Pelvik kistik kitlesi olanlar yardım!!!

dadlidillim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
26
0
41
merhaba arkadaşlar;
Ben aranıza yeni katıldım 14 aylık evliyim bizde bebek istiyoruz..Ben dün doktora gittim karın ağrılarım yüzünden sağ tarafımda bir ağrı vardı batma falan ultrason çekildim ve pelvik te ultrasonda yazdığına göre 4,5 5 5,5 cm kistik kitle varmış beni Kadın Doğum Uzmanına sevkettiler.Kadın Doğum Uzmanı bana ilaç yazdı (bu konuyu nereye yazacağımı bilemediğimiçin buraya yazıyorum kusura bakmayın yanlış bir yerse) biray sonra adet döneminde gel dedi.Yazdığı da doğum kontrol hapı doktorun başı kalabalık olduğu için bişey soramadım sizce bu kötü bir durummu bunu yaşayan arkadaşlar varsa beni aydınlatırmı çok merak ediyorum ve üzülüyorum. Şimdiden teşekkürler
Kimse cvp vermediği için yeni konu açtım bu konuyu çikolata kisti olanlarada yazmıştım...

merhaba arkadaşlar;
Ben aranıza yeni katıldım 14 aylık evliyim bizde bebek istiyoruz..Ben dün doktora gittim karın ağrılarım yüzünden sağ tarafımda bir ağrı vardı batma falan ultrason çekildim ve pelvik te ultrasonda yazdığına göre 4,5 5 5,5 cm kistik kitle varmış beni Kadın Doğum Uzmanına sevkettiler.Kadın Doğum Uzmanı bana ilaç yazdı (bu konuyu nereye yazacağımı bilemediğimiçin buraya yazıyorum kusura bakmayın yanlış bir yerse) biray sonra adet döneminde gel dedi.Yazdığı da doğum kontrol hapı doktorun başı kalabalık olduğu için bişey soramadım sizce bu kötü bir durummu bunu yaşayan arkadaşlar varsa beni aydınlatırmı çok merak ediyorum ve üzülüyorum. Şimdiden teşekkürler
Kimse cvp vermediği için yeni konu açtım bu konuyu çikolata kisti olanlarada yazmıştım...

evet bende de aynı problem var gibi.hatta 3 aydır sağ yumurtalığımda kist var ve şidettli ağrıya neden oluyor.doktor banada doğum kntr hapını söyledi fakat bebek istiyoruz diye sadece bi ağrı kesici yazı. bide her ay kntrole gidiyorum. takma kafana doktor bebeğe karar verip kafaya takan genç bayanlarda sıklıkla karşılaşıyoruz bu kistle dedi. soğan kürü dene cnm. bak ben her öğlen ve her akşam yemeklerinden önce aç karnına soğan kürü yapıp içiyorum ve bundan güzel sonuç alanlar var ben bu ay başladım henüz 10 gün oldu ve inan ağrılarımı dahada aza indirdi ve ben inanıyorum ki rabbimin izniyle bu kisiti kaybedicem.

X