığım pabucum hihoyyyt

ayakkabı topiğine koydum kimse yorum yapmadı :dilcikar: beğenmediler sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…