- 9 Ağustos 2016
- 2.485
- 2.431
- 133
- 33
Uzun aradan sonra herkese iyi geceler artı kurban bayramınızı da kutlarim :) Rahatsız olduğum birşeyi paylaşmak istedim. Rahatsız olduğum şeyden siz de rahatsız olur muydunuz bunu bilmek istediğim için yazıyorum. Rahatsız eden sorunuma gelirsek ben nişanlıyım ve geçenlerde kayinvalidemlere kalmaya gittim (uzak başka bir il). Nişanlım da yok bu arada. Kendisi görevinden dolayı doğuda. Kaldığım süre içerisinde kayinvalidem sürekli (nişanlımın adı=x), x şunu çok sever, x bunu çok sever, x bunu böyle anca yer, mesela ben et yemem ve dokunamam da ondan dolayı ee x yer ama seviyor o. Sürekli böyle. Allah'ın her günü her fırsatta x böyle sever x söyle sever diyip durdu. Ben ilk gülüyordum takılmamıştım. Ama iki lafından birinin bu olduğunu ardışık olarak tekrarladığını görünce rahatsiz olmaya başladım. Sanki evlendigimizde herşey x' in sevdiği şekilde olmalıymış benim sevdiklerimin çok bi önemi yokmuş gibi bi algı yaratmaya başladı ben de. Ne bileyim bana değişik geldi. Kendi annemi getiriyorum aklıma ve x le konuştuğu zamanları falan. X e hiç öyle benim kızım böyle sever yok söyle sever, ee sen onu sevmiyorsun ama o bunu sever nasıl olcak gibisinden boğucu cümleler kullanıp durmuyor sürekli olarak, hatta hiç kullanmıyor. Biraz fazla düşkün sanırım annesi x'e. Galiba onu ac bırakıcam diye korkuyor mesela nişanlımın bir de ablası var. Oğluna ve kızına konuşma şekli çok farklı. Kızına gerektiği kadar sevgisini gösteriyor. Ama x e gelince oğlusum, canım oğlum, bitanecik oğlum, canım yavrum vs bu böyle gidiyor. Demem o ki oğlancı bir kayinvalidem var sanırım ( dipnot: kayinvalidemi seviyorum bana bir kötülüğü dokunmadı iyi de davranır. Sadece 2 hafta boyunca aksama kadar iki de bir bunu sever şunu sever demesi rahatsız etti bir yerden sonra. Sizi de rahatsız eder miydi bu bunu merak ettim sadece :)) okuyanlara, cevap verenlere de çok teşekkür ederim şimdiden.