Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım, gayet güzel bişeye benziyo..
biz Karadenizdeyiz. burada pekmezin içine kavrulmuş fındık atıyorlar, çay sofralarının vazgeçilmezi. çok lezetli oluyo. demek istediğim bademle de çok güzel olur.
bir arkadasım günde 3 su bardagı pekmez ( yarısı su yarısı pekmez )
içerek 8günde 7kilo alınca bende pekmez içmeye başladım o kadar cok içemiyorum.tiksiniyorum haftada 1 bardak içtim.5kilo aldım
ve aldıgım kilo göbek yapmadı kalçalarıma indi belim yine ince ve bacaklarım kalınlaştı az.bide yüzüme vurdu cok azda cok güzel oldu.
gören herkes direk fark ediyor pekmez içmenizi öneririm ne kadar cok içerseniz ne kadar uzun devam ederseniz o kadar iyi gercekten
20 gün boyunca yiyip içip yatmanın da etkisi olmus olabilirTesadüfen konuya rastladım benim bağışıklık sistemim cokunce doktor 20 günlük rapor yazip her gün pekmez iceceksin dedi 20 günün sonunda 10 kilo aldım pekmezden nefret ediyorum ama iste kilo almak isteynlere faydası olacağına eminim
bir arkadasım günde 3 su bardagı pekmez ( yarısı su yarısı pekmez )
içerek 8günde 7kilo alınca bende pekmez içmeye başladım o kadar cok içemiyorum.tiksiniyorum haftada 1 bardak içtim.5kilo aldım
ve aldıgım kilo göbek yapmadı kalçalarıma indi belim yine ince ve bacaklarım kalınlaştı az.bide yüzüme vurdu cok azda cok güzel oldu.
gören herkes direk fark ediyor pekmez içmenizi öneririm ne kadar cok içerseniz ne kadar uzun devam ederseniz o kadar iyi gercekten
Marketldrdeki pekmezler işe yaramıyor bence ...organiği lazım...
merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)