Sen bana baksana canım bi
fen edebiyat fakülteleri gibi formasyon alan bölümler adına konuşuyorum bende onlardan biriyim.. yabancı ülkede bu bölümler öğretmenlikten daha üstün tutuluyor. Çünkü bizim affedersiniz ama bir tarafımız çıkıyor bu tür bölümleri bitireceğiz diye neden ? Bölümlerin amacı asistan ògrt görevlisi kısacası bilim insanı yetistirmek. Ama ne yazık ki diger bölümlerden ünv hocası olundugu icin bizimde meslek alanimz daraliyor. Sadece bölümlerden ünv hocası olma gibi bir kanun getirseler kimse kimsenin hakkına girmez. Neyse sorun bu değil ama öğretmenlik olayı formasyonla olmaz o kafada biter. Benim fen edebiyaezunu formasyon bile almamis ögretmenim vardı lisede ve adamın bilmedigi yoktu test sorusuna bakar cevabi tak söylerdi. Ama egitim mezunu hocamiz vardı cevap veremez yapamazdi sorularimizi. Simdi o yüzden sen çemkirmeyi birakacaksın madem senin önüne gecildigini düsünüyorsan o kıt beyninle gidip devlete sikayet sunacaksın burda ötmeyeceksin
formasyon bize verilen hak. Sen saniyor musun egitim okuyan herkes mükemmel ögretmen! Gec bu at gözlügü ile bakmayı. Benim mezun olan arkadasm bana bölüm okuyorum diye imreniyor sizi cok güzel gelistiriyorlar zorlasalar bile diye. Senin gibi birine gereksiz oldu bu kadar yazı ama umarım sataşmazsın bir daha