Pelindanin sade gelin evi !! Hosgeldiniz :)

fotoğraflar küçük olmasına rağmen evine bayıldım özellikle de salona..
allah huzuru eksik etmesin

canım evın cok guzelmıs güle güle otur sanırım mutfagın acık mutfak salonla bırlıktee nasıl kullanıslı oluyomu bende ole bı evi tutmayı dusunuyorum nasıl dekorasyon yapacagıma karar veremedım bı turlu

evin çok hoş canım güle güle otur...
evim de hayalimdeki gibi olmasa da sade ve ben sade evleri çoook severim :))

güle güle oturmak nasip etsin canım inşallah. evin çok güzel çok zevkli bence..

çok zevkli döşenmiş. allah mutlulukla oturmayı nasip etsin.

güle güle oturu.eviniz çok güzel olmuş.

çok şık.güle güle oturun

çok şık canım evin modern sade güle güle oturun. :nazar:

Kızlar çok tşkler güzel yorumlarınız için ,herşey gönlünüzce olsun opuyorumnanaktan

kahverengiyi hiç sevmem ama gerçektende çok güzel olmuş.bende kahve düşünmeye başladım bile:))

Aaaaa gerçektenmi ,çok sevindim beğendiğine ,kahverengi ve turkuaz uyumuda çok güzel oluyor benim konsolumun üstündekiler turkuaz :) umarım herşey istediğin gibi olur ...opuyorumnanaktan

canım evın cok guzelmıs güle güle otur sanırım mutfagın acık mutfak salonla bırlıktee nasıl kullanıslı oluyomu bende ole bı evi tutmayı dusunuyorum nasıl dekorasyon yapacagıma karar veremedım bı turlu

Canım benim için kullanışlı ,çünkü ben çalıştığım için mutfakta pek zaman geçirmiyorum ama tabi ayrı olsa daha iyi olurdu ,çünkü hep toplu olmak zoırunda kızartma fln yaptığında maalesef her yer kookuyor ,şimdiden yeni evinde mutluluklar diliyorum cnmopuyorumnanaktan

evin çok hoş canım güle güle otur...
evim de hayalimdeki gibi olmasa da sade ve ben sade evleri çoook severim :))

Sende bendesin helinim kaydirigubbakcemile5 annem çıldırıyorr nasıl gelin evi bu bari su sehpana bi ortu örtelim diye zemuszemus herşey gönlünce olsunopuyorumnanaktan

güle güle oturun çok şık ve güzel :)

tşkler cnm ,alllah hepimize keyifle oturmayı nasip etsin opuyorumnanaktan

güle güle oturun gayet sade ve hoş olmuş eviniz
özellikle kırmızı koltuk ve kırlentlere bayıldım :nazar:

evinizin farkli,pozitif ve enerji veren bi havasi var..:nazar:renklerle esyalarin uyumu yada icindeki huzur bana bunu dusundurmus olabilir..bazen forumda resim bile olsa o hava cidden hissediliyor..gule gule oturun..a.s.

ewin gerçkten çok hoş cnm.kırmızı klutukların gerçekten çok şık ve modern.Güle güle ağız tadıyLa kuLLan inş cnm

evinizin farkli,pozitif ve enerji veren bi havasi var..:nazar:renklerle esyalarin uyumu yada icindeki huzur bana bunu dusundurmus olabilir..bazen forumda resim bile olsa o hava cidden hissediliyor..gule gule oturun..a.s.

ne güzel bir yorum bu böyleopuyorumnanaktan çok teşekkür ederim bende çok huzur buluyorum evimde belkide benim zevkim diye ama seninde bunu görmen sevindirdi ,herşey gönlünce olsunopuyorumnanaktan

Back
X