Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürüteç duruyor mu?
fıyat nedırBen bu tarz bir ürünü hamileliğimde çok aradım bulamayınca kendi mobilyacıma yaptırdım..
Kiraz ağacından çok sağlam.. Ölçülerini hatırlamıyorum bakıp yazarım ama benimki iri bir bebek olmasına rağmen 3 ay kullandık daha da kullanırdı..
Yatağınızla sıfır halde kullanabiliyorsunuz. Benim bebeğim kolikti ve 3 ay hayatımı kurtardı diyebilirim..
Emzirmek için sadece yana dönmem yeterli oluyordu gak dese dönüp bakıyordum.. Yatağımdan kalkmadan nefes alışlarını bile takip ediyordum.. Benim çok işime yaramıştı artık bebeğim büyüdü arka bahçemde duruyor..
Son halini kontrol etmem lazım ama ben kaldırdığımda çizik bile yoktu..
Aşağıdaki fotoğrafı mobilyacının gönderdiği son haliydi.. İlgilenen olursa hafta içi yeni fotoğrafları eklerim..
Ayrıca içinin sünger yatağını ve fermuarlı yıkanabilir kılıfını yine kendim yaptırdım.. Cibinlikte yaptırmıştım ama şimdi yok.. Kenarlarının yan koruması da var carrefourdan alıp bir şekilde sabitledik..
Bu arada yan koruma ve yatağının kılıfı mavi renk..
gut: 37110695 .!.:fıyat nedır
bırde oyun halısı hala satısta mı
Oyun halisi ve diğer yeni fogsn kundak battaniyr vs bunlrla ilgilenebilirimBu arada yenidogan için aradiklarindan ben de var kundak battaniye, battaniye, çorap, tulum vs.. Düşünürsen hepsini toplu olmuş olur
mavı uygundur yuklemeden once bı fıyat verırsnz bende ona gore dıyım bsuna ugrastırmayım sızıdeBeşiği düşünüyor musun? Kundak battaniyemiz mavi renk uygun mudur?
anladım sadece oyun halısı hosuma gıttı ama onunda oyuncakları yok exstra oyuncak alsam ıcıne 50 tl ye mal olacak argosuda cabası, kusura bakmayın hepsını dusunmek zorundayımOyun halısı 20 tl
Kundak battaniye Zeyland dan alındı 20 Tl
Yatak yanı beşiğimiz 50 TL içinde yan yatma yastığı fermuarlı yatak kılıfı ve yan koruması var.
Çorap zıbın vs ve yeni doğan için süslü bir battaniye de hediye
Bir takımda yenidoğan için tulum şapka eldiven takım var hepsini düşünürsen onu da hediye gönderirim
anladım sadece oyun halısı hosuma gıttı ama onunda oyuncakları yok exstra oyuncak alsam ıcıne 50 tl ye mal olacak argosuda cabası, kusura bakmayın hepsını dusunmek zorundayım![]()