• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peki benim sevdiklerimin bir önemi yok mu?

Seso35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
2.485
2.431
133
33
Uzun aradan sonra herkese iyi geceler artı kurban bayramınızı da kutlarim :) Rahatsız olduğum birşeyi paylaşmak istedim. Rahatsız olduğum şeyden siz de rahatsız olur muydunuz bunu bilmek istediğim için yazıyorum. Rahatsız eden sorunuma gelirsek ben nişanlıyım ve geçenlerde kayinvalidemlere kalmaya gittim (uzak başka bir il). Nişanlım da yok bu arada. Kendisi görevinden dolayı doğuda. Kaldığım süre içerisinde kayinvalidem sürekli (nişanlımın adı=x), x şunu çok sever, x bunu çok sever, x bunu böyle anca yer, mesela ben et yemem ve dokunamam da ondan dolayı ee x yer ama seviyor o. Sürekli böyle. Allah'ın her günü her fırsatta x böyle sever x söyle sever diyip durdu. Ben ilk gülüyordum takılmamıştım. Ama iki lafından birinin bu olduğunu ardışık olarak tekrarladığını görünce rahatsiz olmaya başladım. Sanki evlendigimizde herşey x' in sevdiği şekilde olmalıymış benim sevdiklerimin çok bi önemi yokmuş gibi bi algı yaratmaya başladı ben de. Ne bileyim bana değişik geldi. Kendi annemi getiriyorum aklıma ve x le konuştuğu zamanları falan. X e hiç öyle benim kızım böyle sever yok söyle sever, ee sen onu sevmiyorsun ama o bunu sever nasıl olcak gibisinden boğucu cümleler kullanıp durmuyor sürekli olarak, hatta hiç kullanmıyor. Biraz fazla düşkün sanırım annesi x'e. Galiba onu ac bırakıcam diye korkuyor :KK14: mesela nişanlımın bir de ablası var. Oğluna ve kızına konuşma şekli çok farklı. Kızına gerektiği kadar sevgisini gösteriyor. Ama x e gelince oğlusum, canım oğlum, bitanecik oğlum, canım yavrum vs bu böyle gidiyor. Demem o ki oğlancı bir kayinvalidem var sanırım :KK54:( dipnot: kayinvalidemi seviyorum bana bir kötülüğü dokunmadı iyi de davranır. Sadece 2 hafta boyunca aksama kadar iki de bir bunu sever şunu sever demesi rahatsız etti bir yerden sonra. Sizi de rahatsız eder miydi bu bunu merak ettim sadece :)) okuyanlara, cevap verenlere de çok teşekkür ederim şimdiden.

Beni ederdi. Keske siz de bi şekilde tavrınızı koysaydınız. Not: o kadar çok rahatsız kelimesini kullanmışsınız ki çok rahatsız oldum:KK53:

Beni ederdi. Keske siz de bi şekilde tavrınızı koysaydınız. Not: o kadar çok rahatsız kelimesini kullanmışsınız ki çok rahatsız oldum:KK53:
Tekrar okuyunca ben de farkettim ve beni de rahatsiz etti :D kelimenin kullanım kotasını doldurmuşum :) Tavır falan koymadım. Belki güzelce rahatsiz oldugumu belirtsem de kırılır diye bise demedim.

Yani onun anlattıklarından cok, sizin o kadar süre orda kalmanıza şaşırdım. Düğün hazırlıkları için mi? Ben annesinin anlattıklarıni fazla garibsemem. Her anne oglunu anlatır galiba
Evet bana alınacak şeyler vardı :) Ancak ben de bir annenin evladıyım ve benim annem iki de bir nişanlıma alttan alttan bu şekilde mesaj vermeye çalışmıyor :)

Etrafımdaki diğer erkek annelerine de dikkat ediyorum, kız evlatlarına olan düşkünlükleriyle oğullarına olan düşkünleri aynı olmuyor. Erkeklerinki bi adım önde.

