Pedegog desteği

Buzdolabının kapısı içerden açılamıyor aman ha dikkat edin. Nereden bildiğimi söylemem

Çocuk onlar, biz de çocuktuk. Tabi ki cozutacaklar ara sıra.
Aynen öyle, yapmaz diye bir şey yok.
Her şeyi yapabilirler.
Ve özellikle ev, okul kazaları o kadar tehlikeli ve istatiksel olarak yaygın ki, tüm önlemlere rağmen başa geliyor zaten.

Geçenlerde arkadaşımın çocuğu şurup içti, zehirlendi.
Aynı çocuk daha sonra yüzünü jiletle kesti.
Şimdi bu anneye ilk sorduğum şey, şurup neredeydi ve jilet neredeydi oldu.
İlkine tezgahta, diğerine makyaj masamda dedi ve benim için o arkadaşım artık ‘ihmalkar’, çocuğun değil annesinin hatası başına gelenler.

Kapıyı kilitleyip çantama koydum, çantamı da askıya astım, normal olan bu değil mi zaten, ben nerden bilebilirim o kadar ince düşünüp anahtarı alacağını!
Hayır, normal olan bu değil!
Benim evimde tavan yükseliği 290cm , dolaplar 260.
Ben o en üst yeri kullanıyorum mesela, her şey için:)
Anahtarım kapıda asılı çünkü üstünde dil kilit var, ora kitlidir.
Ve evde başka yedek anahtar, velev ki anahtar kayboldu, attı yedeği durur.
Çocuk hanımefendi bu, çocuk.
Ego falan meselesi değil, beni siz de değil çocuğunuz ilgilendiriyor.
Her bir çocuğun sağ sağlim bir şekilde yetişmesi, toplum bilinci ve görevimizdir.
Bir yorumda kahvaltı yapıp çıkıyorum demişsiniz, ben 24 saat bazen bir şey yiyemiyorum!
Şimdi burada zorluk yarıştırmayalım da, bahane değil.
Dikkat dikkat dikkat, bir annenin tek görevi çocuğuna dikkat etmektir.

Öncelikle bakın bence çevrede aynı fiyata kreş bulabilir misiniz. O sırada Sınıfını da değiştirin her öğretmen aynı olmaz fazla sorumsuz birine denk gelmişsiniz. Ayrıca o kreşe mecburum diye sessiz kalmayın. 4 yaşında çocuk kendi kaybolmasından kendi sorumlu değildir kimin gözetimindeyse o sorumludur. Çocukla da sürekli konuşup anlatın yabancılar, kaybolma tehlike üzerine. Bu geçici bi süreç ama çocuk psikiyatristine götürün bence fikir de alırsınız nasıl anlatmanız gerektiği üzerine.

Yapmayın lütfen burda hepimiz sizi haklı buluyoruz. Çocuğunuzda değil okulda problem diyoruz. Çocuğunuzu hatalı göstermelerine sesinizi çıkarın diyoruz. Ayrıca ‘boşvermişlik’ derken kesinlikle sizi değil okulu kastediyorum. Siz çocuklarını boşvermiş bir anne olsanız babalarına yollarısınız. Öyle olmadığınızı biliyoruz

Lütfen kendinizi ve çocuğunuzu suçlamayın. Bir suçlu varsa önce 4 yaşındakş bir çocuğu 2 defa kaybeden öğretmen, yardımcı abla ve okuldur. Diğer suçlu ise siz çocuklarınıza en iyi şekilde bakmaya çalışırken yanınızda olmayan kocanızdır. Siz yada 4 yaşındaki meraklı bir çocuk değil. Hakkınızı ve çocuğun hakkını savunacak tek kişi sizsiniz. Bezdirmelerine izin vermeyin lütfen.

sorun kreşte. kendinizi güçsüz hissetmeyin. parasızlık zor biliyorum. parasızlık sebebiyle çocuğu 3 aylıkken çalışmak zorunda olan anneler var biliyorsunuz, kk da da çok var. kimse keyfi olarak seçmiyor bunu. sizse büyütmüşsünüz artık, zaten kreş yaşına gelmiş.

oğlumu aynı yaşta kreşe başlattım. aynı sene çalışmaya başladım. çok içime sinen bir kreş değildi ama yakınlık ve para sebebiyle ancak ona verebildim.

çalışıp para kazanacak olmanız çok güzel. büyük bir özgüven gelecek size o zaman. evet, zorlanacaksınız, evdeki gibi olmayacak ama siz ne zorlukları aşmış bir kadınsınız.

müdüre gidin, öğretmeni de yanınıza çağırtın. ne demek, çocuğun yok, şimdi sınıftan çıkamam,ya ben çalışıyor olsam, gelemesem ne olacak, çocuğumu hademeye değil öğretmene teslim ediyorum. bir daha böyle bir şey olursa, gidebileceğim en yüksek yere gider, şikayetimi yaparım deyin. bildiğiniz azarlayın. sizi yumuşak başlı görünce öyle davranmışlar, az dişli olun, kesinlikle bu muameleyi yapamazlar. başka bir sınıf varsa ona aldırın.

çalışmaya başlayınca, çocuklarınıza istedikleri şeyleri kendi paranızla almaya başladıkça, daha çok mutlu olacağınızı göreceksiniz.

