• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

peltek konuşuyorum

pamukcuq

Hayallerime Kavuştum
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
654
0
46
Samsun
benim sorunum peltek konuşmak s ve z leri ş olarak söylüyorum bunun düzelmesi mümkünmü çok cnm sıkılıyo bu duruma ve özgüvenimi etkiliyo herkesten nerdeyse kaçıyorum konuşmamak için utanıyorum zor durumda kalıyorum eğer düzelirse çok ama çok mutlu olacağım en büyük hayalim bu lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz ne yapabilirim tedavisi varmı bu arada 22 yaşındayım artık bitsin istiyorum bu durum mümkünmü acaba...

diksiyon kurslarına gidin. ya da psikoloğa falan başvurun. size bir yol gösterceklerdir. ayrıca utanılacak ne var ki. peltek insanlar bana her zaman sempatik gelmiştir. içinizde bu kadar büyütürseniz çıkılmaz bir hal alır. düzelir düzelmeyecek bir durum değil sizinki:34:

düzelirmi gerçekten inşallah ya çok istiyorum, bunu başarırsam hayatım inş çok daha güzel olucak psikoloğamı gitmeliyim yani sağolun

birde Dr. Meltem Kavcar Sırmalı cvp verirse çok daha içim rahat etcek tam cesaretimi toplayamıyorum inş yardımcı olursunuz şimdidedn tşkler

benim sorunum peltek konuşmak s ve z leri ş olarak söylüyorum bunun düzelmesi mümkünmü çok cnm sıkılıyo bu duruma ve özgüvenimi etkiliyo herkesten nerdeyse kaçıyorum konuşmamak için utanıyorum zor durumda kalıyorum eğer düzelirse çok ama çok mutlu olacağım en büyük hayalim bu lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz ne yapabilirim tedavisi varmı bu arada 22 yaşındayım artık bitsin istiyorum bu durum mümkünmü acaba...

Sevgili Pamukcuq, sıkıntınızı aşmak için öncelikle bir konuşma terapistine başvurmalısınız. Bu artikulasyon hatasını düşündürtüyor. Üniversite hastanelerinde bu konuda çalışan meslektaşlarım vardır. Onlar sizi gerekli şekilde yönlendirirler.

Back