• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pedegog desteği

Oğlumu alacağım okuldan, pazartesi belli olacak, son kez konuşacağım okul müdür ü ve öğretmenle, sahip çıkamayacaklarsa alıp şikayet edeceğim, hatta elimden gelenin fazlasını yapacağım o okullla alakalı, ğlk deneyim berbat oldu hemde öğretmen yüzünden,
İşini iyi yapan, çocuklarımıza bseyler katan öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler. Kızım 2 yıldır devletin anasınıfına gidiyor böyle sorunlar olmadı, 2 öğretmeni de harika eğitimciler

Tek başıma yetememe duygusu bende zaten var, e haliyle çocuklarım da boşluklar var, o boşlukları kapatmaya çalışsam da yeterli olmuyor. Pedegog devlette yok sanırım, araştırdım ama sadece psikiyatri çıkıyor karşıma. En kısa zamanda pedegog a gideceğiz
Kesinlikle gitmelisiniz , bu surecte siz de cocuklariniz da cok faydasini gorursunuz

Ayrica ustunuzden atin yetememe duygusunu , neden yetemeyecekmissiniz
Anneler kadar guclu canlilar var mi hayatta? Hic boyle dusunmeyin , 6 sene hem anne hem baba oldum cocuguma ama hicbir zaman yetemezsem diye dusunmedim

Kesinlikle gitmelisiniz , bu surecte siz de cocuklariniz da cok faydasini gorursunuz

Ayrica ustunuzden atin yetememe duygusunu , neden yetemeyecekmissiniz
Anneler kadar guclu canlilar var mi hayatta? Hic boyle dusunmeyin , 6 sene hem anne hem baba oldum cocuguma ama hicbir zaman yetemezsem diye dusunmedim
Tebrik ederim sizi ❤️ ne güzel başarmışsınız. Özel değilse kaç yaşından itibaren hem anne hem baba oldunuz Çocugunuza?

Kreşi cimere şikayet etmelisiniz. Bahçede hep siz beklemyeceksiniz. Öğretmen çeki düzen vermeli kendisine tek başına yetişemiyorsa yanına bir öğretmen daha alınmalı. Bu şekilde size ve çocuğunuza zarar verirler.

Almak istemiyorum çünkü öğretmenin görevini yapmasını bekliyorum. Biraz daha zorlarsa tüm öfkemle karşılaşacak
aynen öyle bedelini ödesin madem o çocuğa sahip çıkmıyor.pişkinlik yapmışlar kesinlikle son şans verdiğinizi bir daha olursa şikayet edeceğinizi belirtin.şu ezik ruh halinden de çıkın lütfen.eski eşinizin beş para etmediği belli en azından siz güçlü durun bu şekilde kendinizi ezdirmeyin ki çocuklarınızda ezilmesin.devlette çocuk piskiyatristi var iyice araştırın her hastahanede olmuyor ama bence sizin çocuğunuz normal anlattıklarınız kadarıyla onda bir sorun yok.

aynen öyle bedelini ödesin madem o çocuğa sahip çıkmıyor.pişkinlik yapmışlar kesinlikle son şans verdiğinizi bir daha olursa şikayet edeceğinizi belirtin.şu ezik ruh halinden de çıkın lütfen.eski eşinizin beş para etmediği belli en azından siz güçlü durun bu şekilde kendinizi ezdirmeyin ki çocuklarınızda ezilmesin.devlette çocuk piskiyatristi var iyice araştırın her hastahanede olmuyor ama bence sizin çocuğunuz normal anlattıklarınız kadarıyla onda bir sorun yok.
Teşekkür ederim.
Son şansımı deneyeceğim konuşacağım, ona göre yol alacağım,
Çocuklarım çok hareketli ve cıvıl cıvıllar ama oğlumun kendine zarar verecek şeyler yapmasını engellemek için, cesaretini görseniz karanlıkta wc ye gidip gelior gece, ışığı otomatik yaptım da düşüp bi yeri incinmesin diye.
Nerden duyduysa kızımla bana üstüne örtü örtüp hayaletttttt diye korkutmaya çalışıyor.
Korkusuz bi çocuk. Bahçede yılan görse alır eve getirir eminim bundan.
Örümcek, solucan, salyangoz toplayıp arabasının kasasına koymuş :) daha neler neler..

Kreşi cimere şikayet etmelisiniz. Bahçede hep siz beklemyeceksiniz. Öğretmen çeki düzen vermeli kendisine tek başına yetişemiyorsa yanına bir öğretmen daha alınmalı. Bu şekilde size ve çocuğunuza zarar verirler.
Pazartesi günü son kez konuşup eğer bakamayacaklarsa alacağım ve şikayet edeceğim, bu bi bıktırma stratejisi ise herşey anlaşılacak. Çünkü öğretmenin beni arayıp da oğlun kayıp demesi bunu 2 kez söylemesi normal değil

Bu kreşe arkadaşlarımın çocukları da gitti ve memnun kaldılar. Biz biraz geç kayıt yaptırdık o yüzden sorun yaşıyoruz zaten birde öğretmenin davranışları sorunlu. Başka yere verme imkanım yok, en uygun burası var, yakınlık olarak da burası 15 km uzak, yani yaşadığımız yere en yakın yer burası
En yakın yer diye davranışları sorunlu öğretmene çocuk teslim edilmez, heleki 4 yaş gelişim aşamasındaki çocuk. Çaresizliğinizi anlayabiliyorum ama idareyle konuşun, birde kurumda psikolog-psikolojik danışman varsa onun eşliğinde çocuğunuzla nasıl ayrılmanız gerektiğini görüşün.

Buzdolabının kapısı içerden açılamıyor aman ha dikkat edin. Nereden bildiğimi söylemem 😂

Çocuk onlar, biz de çocuktuk. Tabi ki cozutacaklar ara sıra.
Cidden acilmiyor mu yav 🤭
Hasari cocuklar hemen de belli etmis kendini bak :rolleyes:

Yok valla açılmıyor. Neden açılmıyor o kısmı hiç çözemedim ama. Normal şartlarda açılmalı.

Allah bana benim gibi evlat vermesin, kocam gibi versin, amin 😂
Deneyesim geldi 🤭 Kocam eve gelsin de deneyim bi sigarsam 😂 Nerden soktun aklima aksam aksam 😂

Back