• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peki benim sevdiklerimin bir önemi yok mu?

Valla ben eşimi annesiden çok daha iyi tanıyordum her zaman için. Bu tip şeyleri her erkek annesi söylüyor galiba ama hiç takılmayacaksın he de geç.
2 hafta ne işin vardı orda ya asıl olay bu bence.

Valla ben eşimi annesiden çok daha iyi tanıyordum her zaman için. Bu tip şeyleri her erkek annesi söylüyor galiba ama hiç takılmayacaksın he de geç.
2 hafta ne işin vardı orda ya asıl olay bu bence.
Çoğunluğun takıldığı nokta da o olmuş garip bi şekilde. Kayinvalidelerle içli dışlı olmaktan bu kadar mı çekiniyor buradaki bayanlar anlayamadım :) Genel olarak o kadar süre içerisinde maşallah diyim sohbetimiz gelin kvden öte arkadaş gibi hiç kasmadan sohbet ettik :) alışverişten kalan günlerde de onları biraz daha tanıyabilmek ve fikir edinebilmek adına kalma günlerimi birkaç gün uzattım :) pişman da olmadım çok şükür :) sadece ikide bir sevdiğim kişinin zevklerini araya sokup durması bi yerden sonra rahatsız etti o kadar :) buraya da düzgünce karşılık alırım diye içimden geçenleri yazdım ama ban ı yedim :)

Bu kadar çok tekrarlanması tabii ki rahatsız ederdi beni de
Ama okurken içimden geçen şey : klasik oğlan annesi/kaynana psikolojisi :D
Bu arada geçen akşam kardeşimin kız arkadaşı da annemlere yemeğe gitmiş (tek değil arkadaşlarıyla) o da şehir dışından gelmiş bizimkiler de yemeğe davet etmişler.
Annem de oğluşum triplerine girmiş bugün "gömleğini kendi ütülesin" diye tavır yaptı kardeşim için :D Benim annem ki çok rahat bir kadındır hiç böyle olacağını bilmezdim :D Her erkek annesi bir gün gelinle rekabet eden bir kaynanaya dönüşüyormuş bunu anladım

Uzun aradan sonra herkese iyi geceler artı kurban bayramınızı da kutlarim :) Rahatsız olduğum birşeyi paylaşmak istedim. Rahatsız olduğum şeyden siz de rahatsız olur muydunuz bunu bilmek istediğim için yazıyorum. Rahatsız eden sorunuma gelirsek ben nişanlıyım ve geçenlerde kayinvalidemlere kalmaya gittim (uzak başka bir il). Nişanlım da yok bu arada. Kendisi görevinden dolayı doğuda. Kaldığım süre içerisinde kayinvalidem sürekli (nişanlımın adı=x), x şunu çok sever, x bunu çok sever, x bunu böyle anca yer, mesela ben et yemem ve dokunamam da ondan dolayı ee x yer ama seviyor o. Sürekli böyle. Allah'ın her günü her fırsatta x böyle sever x söyle sever diyip durdu. Ben ilk gülüyordum takılmamıştım. Ama iki lafından birinin bu olduğunu ardışık olarak tekrarladığını görünce rahatsiz olmaya başladım. Sanki evlendigimizde herşey x' in sevdiği şekilde olmalıymış benim sevdiklerimin çok bi önemi yokmuş gibi bi algı yaratmaya başladı ben de. Ne bileyim bana değişik geldi. Kendi annemi getiriyorum aklıma ve x le konuştuğu zamanları falan. X e hiç öyle benim kızım böyle sever yok söyle sever, ee sen onu sevmiyorsun ama o bunu sever nasıl olcak gibisinden boğucu cümleler kullanıp durmuyor sürekli olarak, hatta hiç kullanmıyor. Biraz fazla düşkün sanırım annesi x'e. Galiba onu ac bırakıcam diye korkuyor :KK14: mesela nişanlımın bir de ablası var. Oğluna ve kızına konuşma şekli çok farklı. Kızına gerektiği kadar sevgisini gösteriyor. Ama x e gelince oğlusum, canım oğlum, bitanecik oğlum, canım yavrum vs bu böyle gidiyor. Demem o ki oğlancı bir kayinvalidem var sanırım :KK54:( dipnot: kayinvalidemi seviyorum bana bir kötülüğü dokunmadı iyi de davranır. Sadece 2 hafta boyunca aksama kadar iki de bir bunu sever şunu sever demesi rahatsız etti bir yerden sonra. Sizi de rahatsız eder miydi bu bunu merak ettim sadece :)) okuyanlara, cevap verenlere de çok teşekkür ederim şimdiden.
Kız iyi yönünden düşün sevdiği tüm şeyleri öğrendin adamı kendine iyice aşık edersin:)

Bu son yazdığın notu unutma TM mi ?? Kayınvalide sevilmez görürsün .. Evlendikten sonra nasıl burnundan getirecek .. Dünya da ki herşey onun oğlu için ... Kusura bakmayın ben bugün kayınvalidelere çok gicigim çok .. Benim yılan soktu da beni az önce ondan ..

7 yıllık evliyim. Kv aynı sizinki gibi. Evime tarlasından erzak gönderirken bile hep x’in sevdikleri... onu verme diyorum, x yer diyor. Benim ailem de nezaketen x’in sevdiklerini gözetiyor zaten. Aynı nezaketi karşı taraftan görmemek sinir bozucu. Bu bir görgü meselesi bana kalırsa.

Bosver sallama. Kendi hayatina odaklan. Benim kv 1 aya yakin hergun aradi bu aksam ne pisirdin diye.

2 haftaya takılan insanlara kızmışsınız :) siz bir evlenin aradan zaman geçsin tekrar görüşelim :) insanları azarlayıp durmayın. Madem konu açıyorsunuz her görüşe hazır olun. İyi niyetli birisiniz belliki. Yaşayacağınız hayal kırıklığı umarım şiddetli olmaz.

2 haftaya takılan insanlara kızmışsınız :) siz bir evlenin aradan zaman geçsin tekrar görüşelim :) insanları azarlayıp durmayın. Madem konu açıyorsunuz her görüşe hazır olun. İyi niyetli birisiniz belliki. Yaşayacağınız hayal kırıklığı umarım şiddetli olmaz.
Sadece yazdığınız bir şeyi düzeltmek istiyorum. Insanları azarlamayın olmamalıydı o. Çünkü tek bir kişi kimseye saygısızca birşey yazmadım. O bir kişiye de yazdığım cevap asıl o kişinin beni azarlamaya çalışmasından kaynakliydi, had bildirir gibi.. Iyi niyetli olduğumu düşündüğünüz için de çok teşekkürler :)

Siz orada 2 hafta kalmaktan bence bu hale gelmişsiniz,ben akrabamın yanında kalmam okadar süre.
Evlenince kalınacak üç gün için kavgalar yapıp,buralarda konular açıyorsunuz.

Siz orada 2 hafta kalmaktan bence bu hale gelmişsiniz,ben akrabamın yanında kalmam okadar süre.
Evlenince kalınacak üç gün için kavgalar yapıp,buralarda konular açıyorsunuz.
Benim için de kim olduğuna herkesin evine gidip kalan bir insan değilim :) buralarda konu açıyorsunuz diyerek olmamış birşeyin ihtimali üzerinden genelleme yaparak beni dahil etmezseniz de ayriyetten sevinirim :)

Back