• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pelvis Ağrım Geçmiyor Yardımcı Olabilecek Var Mı

mia99m

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
30
10
8
26
Merhabalar
Uzun süredir kabızlık problemim de var ve 1 haftadır midem bulanıyordu. Karnimin her yani çok ağrıyordu (muhtemelen gazdır) ama özellikle rahim ve yumurtalıkların olduğu bolge icine icine kramplanıyordu. Bugün genel cerrahiyeye gittik ultrason bakıldı hiçbir şey çıkmadı sadece pelviste minimal duzeyde sıvı var denildi ama bunun yumurtlama doneminde regl oncesi normal oldugunu soylediler fakat sorun su ki bazi aylar, su an oldugu gibi agrim cok oluyor, dokunduğumda ağrıyan yere hafif acıyor bununla ilgili bir tavsiyesi olan var mı?
Daha Ocak ayında da yine kasıklarım ağrıyor diye kadın doğuma gitmiştim hiçbir şey yoktu gayet sağlıklı bir sonuç almıştım, iki regl arası bu ağrılar arada olan bir şey mi yaşayan var mı? Tekrar doktora gitmeli miyim :( Gidip gelmekten de bunaldım

Bende de ayni sorun vardi 2 ayönce kadin doğuma gittim rahim temiz dedi idrar testi yaptı hafif idrar yolu enfeksiyonu dedi bu şiddetli ağrıyı yaratırmı dediğimde olabilir baska sorun gözükmüyor demişti ilaç verdi 1 haftaya rahatlarsn dedi dediği gibide oldu ayaklarınıza sıcak torba koyun cok ise yariyor tabi baska birşey değilse idrar testi genel kültür isteyin

Back