• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Pelerin kız hırka modeli

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

kelebekmkelebek

Evli , Mutlu , ikiz annesi ❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Mart 2008
6.052
5.179
723
deryabaykalorgudunyasi-pelerin-kiz-hirkasi.jpg

1.SIRA /^^ //^^^^//^^^^ 16 TANE YAP VE^^/
2. SIRA /^^ ///^^///^^ 16 TANE YAP VE ^^ /
3. SIRA /^^ ///^^^^///^^^^ 16 TANE YAP VE ^^ /(BU SEKIL/ 1TRABZAN ,BU .SEKILDE^^ 2 ZINCIR DEMEK

NOT: ÖRNEKDE ARADA ZINCIRI 3 YAPARSANIZ DAHA DUZ DURUYOR.

83 ZINCIR CEKIP UZERINE 1 SIRAYI BASLAYIN 1 KAFES VE //^^ ^^//^^ 16 TANE DOLGU OLACAK SEKILDE TAMAMLAYIN VE 1 KEFES DAHA YAPIN BOYLELIKLE DONUSLER DAHA KOLAY VE DUZGUN OLUYOR. SONRA 2. SIRAYI TAMAMLAYIN BITISTE 3. SIRAYA DEVAM EDIN BOYLECE KOL YERINE GELENE KADAR YAPIN. KOLLARI AYIRIP DEVAM EDIN EN SON BITIS ISLEMINDEN SONRA KURDELA VE CICEKLERI DIKIN.

arkadaşım bu modeli yaptınmı anladığın kadarıylamı anlatıyosun.eğer yaptıysan ayrıntılı anlatırmısın.kollar felan dikilmiş heralde

arkadaşım bu modeli yaptınmı anladığın kadarıylamı anlatıyosun.eğer yaptıysan ayrıntılı anlatırmısın.kollar felan dikilmiş heralde

Merhaba canim.
Bende bu ceketten yaptim,umarim sana yardimci olabilirim!
bu model yukardan baslaniyor yani bogazdan,ilk sirada üc trabzan üc zincir tekrar üc trabzan yaparak sirayi belirliyorsun.
Sonrada hersiralarda üc zincir cektigin yerlerden birer trabzan cogaltiyorsun.böylece model genisliyor ..

canım bende iplerimi yeni aldım başlıycam inşallah 83zincirden başlanıyor diye biliyorum kollar dikilme değil örerken kolları ayırıp devam ediosun

Back