Pembe akıntı geldi ne anlama geliyor

havvaarslan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
270
133
18
Merhaba sayfaya yeni üye oldum. 4 aylık evliyim. Deneyimli ablalarımdan ve arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorum. 2 ve 3 Eylül'de korunmasız ilişki yaşadım. 4 5 6 Eylül'de adet oldum normalde 5 gün süren regl 2 gün yoğun 3. Gün leke seklinde geldi. 2 gündür temizim sorun yoktu. Bugün 8 Eylül'de tekrar korunmasız ilişkim oldu sabah. Akşam saat 10 da açık pembe leke geldi sebebi ne olabilir acaba. Geçen ay adetimden 1 gün önce de korunmasız ilişkim olmuştu 7 ağustosta ama 3 gün regl gördüm. Pembe akıntının sebebi ne olabilir.

Enfeksiyon olabilir. Hamilelik kaynaklı olma ihtimali yok bu kadar kısa sürede. Eğer onu merak ederek soruyorsan

Enfeksiyon olabilir. Hamilelik kaynaklı olma ihtimali yok bu kadar kısa sürede. Eğer onu merak ederek soruyorsan
Enfeksiyon olsa ekstra başka belirtiler de olmaz mı hamilelik olduğunu bende düşünmüyorum bu kadar erken sürede ama sebebini merak ettiğim için sordum. Başına gelen var mı diye

Bazen düşük düzeyde, belirti vermeyebiliyor. Yani illa idrarda yanma falan olmak zorunda değil. Nolur nolmaz kontrol ettirin.

2 gun temiz olsanda bazen hafif kirinti kalır, ve iliskiye girdigin zaman özur dilerim ama, siperm geri geldiginde o kalan kirintilarda geliyor. Hemen dakika gelmesede oluyor. Bazen bitsede adetimiz oluyor. Yani basima cok geldi normal canim. Adetinin az surmesi bi sinir stres bi kilo alma soz konusuya otamatikman etkiliyor.

Çok teşekkür ederim canım benim çok sağolasın yani 25 yaşındayim ilk kez başıma böyle bir şey geldi sormak istedim sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…