morgül ben artık başkalarının bebeklerini sevemiyorum .Bir keresinde çok kötü bir bakış yakaladım inan kendimi cüzzamlı gibi hissettim.Resmen içim yandı.Ben küçüklüğümden beri çok severim çocukları.Onlarla vakit geçirmeye bayılırım.Ama artık uzak durmaya çalışıyorum.''ay ne şeker allah bağışlasın'' deyip kenara çekiliyorum.umudunu hiç kaybetme canım.Yaşımız geçmeden elimizden geldiği kadar çabalıcaz,ne gerekiyorsa yapıcaz.İnşallah biz de birgün kendi çocuklarımızı sevicez,doya doya koklıycaz,minicik ellerini öpücez.Allahım o günleri bize de nasip edicek.negatif sonucumu alalı daha bir hafta oldu acım o kadar tazeki ama birbirimize destek olarak bunların da üstesinden gelicez morgül.Pes etmiyoruz hep beraberiz canım çok öpüyorum :1hug:
Seda♥Recep;1861683 .!.:Morgül canım elbet birgün bizde o mutluluğu yaşarız.. Bende 1kez aşılama yaptırdım ama maalesef olmadı bekliyoruz bakalımm.. Mikroenjeksiyon veya tüp bebek yaptırsan sorununuz ne? Dr lar ne diyor?
bende 3 yildir evliyim ve 2 senedir deniyoruz olmuyor ama biz en bastan esimde sperm olmadigini ögrendik ve yikildik ilk sene sok olduk tedaviye baslamadik,mart ayindan beri tedavi oluyoruz daha dogrusu doktora gidiyoruz,ilk önce sperm olmadigini ögrendik sonra esimde hepatit b cikti,sonra esime chromoson testi yapildi ve klinefelder 47xxy cikti,anlaycaginiz yikildik,3 hafta önce spermiogram yapildi tekrardan bakalim degisiklik varmi pazartesi belli olcak ve belki tese yoluylda sperm aranacak eger bu yolla bulunursa sansimiz var yoksa hic bir zaman anne olamiyacagim,bende cok yoruldum bunaldim,ailemle konusmuyorum o bi dert,maddi sikintimiz var o bi dert,belki hic cocugum olmayacak o bi dert kafam kaldirmiyor artik öbür dertlere insan gögüs geriyor ama bebek buna gücüm yok en cok onu istiyorum,normal yoldan hamile kalmaktan zaten vazgectim hic degilse tüp bebek icin kücük bir umut olsa onada raziyim ben
morgülcüm 6 sene olmuş..tamam uzun bir zaman ama bildiğim kadarıyla bu 6 yılın içinde sadece 2 aşılama deneyimin var...sende çok iyi biliyorsun ki tıp artık çok ilerledi...olmadı bunun tüp bebeği var be hayatım...kendi adıma artık normal yollarla olmayacağına kannat getirmiş durumdayım..bende Allah nasip kısmet ederse yaza tüp bebek düşünüyorum..napalım biz kul olarak elimizden geleni yapacaz,takdiri Allah'a birakıcaz...hepimiz yorulduk bıktık ve en kötüsü bu durumun ne zaman biteceği hakkında hiç birimizin bi fikri yok..senin dediğin gibi belki de hiç bir zaman...bu bilinmezlik zaten insanın geleceğe dair umutlarını yok eden en büyük faktör...bu zor günleri yaşayan herkese bol sabır diliyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun.....
dile kolay allahım tam 6 yıl oldu evleneli.... içimdeki anne olma arzusu kıpırdamaya başlayalı nerdeyse 6 yıl oldu..... ama ben hala anne değilim. yoruldum artık bu mücadeleden bazen alsam başımı çekip gitsem diyorum yoruldum artık insanların sözlerinden ve yoruldum artık başkalarının bebeklerinin kokusunu içime çekmekten ....
bir arkadaşımın hamile haberini duyduğumda allahım ben ne zaman demekten yoruldum ve artık vazgeçtim
üzgününm anneciğim demekki ben seni hak edecek kadar sabırlı değilmişim kendimi güçlü sanırdım ama ..... elimden ancak bu kadarı geliyor üzgünüm