Benim doktorun söylediği suydu,biz protezi tam meme ucunun altına koymalıyız daha ortaya koyamayız eğer koyarsak meme uçları daha cok ayrılır demişti.memen büyüdüğünden dolayı ortası eskisi kadar ayrık olmayacaktır.ama yine de biraz ayrık olur.sütyenle birleşir.benimkinin ortasından tren geçecek nerdeyse ama sütyenle birleşirler diye ümit ediyorumcanım bişey sormak istiyorum aklıma takıldı .. benim meme dokum var fakat arası epey bi açık ortalama dört parmak kadar.. şimdi ben mi yanlış anladım die tekrar teyt etmek istedim ... yani ben silikon taktırdığımda da yapım itibariyle o açıklık yine mi kalcak ? bunun için ekstra bi işlem daha mı uygulanması gerkcek
teşekkür ederim yardımın için:))K katersis hayatım hocayı araştırdıysan iyi olduğunu düşünüyorsan ne güzel, git bir görüş bakalım . Ben sadece tek hocayla görüştüm ,zaten görüşmeye gittim 20 gün sonra ameliyat oldum ,iyiki de öyle olmuş, uzasaymış belki olmazmısım :)
Imm yani ben beğendiğim fotoları götürdüm hoca zevkimi anlasın diye, sen de oyle bir şey yapabilirsin.Nasıl bir meme istediğini anlat mesela, büyük mü olsun normal mi? araları ne kadar açık olacak, merak ediyorsan onu sor.Ben mesela bıraz yandan taşsın demiştim. Ben sormadım keşke sorsaydım dedim, kendi portföyüne bakabilirsin yani kendi hastalarının fotograflarına ,o da fikir verir. Riskleri hoca söylüyor, seni ölçüp biçip olabilecek cup u koyabılecegı cc yı de söylüyor, ben devlette oldum paket fiyattı , sen özeldeysen , fiyat pazarlığı olabilir, ayrıca paket fiyatımı pakete neler dahil onu sor .Mesela bana tektikler dahil demişlerdi sonra parasını aldılar, tek kişilik oda demişlerdi 2 kişilik odada kaldım . Sutyen krem dahil dediler , sutyen takıldı ama krem aşamasına daha var, bakalım vericekler mi ben kendim mi alıcam. Bunun gibi fiyatla alakalı şeyleri sorabilirsin.Bir de ben liste yapmıştım soracakalrımı unutmayayım diye sen de merak ettiğin şeyleri listeye yaz.
Bir de yani olay hocada bitiyor, ben ne dediysem de hocayı ilk görüşmedeki fikrinden döndüremedim , o kafasında canlananı yaptı , bir tek damladan yuvarlaga cevırdım bayaaa uzun dil dökmelerle , gogsumun alacagının bu oldugunu söyledi, Doktorla gidip konusman en iyisi, düşündükçe kafan karışır ,acabalar oluşur.Hoca ya da güvenirsen yaptırırsın :)
ayyy ben meme uçundan konulan silikona bile hayır derken , kesinlikle öyle bi işleme kalkışmam...memeyi birleştirmek için ayrı bir operasyon gerekmiş.meme baslarını alıp ortaya yakın tekrar dikiyorlarmıs.duyar duymaz tüylerim ürpermişti.hiç düşünmedim bile açıkçası çok korkunç
Cok guzel analtmisin aydinlattin bizi saol cok gerekli bize boyle guzel konusmalarK katersis hayatım hocayı araştırdıysan iyi olduğunu düşünüyorsan ne güzel, git bir görüş bakalım . Ben sadece tek hocayla görüştüm ,zaten görüşmeye gittim 20 gün sonra ameliyat oldum ,iyiki de öyle olmuş, uzasaymış belki olmazmısım :)
Imm yani ben beğendiğim fotoları götürdüm hoca zevkimi anlasın diye, sen de oyle bir şey yapabilirsin.Nasıl bir meme istediğini anlat mesela, büyük mü olsun normal mi? araları ne kadar açık olacak, merak ediyorsan onu sor.Ben mesela bıraz yandan taşsın demiştim. Ben sormadım keşke sorsaydım dedim, kendi portföyüne bakabilirsin yani kendi hastalarının fotograflarına ,o da fikir verir. Riskleri hoca söylüyor, seni ölçüp biçip olabilecek cup u koyabılecegı cc yı de söylüyor, ben devlette oldum paket fiyattı , sen özeldeysen , fiyat pazarlığı olabilir, ayrıca paket fiyatımı pakete neler dahil onu sor .Mesela bana tektikler dahil demişlerdi sonra parasını aldılar, tek kişilik oda demişlerdi 2 kişilik odada kaldım . Sutyen krem dahil dediler , sutyen takıldı ama krem aşamasına daha var, bakalım vericekler mi ben kendim mi alıcam. Bunun gibi fiyatla alakalı şeyleri sorabilirsin.Bir de ben liste yapmıştım soracakalrımı unutmayayım diye sen de merak ettiğin şeyleri listeye yaz.
