- 16 Haziran 2007
- 885
- 10
- 43
morgül ben artık başkalarının bebeklerini sevemiyorum .Bir keresinde çok kötü bir bakış yakaladım inan kendimi cüzzamlı gibi hissettim.Resmen içim yandı.Ben küçüklüğümden beri çok severim çocukları.Onlarla vakit geçirmeye bayılırım.Ama artık uzak durmaya çalışıyorum.''ay ne şeker allah bağışlasın'' deyip kenara çekiliyorum.umudunu hiç kaybetme canım.Yaşımız geçmeden elimizden geldiği kadar çabalıcaz,ne gerekiyorsa yapıcaz.İnşallah biz de birgün kendi çocuklarımızı sevicez,doya doya koklıycaz,minicik ellerini öpücez.Allahım o günleri bize de nasip edicek.negatif sonucumu alalı daha bir hafta oldu acım o kadar tazeki ama birbirimize destek olarak bunların da üstesinden gelicez morgül.Pes etmiyoruz hep beraberiz canım çok öpüyorum :1hug:
aynen bende o durumdayım canım birinin bebeğini böyle içimden gele gele sevemiyom sonra bebeğe bişey olurdu 'bak çocuğu olmuyordu nazar etti gördün mü' derler diye...
allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin insanlara da azıcık anlayış ve empati yeteneği.....