- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Su yatak yani besik kac cm ?gulmee .!.:anladım sadece oyun halısı hosuma gıttı ama onunda oyuncakları yok exstra oyuncak alsam ıcıne 50 tl ye mal olacak argosuda cabası, kusura bakmayın hepsını dusunmek zorundayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su yatak yani besik kac cm ?gulmee .!.:anladım sadece oyun halısı hosuma gıttı ama onunda oyuncakları yok exstra oyuncak alsam ıcıne 50 tl ye mal olacak argosuda cabası, kusura bakmayın hepsını dusunmek zorundayım![]()
Su yatak yani besik kac cm ?
Tesekkur ederim oglum 4aylik olmak uzere de olculer buyuk olsaydi dusunecektim,ama uzunsure kullanamam. İyi satislar arkadasimUzunluk: 90cmGenislik: 47.5Yukseklik: 42.5 (yatak haric)
Tesekkur ederim oglum 4aylik olmak uzere de olculer buyuk olsaydi dusunecektim,ama uzunsure kullanamam. İyi satislar arkadasim![]()
Evet canım duruyorCanim oyuncaklar duruyor mu
1- 20 tl1-3-5-6 oyincaklarin fiyati nedir ?
Cevap yazdim sana canimcnm özele msj attım ?
cnm kargom bugün geldi teşekkür edrim hepsi çok güzel ve çok iyi paketlenmiş ve arıza durumu yok.oğluşum şuanda severek oynuyor :) arkadaşlar güvenle alışveriş yapabilirsiniz :)