Bunlari cok okudugum icin bilinc altinyim artik yani bende sasirmayacagim surecimi yasayinca artik
Kesin oyledir panikliyosun bir an anliyorum insallah duzelir canimCanım valla yaşayınca okuduklarını unutuyorsun telaş yapmaya başlıyorsun. :)
yani sonuçta o doktora bir sürü para verdiniz. tekrar ameliyat tekrar para. en azından şimdiki doktorunuz uygun fiyatla tekrar yapamaz mı dicem ama muhtemelen yapamam diycek. vazgeçiyorum.minnos26 evet söyledim yani küçük geliyo dedim , çünkü son görüşmemde su anki halinden bıraz daha buyuktu bu kadar gözüme batmıyordu , ama bekledıgım gibi olmadı fln dedım ama o da işte oturucak begenıceksın dıyo ya da 400 taktım olmadı dıyo ama hani ona kalsa damla takıcaktı ben o kadar fotograf gostermeme ragmen ,oyle olsa hıc tatmın olmazdım ,o yuzden onun taktım olmadı demesı bana cok bır sey ıfade etmıyor :) yanı dusun o fotograflarımdan bıle kucuk su an
Kızlar ben bisey sormak istiyorum.peacock senin ameliyat oncesi gogus altın 80 üstu 90 suan takılan 375 cc, minnos26 senin takılan 350 cc yanlşm warsa duzeltin senin onceki olculeri hatrlamiorm.. minnos26 seninki epey bi dolgun gorunuyr masallah , peacock ck begndm fakat sendeki olan dolgunlugu onda goremedm.. ikiniz arasnda olcu olarak bi kıyaslama yapmak istedm , minnos26 senin onceki olculer neydi cnm.. acaba bu cc ler ameliyat oncesi dokuya goremi degisiyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?