Anlatmaya çalıştığınız şeyi anladım fakat anlatma şekliniz kırıcı. Kahvaltı yapıyorum çıkıyorum derken sanırım yanlış anladınız, çocuklarımın kahvaltısını hazırlıyorum ve onların çantalarını vs hazırlamaktan bırakın kahvaltıyı yemek yemekten bi haberim. Akşam geliyoruz eve yorgun bi şekilde akşam yemeği, duş, çamaşır temizlik bulaşık hepsi benim yapmam gereken şeyler ki bu daha başlangıç, çalışmaya başlayınca daha zor olacak.
Yetemiyorum bazen kafamı yastığa koyduğumda uyku tutmuyor düşünmekten.
Aklınıza örnek olarak kadın dizisini düşünün, ondan farkım yok

herşeye bir cevabınız var belli ki o çocuğu alma niyetiniz yok ama en azından biraz uyanık olun bir daha ki sefere beni oğlunuz kayboldu diye ararsanız sizi şikayet edeceğim deyin.dişli olun madem çocuğu almak istemiyorsunuz.

Teşekkür ederim böyle yorumlar güç veriyor. İnanın imkanım olsa en iyi yerlere gönderirim. Ben okulun güvenliğinden şüpheli değilim. Sorun öğretmen de, öğretmenin oğlumu gözden kaçırmasında.

Yangın merdiveni kilitli olmuyormuş zaten tüm okullarda böyleymiş. Acil durum için böyle gerekliymiş. Sorun öğretmende

Uygun fiyatlı oyun kulübü araştırıyorum. Umarım vardır bütçem e uygun

öğretmen değiştirmeniz, ya da öğretmene müdürün yanında iyi bir göz dağı vermenizi öneririm. cazgır bir yanınız varsa, tam şimdi gösterme zamanı. benim gibi halim selim biriyseniz, sözlerinizi hazırlayıp, elleriniz titreye titreye de olsa gidip tehdit edeceksiniz. öncesinde nerelere şikayet edebileceğinizi öğrenin, hatta buradaki arkadaşlardan da bilenler yazsın. bimer, cimer, ilçe milli eğitim müdürlüğü olabilir, bir araştırın.

eğer dikkat etmezse, gelecekte değil, yalnızca şu yaptığı hareket için de şikayet edeceğinizi bildirin.mesajlar duruyorsa, ekran görüntülerini alın, tutun.çocuk sınıfta öğretmenin sorumluluğundadır.

Bu olaydan bagimsiz zaten bosanan annesiniz ve cocuklariniz icin pedagog destegi almaniz lazim
Devlettr var mi bilmiyorum ama butceniz dogrultusunda uygun bir pedagog bulabilirsiniz diye dusunuyorum , hepsi de korkunc paralar almiyor pedagoglarin ancak iyice arastirin sahtesine denk gelmeyin

Babasinin size hiç mi desteği yok. Kresini karşılamaz mi çocuğu daha iyi bir yere verseniz

Tek başıma yetememe duygusu bende zaten var, e haliyle çocuklarım da boşluklar var, o boşlukları kapatmaya çalışsam da yeterli olmuyor. Pedegog devlette yok sanırım, araştırdım ama sadece psikiyatri çıkıyor karşıma. En kısa zamanda pedegog a gideceğiz

Eşinizin size hiç mi desteği yok. Kresini karşılamaz mi çocuğun daha iyi bir yere verseniz
Adamın dünyadan haberi yok daha doğrusu çocuklarından haberi yok. Verdiği kiraya elektrk e gidiyor elimde az bsey kalıyor, onla da çocuklarımın karnını doyurmaya çalışıyorum

Pedagog değil psikolog destegi almalısınız. Size de iyi gelir oğlunuza da ama daha da önemlisi kreş değiştirmeniz. İmkansız diyorsunuz ama öğretmen hiç mantıklı değil bakamayacagi ilgilenemeyecegi kadar öğrenci almsasinlar o zaman. Ayrıca arkadaşlarınız memnun diye size de iyi gelecek diye birşey yok. Cocuguma sahip çıkamıyorlarsa başına birşey geleceğine uzaktaki okula gönderirim. Bakmıyorlar belliki

Almak istemiyorum çünkü öğretmenin görevini yapmasını bekliyorum. Biraz daha zorlarsa tüm öfkemle karşılaşacak

Seni okulun bahçesinde bekletmeleri nasıl bi mantık
Oğlun kayboldu diye seni aramaları nasıl bi mantık
Çocuk okul saatları içinde öğretmen ve müdürün sorumluluğundadır bu durumun farkında değiller sanırım
Çocugunuzu başka kreşe göndermeyi düşünün

Bir kaç yeri aradım az önce, yarım gün bulamadım. Pazartesi günü öğretmen ve müdür ile görüşeceğim, tavırları aynı olursa şikayet edip oğlumu alacağım, çalışmaya başlayınca da baıkıcıya vereceğim

Yaşadığım yerde en yakın kreş 25 km ve yarım gün almıyorlar, az önce bir kaç yeri aradım, fiyat olarak da yüzyüze görüşelım dediler fakat sanırım uçuk rakamlar verecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…