• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

peki ya hiç adet olmayan?

merhaba bana ilk adet olmamdan bu yana pko teşhisi konulmuştu. burada okuyorum genelde düzensiz olanlar var. peki ya hiç olamayan yok mu benim gibi? ilk adetimden sonra yaklaşık 1 yıl birdaha olmadım ve inanılmaz kilo aldım. bunun üzerine doktora götürdüler ve bu lanet olası pisliğin bende de olduğunu öğrendm :D ne berbat bir şeydir bu yahuu halen daha olamıyorum ilaç kullanmazsam :43:

bende hiç olmuyrm ve sürekli kilo derdim var :43: sürekli ilaç mı kullanıyorsun şimdi?

benim arkadasım 19 yasında ve su zamana kadar tek bir adet olmadı. doktora gitti fakat çare yok. ilişkiye girdi erkek arkadasıyla zarından kan bile gelmemiş. bu sebepten de erkek arkadası arkadasımdan ayrılmıştı... çok kötü birşey gercekten.......

benim arkadasım 19 yasında ve su zamana kadar tek bir adet olmadı. doktora gitti fakat çare yok. ilişkiye girdi erkek arkadasıyla zarından kan bile gelmemiş. bu sebepten de erkek arkadası arkadasımdan ayrılmıştı... çok kötü birşey gercekten.......

evet kötü bi durum ama kızlık zarının onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum evliyim ben,benimde kanama olmamıştı doktora gittim esnek olduğundan dolayı kanama olmamış ve normal doğum yaparsan ancak ozaman yırtılır dedi.erkek arkadaşı cahilmiş biraz bence.

Kizlar merhaba bende 24 yasindayim ve hic adet görmedim . Bu derdin tek bende oldugunj dusunmustum bu sayfadaki yazilari okuyunca biraz daha kuvvetlendim. Yakinda doktora gidecem umarim kotu bi sey cikmaz yani tadavi edilir be olur bana dua edinnnn

Burdaki arkadaşlar nasıl oldular var mı gelişme hamile kalan var mı paylaşırlqrsa sevinirim.

Back