pekmez içerek kilo alma

Canım pekmezi nasıl tükettin sen sabhlarımı gece yatarkenmi tokmu açmı ? son durum ney :) (çok soru sordum farkındayım ama benımde ihtiyacım var ) pekmezi tüketenler yazabilirlermi acaba ??????????

pekmez miiiiiiiiiii hemen onuda denemeliyimmm :)
bende şimdi sipraktine başladım başlarda çok uyutuyo ama inanılmaz iştahımııı açtı sanki midemin iiçiine bi şey taktılar yiyorum yiyorum doymuyorumm hiiçç ailem bile şaşırdı ayrıca belim kalınlaştı çok hoş oldu üst taraf alt taraf eşit oldu :)

sabah ceyrek su bardagı uzerı su koyup ıctım 3 saat mıdem bulandı (mıdem cok hassas ) buyuzden ogle yemegımı yıyemedım mıdeme cogu sey dokunuo belkı ıse yarıcak da ama yılmak yok denıycem kararlıyım baska yol kalmadı

canım tahinle pekmezi mi karıştırıyosun yoksa sadece pekmez mi? araştırdımda pekmez kan yaparda kilo yapmaz diyolar oysaki bende heveslenmiştim 3 gündür pekmez içiyodum

pekmezden nefret ederim ama kilo almak için de illa ona ihtiyaç yoktur heralde bi de bal. onu da sevmem acaba yoksa o yüzden mi zayıfım.s.s

Farklı bir şekilde bende denedim ve kilo alabildiğim nadir zamanlardır.
Aynı zamanda yemek programıda uyguluyordum, yeme programımdan dolayı alıyorum sanıyordum ama tekrar uyguladım, program işe yaramdı hikmet pekmezdeymiş.

Yöntem ise şu;
gece yatmadan yarım saat önce en az 4 yemek kaşığı pekmezi şurup gibi ağzıma tıkıyorum, tadını sevmediğim için ve midemi yaktığı için ardından hemen bardak bardak su içiyorum. Gece anlaşılan onlar sağlam kalori yapmış.

uzun zamandır içmiyorum, 43 kiloya düştüm(boy 1.55), yeme programı kurtarmıyor!Şimdi bir çay bardağı içmeye karar verdim. Bugünden sonra başlıyorum bu formülü uygulamaya bakalım kaç kilo alabileceğim :)

ben de başlayacağım her gün 1 çay bardağı mı içeceksin canım :)

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum. Ben tam 1 hafta da 2 kilo 500 gr aldım. Ama sadece sabah - akşam içtim suyla karıştırıp. Uyku düzenimin olmadığı ve sigara kullandığım halde aldırdı bana bu kiloyu. Fazlası da zararmış bu ara da. İçtikten sonra mide yanması, mide ağrısı, bulantı oluyordu geçiyordu, iki gündür bir de baş ağrısı eklendi. İçer içmez başıma ağrı saplanmaya başladı. Kaş yaparken göz çıkarmayayım diye de bıraktım. Her şeyi kararında içmek iyidir. Belki başka bahara tekrar başlarım ( akıllanmadım daha )

hemen denemeliyim umarm gercekten ise yarar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…