Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElPEKÇOK OYUNCAK,TİNY LOVE SİHİRLİ GECE DÖNENCE,CARTERS,MEDELA POMPA,TELESKOP,BEBEK HAMAK
Türkiyede ki disneylerden değil ingiltereden alındı. (bizdekilerin desenleri kumaşları çok kötü) 6-9 Ay sıfır etiketli. Ev patiği pantolonu body si önlüğü takım. Sadece ayakkabısı 15 lira eder. 35 TL
Arkadaşlar 100 lira üzeri kargoyu ben karşılıyorum.
Medela süt saklama poşetleri medela süt pompaları ile uyumlu adaptörler var kutuda resimde görüldüğü gibi bunları takarak direk poşet içine sağabilirsiniz. Kutu açılmamış ben yurt dışından almıştım tr de 20 lisi 40 lira. Bence en kalitelisini kullanmak lazım süt konusunda. 60 tl.
Sıfırdır. Her pusete ve bebek arabasına uyar alt tarafında çok minik ışıklar yanıp sönüyor. Çok ilgi çekici. Ayrıca gölgeliği olmayan pusetler içinde süper çözüm. 20 TL
3 adet vardır. 1 i hiç giyilmedi. 2 side çok az giyildi. orjinal disney.Türkiyede ki disneylerden değil ingiltereden alındı. (bizdekilerin desenleri kumaşları çok kötü) UV korumalı. 3-6 Ay
Minnie Mouse uçuk pembe giyilmemiş mayo 35 TL
Minnie Mouse uçuk pembe giyilmiş mayo 25 TL
Minnie Mouse koyu pembe giyilmiş mayo 25 TL
Bebek olduktan sonra ona günlük yoğurt yapmak için annemden getirdim o alıp hiç kullanmamıştı. Bende kullanmayı beceremedim yada bir sorunu var bilemedim. Çok ısıtıyor gibi geldi bana. Bunu göze alarak alın bir sorun olabilir göstermedim hiç. Hepsiburada da 219 lira. Benimkinin içinde 6 adet su bardağı kadar kabı var cam. Hepsiburada da satılan plastik ve büyük kaplı. Bu küçük kaplarda isterseniz delikli plastik aparat sayesinde süzme yoğurtta yapabilirsiniz. Ben arızalı fiyatına satıyorum kargo dahil 60 TL.
Bu makinenin gülümseme algılama özelliği vardır siz ayarlıyorsunuz bebeğiniz gülümsediği anda resmini çekiyor.
Sony w300 fotoğraf makinesi carl zeiss lensli ve titanyum kaplamadır tertemiz bir cihazdır bu fiyata bulamazsınız. Japon malıdır çok güzel çekimleri var. Yüz tanıma ve ardışık yüksek hızlı çekim gibi pekçok özelliği var. Bilenler bilir zaten. İsteyene küçük bir farkla orjinalyedek pil de gönderebilirim her iki pilde de ilk günki gibi kullanım süresi var. Cihazda çizik yoktur zaten titanyum kasa çizilmez. Yanında orjinal aktarım kablosu ve orjinal şarj aletide gönderilecektir. 175
TL