yardıma ihtiyacım var kızlar. umarım doğru yere açmışımdır.
yaklaşık bir aydır bu sorunu yaşıyorum ki öncesin de sürekli tuvalet ihtiyacını sık sık gideren biriydim ama bu aralar çıkamıyorum tuvalete. böyle bildiğiniz yöntemler var mı ?
Sabah ac karnına kuru kayısı ye bi kac tane, ustune de sıcaga yakın su iç.etkili oluyor
Armut ve erikte iyi geliyor
Ama öncelikle neden son zamanlarda böyle olmuş
Kaynağını bilmen lazım
Cok sıkıntı varsa doktora git bence
Sürekli kullandığın bir ilaç, yada sık tükettiğin bir gıdadan veya psikolojik -stressten de olabilir
Sabah ac karnına kuru kayısı ye bi kac tane, ustune de sıcaga yakın su iç.etkili oluyor
Armut ve erikte iyi geliyor
Ama öncelikle neden son zamanlarda böyle olmuş
Kaynağını bilmen lazım
Cok sıkıntı varsa doktora git bence
Sürekli kullandığın bir ilaç, yada sık tükettiğin bir gıdadan veya psikolojik -stressten de olabilir
çok sıvı tüketmediğimden ya da çorba türü içmediğimden olabilir. abartacak derecede kullanmıyordum. bu sıkıntıdan sonra 1 haftadır falan günde 2-3 bardak su içmeye çalışıyorum. belki o yüzdendir.
bunları deneyeceğim olmazsa doktora gideceğim. teşekkür ederim
Kayısı, siyah zeytin ama on onbeş tane birden yiyeceksin. Muz yeme. Bi de beslenme düzenine dikkat et bol bol sebze meyve ye ve su icc. Bi de şöyle bi durum var muz kabızlık yapar ama ben alındığında bir anda dokuz on tane yiyorum o da beni kabizken bile ishal yapıyor
Bağırsakları düzenli çalışmayanlar ve kabızlık yaşayanlar yer elmasını sık sık tüketmeliler.
Yerelması tüketerek elde edilebilecek faydalar:
Probiyotiklerin çoğalması için uygun ortam oluşturur,prebiyotiktir.
Bağırsakların çalışmasını düzenler
Kalınbağırsak kanserlerine karşı koruyucudur.