Bebek İkinci El Peluş oyuncaklar-Kullanılmamış müzikli lazımlık ve çeşitli malzemeler

Cnm Salıncak fiyati icin ne düşünüyorsun

Bilmiyorum ona henuz fiyat belirlemedim ama onun sayesinde cok rahat ettim ayrılmaya kıyamıyorum :) cidden bunu alınca ev tipi ana kucagi gereksiz kaldi sakinlestiriyor bebisleri mamasini bile bunda yedi oturana kadar.. Sen alacaklarını netlestir salıncagı konusuruz olur mu?

tamam cnm benim cok acelem yok biliyorsun konusuruz

Bu arada yoğurt yapma makinesi ekleyecegim yyurtdisindan getirtmistik lazim olan var mıdır bilemedim
cnm kuzenim bir makina vermisti bana ama denemedim sen ekleyince bir degerlendiririm. Takip ediyorum seni

="arch2408120272, member: 150927"]tamam cnm benim cok acelem yok biliyorsun konusuruz

cnm kuzenim bir makina vermisti bana ama denemedim sen ekleyince bir degerlendiririm. Takip ediyorum seni
Ben sana lazim olacaklari toparlayip mesaj atayim senin olabilir dediklerini yine bulusur konusuruz olur mu? Kurcalamam lazim evi :)

Baby max oto koltuğu 9-36 ay gecen eylülde alindi ama biz başka bir oto koltuğu kullanmaya basladik

Eklentiler

• IMG_20141204_211712-1-1.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 109
KE="dilem elif, post: 38154216, member: 631403"]OTO KOLTUĞU GÜZELMİŞ BANA 2 TANE LAZIM AMA HAZİRANDA ALICAM VE ANKARADAN ELDEN TESLİM ALMAK İSTİYORUM ANKARADA OLSAYDINIZ ALIRDIM...[/QUOTE]
Keske canım o kadar az kullanabildik ki yepyeni duruyor sana kısmet olsaydi iyi olurdu

[İs1, post: 38154619, member: 184146"]merhaba,elektirikli salıncaktan bahsedermisiniz.ne kadar kullanıldı.nerede yaşıyorsunuz?[/QUOTE]

İstanbuldayim, hem elektrikli hem pilli sallanma hiz ayari var ayni zamanda müzikli biz ana kucagiyla dönüşümlü kullandik bir sure sonra sadece bunu kullandik kullandigim surede benim elim ayagim oldu ev içinde sabit bir köşede kullandik o yüzden temiz ve hasarsiz sanirim 4-5 ay kullandik ama benim oğlum yasitlarina gore iri ve kiloluydu o yüzden erken biraktik yine sanirim 6-7 aylik olana kadar kullandik sallandigi için rahat ediyorlar içinde kisa süreli kestirmesine izin veriyordum

Soranlar için biberon ısıtıcı ayrıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…