Evet canım malesef
Kız annesi değilim ( keşke olsaydım ) ama benimde tecrübelerim o yönde :/

Uzun aradan sonra herkese iyi geceler artı kurban bayramınızı da kutlarim :) Rahatsız olduğum birşeyi paylaşmak istedim. Rahatsız olduğum şeyden siz de rahatsız olur muydunuz bunu bilmek istediğim için yazıyorum. Rahatsız eden sorunuma gelirsek ben nişanlıyım ve geçenlerde kayinvalidemlere kalmaya gittim (uzak başka bir il). Nişanlım da yok bu arada. Kendisi görevinden dolayı doğuda. Kaldığım süre içerisinde kayinvalidem sürekli (nişanlımın adı=x), x şunu çok sever, x bunu çok sever, x bunu böyle anca yer, mesela ben et yemem ve dokunamam da ondan dolayı ee x yer ama seviyor o. Sürekli böyle. Allah'ın her günü her fırsatta x böyle sever x söyle sever diyip durdu. Ben ilk gülüyordum takılmamıştım. Ama iki lafından birinin bu olduğunu ardışık olarak tekrarladığını görünce rahatsiz olmaya başladım. Sanki evlendigimizde herşey x' in sevdiği şekilde olmalıymış benim sevdiklerimin çok bi önemi yokmuş gibi bi algı yaratmaya başladı ben de. Ne bileyim bana değişik geldi. Kendi annemi getiriyorum aklıma ve x le konuştuğu zamanları falan. X e hiç öyle benim kızım böyle sever yok söyle sever, ee sen onu sevmiyorsun ama o bunu sever nasıl olcak gibisinden boğucu cümleler kullanıp durmuyor sürekli olarak, hatta hiç kullanmıyor. Biraz fazla düşkün sanırım annesi x'e. Galiba onu ac bırakıcam diye korkuyor :KK14: mesela nişanlımın bir de ablası var. Oğluna ve kızına konuşma şekli çok farklı. Kızına gerektiği kadar sevgisini gösteriyor. Ama x e gelince oğlusum, canım oğlum, bitanecik oğlum, canım yavrum vs bu böyle gidiyor. Demem o ki oğlancı bir kayinvalidem var sanırım :KK54:( dipnot: kayinvalidemi seviyorum bana bir kötülüğü dokunmadı iyi de davranır. Sadece 2 hafta boyunca aksama kadar iki de bir bunu sever şunu sever demesi rahatsız etti bir yerden sonra. Sizi de rahatsız eder miydi bu bunu merak ettim sadece :)) okuyanlara, cevap verenlere de çok teşekkür ederim şimdiden.

2 haftada beklenen sonuç. Samimilik sınırınız olmalı bence.

Evlenince daha beter olur mesafenin olmazsa.

Kadın size tüyolar veriyor ben eş adayı olursa annesinin yemek tariflerini almayı düşünüyorum :KK70: 2 hafta beynime kazıyarak değil yazı ile.

Sizde annesine deyin anne hatırlamıyorum unutuyorum yazsana diye.

Allah mesut etsin ve hayırlısıyla tamamına ettirsin :)

Tabi şuan nişanlısın tabi birde benim kdr cazgırlık seviyen level atlamışsa
Ete dokunmam kalkar kendi yapar bende ona salata yaparım diyebilirsin çok cuk laf olur rahatlamış olursun :KK53:

Belki de sana ufaktan ipucu vermeye calisiyordur,evlenince bak bunlari yaparsan esin de severek yer, simdiden bil gibisinden. Her insanin iletisim bicimi farkli,onyargili olmamak lazim.

Sen nişanlın yokken gitmişsin kalmaya
Şimdi nişanlının annesi ben olsam, aynı şeyi yapardım.
Demek ki oğlumu benden dinlemeye geldi diye düşünüp, her fırsatta anlatırdım.
Ders çalışmaya gitmişsin. O da görevini yapıyor, bilgi veriyor.

Ben de rahatsız olurdum. Çünkü benim asli görevim kendisinin biricik oğluşunu doyurmak değil. Nişanlandığıma göre oğlu biliyordur böyle şeyleri görev bilmediğimi. O yüzden annesine "hmm öyle mi" der geçerdim.
Ama zorunlu bir durum yoksa 2 hafta gidip kalmak çok garip bence. Kadın belki konuşacak bir şey bulamıyor, en iyi bildiği şeyi yani oğlunu anlatıyor da olabilir.

Aşırı rahatsız olur ve tavrımı koyardım kesinlikle. Ama böyle güzelleyerek koyardım sonra zaten diyemezdi bunları.

DAha bunlar başlangıç canım :) evlendiğimizde her gün arayıp ne yemek yedin . Aç kaldın mı . Zayıfladın mı sen . Niye beni aramıyorsun , evlenince değiştin gibi gibi cümlelere de hazırlıklı ol. Nişanlıylen 2 hafta kalmanız beni daha çok şaşırttı . Sana tavsiyem biraz mesafe iyidir sonradan sıkıntıya düşmezsin

Back