Bir de yani olay hocada bitiyor, ben ne dediysem de hocayı ilk görüşmedeki fikrinden döndüremedim , o kafasında canlananı yaptı , bir tek damladan yuvarlaga cevırdım bayaaa uzun dil dökmelerle , gogsumun alacagının bu oldugunu söyledi, Doktorla gidip konusman en iyisi, düşündükçe kafan karışır ,acabalar oluşur.Hoca ya da güvenirsen yaptırırsın :)
Evet ne yazikki oyle turkcemiz de lastik gibi gerci nereye cekersen oraya gider :) misalii...C ChAneL81 rica ederim ne demek canım , işte kendi fikirlerimi söylemeye çalışıyorum , bir yandan da dikkatli olmaya çalışıyorum çok tahammülsüz insanlara denk gelebiliyorsun bu forumda ve çok farklı noktalara çekilebiliyor yorumlar ,hiç konuşmayayım diyorum ama netice ben burada birçok insana sorular sordum , kendi işim hallolunca köşeme çekilmiş gibi olmak istemem , kendi çapımda yorumlarda bulunmaya çalışıyorum işte
onun icin aralikta yapacagim amelyati cnm yazin bencede kotu olur ya o sicakta birde medikal sutyen cekilmez ve dedigin gibi en azindan kisin kamufle edebiliriz kazaklarla gogus uclarini :)C ChAneL81 evet en azından insanı harekete geçiyor, ben burda hocanın ismini gördüm ,şehirdışındaydım döndüm, hemen randevu aldım , gittim 21 gün sonraya ameliyat tarihi aldım :) Yani ilk adını duyduğum andan itibaren toplasan 30 gün geçmişti , hiç hesapta yokken , bi anda oluverdim :)
Buarada düşünen arkadaşlar eğer imkanları da varsa , buaralarda mutlaka olsunlar , havaların ısınmasına bırakmasınlar , çünkü yazın daha zor olur bence : gögüs bandını ben 1 hafta taktım , 2 hafta taktırıyomuş hoca genelde hastalarına , o her kıyafetten görünüyo . Ayrıca sütyen de bant da sıkıyor hatta ben de minicik sivilceler ytaptılar, sıcakta daha çok olurdu bence.Bir de mesela hala ameliyat sütyeni takıyorum , sonrasında da sporcu sütyenine geçiliyormuş, gögüs uçları penyelerde belli olabilir . Şu an yapılınca yaza kadar tam şekle girmiş olur, 6 ayı buluyor diyor yaptıranlar.
evet kızlar gögslerim küçüle küçüle küçüle yakında kalmayacak galiba, gögüs cevrem 93 oldu , sinir oluyorum yani gittikçe,acayippp sinir oldum hatta , o kadar büyük olsun büyük olsun dedikçe normal bi gögsüm oldu, 2 arkadaşım biliodu sadece bugun geldiler, aa hiç belli olmuyo yaptırmışken bari büyük yaptırsaydın dediler . Fesatlıklarından söyleyecek tipler değiller , zaten ben de görüyorum , dolgulu sutyen takmış halimden hiçbir farkı yok . Acaba başka birine yaptırsam daha büyük koyar mıydı diye düşünüyorum, belki o da koymazdı bilemiyorum , ama yine de istediğim gögüs bu değil tam olarak iyileşince umarım mutlu olurum. Yoksa şimdiden düşünüyorum, birkaç sene sonra biraz daha büyüttüreyim diye , sabirsızlık ediyor da olabilirim :) umarım oturunca tatmin olurum şu an kendime sinir oluyorum ameliyatta çok acele ettim diye :S
bir de 2 gogsum arasında şekil farklılığı var, sağdakinde içine göçük kısımlar var ve tam yuvarlak degıl ,duz kızımları var, umarım geçici bir şeydir ve zamanla yerine oturdukça şekli düzelir ,poff , bir süre foruma girmiycem galiba biraz sakinleşeyim
Canim daha cok yeniler bence kafana takma odemler yavas yavas iniyo bazende bir memede daha cok odem var otekine gore ondanda olabilir bir anda ikisi de ayni sekilde iyilesecek diye birsey yok yanikızlar benım bır gogsum dıgerınden kucuk , ve buyuk olan gayet duzgun yuvarlak bır sekıldeyken , küçük olan tam onun kadar yuvarlak degıl , sagında ve solunda duzlesmıs ıcıne gocmus kısımlar var, sızde de bu tarz sıkıntılar olmuş muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?