• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pekmez içerek kilo alma

Kızlar kilo almak için yeni kür buldum birinden,sizinle de paylaşmak istedim,isteyen uygular isteyen de uygulamaz:6:
1kg badem
1kg siyah kuru üzüm
Keçi boynuzu pekmezi
Bademleri ve üzümleri ezin iyice ve pekmezle iyice karıştırın,akşam tam yatacakken bir yemek kaşığı bı karışımdan yiyin,çok kan yapıyomuş ve tabi kilo aldırıyomuş:21:Yarın çıkıp alcam bunları,uygulamayı düşünüyorum 1 ay boyunca.:31::ssz:

canım, gayet güzel bişeye benziyo..
biz Karadenizdeyiz. burada pekmezin içine kavrulmuş fındık atıyorlar, çay sofralarının vazgeçilmezi. çok lezetli oluyo. demek istediğim bademle de çok güzel olur.

peki çabuk kilo alabilen bi yapıdamısınız yoksa ne yaparsam yapayım kilo almyrdm diyen bi ypdmydnz cvp vrsnz svnrm inş pekmez sayesin de kilo alırz yhaa..

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

önerilerinize ihtiyacım var 7 ay oldu doğum yapalı ama bir türlü fazlalıklarım gitmedi moralim çok bozuluyorrrr:(((

ya bana da yardımcı olur musunuz? özelden mesaj atamıyorum ama ?

ben yardım istiyorumm :)) 4-5 kilocuk alsam yeter sanırım :) benim sorunum yemek yiyemiyorum yediğimde gayet güzel kilo alırım ama iştah sorunum var midem mi küçüldü bilmiyorum :)

ben pekmez mekmez içemem öle ama tahinle karıştırıp çokta güzel götürürüm yani:1:

konuyu okurken canm çekti hatta kalktım hazırladm yarım ekmek bitirmiş durumdayım şuan:1::9:

bir arkadasım günde 3 su bardagı pekmez ( yarısı su yarısı pekmez )
içerek 8günde 7kilo alınca bende pekmez içmeye başladım o kadar cok içemiyorum.tiksiniyorum haftada 1 bardak içtim.5kilo aldım
ve aldıgım kilo göbek yapmadı kalçalarıma indi belim yine ince ve bacaklarım kalınlaştı az.bide yüzüme vurdu cok azda cok güzel oldu.
gören herkes direk fark ediyor pekmez içmenizi öneririm ne kadar cok içerseniz ne kadar uzun devam ederseniz o kadar iyi gercekten

3 su bardağımıııı :o ?? bende denicem ama içemiyorum kii.. :(
Burnumu tutup içmeyi denicem :1:

3 su bardağı beni aşar ama gece yatarken 1 su bardağı deneyeceğim cok da hızlı kilo almış arkadaşın darısı başımıza :D

pekmez kan yapar faydalıdır da bu kadar kilo almaya çabalamayın bir süre sonra inanın isteseniz de istemeseniz de alıyosunuz
not: anneye ablaya halaya genlere bakın tombulluk varsa zayıflığınızdan şikayet etmeyin bence
fit kalmak daha güzel

selam kızlar
ben de bi aydır keçi boynuzu pekmezi içiyordum, geçen sevgilimin annesi farkedene kadar hiç bi işe yaramadığını düşünmeye başlamıştım.
sevgili kaynanacığım " busrsa kilo mu almış, çok güzel gözüküyor " demiş. hadı canım ben zaten güzelim falan derken tartıldım ve gerçekten 3 kilo almışım.
şoklardayım bi kavanoz pekmezi bitirmiştim ama, ikincisini de sevgilim aldı devam ediyorum :D

selam kızlar
ben de bi aydır keçi boynuzu pekmezi içiyordum, geçen sevgilimin annesi farkedene kadar hiç bi işe yaramadığını düşünmeye başlamıştım.
sevgili kaynanacığım " busrsa kilo mu almış, çok güzel gözüküyor " demiş. hadı canım ben zaten güzelim falan derken tartıldım ve gerçekten 3 kilo almışım.
şoklardayım bi kavanoz pekmezi bitirmiştim ama, ikincisini de sevgilim aldı devam ediyorum :D

bende keçi boynuzu pekmezi içtim ama faydasını göremedim canım yaaa sen nasıl içiyodun?

kızlar yazıldı mı bilmiyorum ama pekmezi su yerine sütle karıştırırsanız biraz da bal eklerseniz tadı o kadar keskin olmuyor. bi de aç karınla içmeyin mideyi fena yakıyor:)

Ben de kilo almak istiyorum, çevrem hep aşırı zayıf olduğumu söyler durur artık gına geldi. Kilo almak istiyorum ama sağlıklı bir şekilde. Aldığım kilolar yağa dönüşsün istemiyorum. Pekmez yağlandırıyor diye duydum ne kadar doğru?

Ben de kilo almak istiyorum, çevrem hep aşırı zayıf olduğumu söyler durur artık gına geldi. Kilo almak istiyorum ama sağlıklı bir şekilde. Aldığım kilolar yağa dönüşsün istemiyorum. Pekmez yağlandırıyor diye duydum ne kadar doğru?

biliyorum o bıkkınlığı:50: benim anladığım sağlıklı kilo almak istiyorsan iyi yiyeceksin herşeyden yiyeceksin bir de yiyip içip yatmayacaksın. günde bir damacana pekmez içmekle bir çuval fındık yemenin farkı yok hareket ettikten sonra..

Back