İnşallah senin belirtilerin nelerBenimde öyle yarın adet günüm adetime 6 gün kala kaset test pozitif gösterdi sonra hep negatif çıktı yarın adet günüm hiçbir belirti yok ilaçla adet olduğum icjn yarın kesin adet olmam gerek 6 aydır hiç sekmezdi çünkü bakalım inşallah hepimizde vardır bebis
Prolaktin değerin kaç çıktı benim de bi düşüp bi çıkıyo ama ilaç falan vermiyor doktorlarMerhaba kızlar 1 yıllık evliyim ve Eylül ayında prolaktinimin yüksek çıkmasıyla pcos olduğumu öğrendim ama belirtileri yok adetim düzenli kilom normal ayrıca bu ay hem soğan kürü hem de ovulasyon testi yaptım her gün yapmama rağmen tam koyu olmasa da ona yakın bir çizgi yakalayınca o günü değerlendirdik. Şuan adetim bir gün gecikti adet olacakmışım gibi bir sancı var bel ağrısı ve akıntım da var. Elimde şuan normal gebelik testi var sizce test yapmalı mıyım sizde bu durumlar oldu mu? Sonuç negatif olunca malum insan çok üzülüyor
Hiçbir belirtim yok çok nadir kasık ve bel ağrısı girip gidiyo çok nadir göğüslerim sızlıyor ama adet günüm yaklaştı diye ona yoruyorumİnşallah senin belirtilerin neler
Bende pcosluyum canım benim de yarın adet günüm ama adet belirtilerimin hiçbiri yok dün evde test yaptım normalde hiç o testlere güvenmem eşimin ısrarıyla yaptım negatif çıktı bakalım adetim gecikirse kan vericem.
Belirti olarak adet olacakmışım gibi bir karın ağrısı var iki gündür felan bel ağrısı oluşmaya başladı bir de akıntı var işteİnşallah senin belirtilerin neler.
Doktorun o sözü öyle kötü etkilemişti ki odadan çıkar çıkmaz nasıl ağlamıştım. Böyle ümitvar mesajlar almak gerçekten çok güzel hissettiriyor önemli olan azim ve gerçekten istemek sanırım. Kilo verenlerde genelde çabuk oluyormuş inşallah senin de ilaç tedavilerin olumlu sonuç verir ve senin de kucağın bir melekle dolardoktorunuz kim yaa çok saçma konuşmuş. ilk doktorum böyle konuşmuştu. Geçmez çocuğun da olmaz falan filan. Kendimi yerden yere atmıştım. Bende insülin direnci de vardı. ilaç kullandım. iki yumurtalık da ağır pcostu. son doktorum 10 kilo ver düzelecek dedi. 12 kg verdim. bir yumurtalıkta pco hiç kalmadı. diğerinde de belli belirsiz var dedi. regl düzene girmeye başladı. 2-3 kilo daha ver o da kaybolacak dedi. veremedim orası ayrı ama en azından çaresiz olmadığını öğrendim. her gün yürüyüş yapıyorum. köpeğim var onu gezdiriyorum en az adım attığım gün 7-8 bin. ve beslenmeye çok dikkat ediyorum. tiroid ve insülin direnci mutlaka baktır. bebek de çok zor değil burada okuduğum kadarıyla bir sürü pco lu kadın hamile kalmış. benim gibi kalamayanlar da basit ilaç tedavileriyle deniyor. birçoğu da hamile kalıyor. Sizlere umut olsun diye bu kadar uzun yazdım. hemen karamsarlığa kapılmayın ve bence doktorunuzu değiştirin. Dilerim en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırsınız
İlk ölçüldüğünde 46 geldi en düşük de 25 geldi. Doktorum psikolojik etkisinin yüksek olduğunu söylemişti beyin tarafından salgılanıyormuş istersen nörolojiye de bi uğra başka bir sıkıntı varsa orada belli olabilirProlaktin değerin kaç çıktı benim de bi düşüp bi çıkıyo ama ilaç falan vermiyor doktorlar
Senin de öyleDoktorun o sözü öyle kötü etkilemişti ki odadan çıkar çıkmaz nasıl ağlamıştım. Böyle ümitvar mesajlar almak gerçekten çok güzel hissettiriyor önemli olan azim ve gerçekten istemek sanırım. Kilo verenlerde genelde çabuk oluyormuş inşallah senin de ilaç tedavilerin olumlu sonuç verir ve senin de kucağın bir melekle dolar
Benim de sırt ağrısı bir haftadır ara ara sağ kaşığa batma oluyor 10 saniye falan sürüyor ama baya bir ağrıyor uyku hali var uyanamıyorum akıntı da sarımtırak bir saat önce böyle kahverengi akıntı gördüm şuan birşey yok adet herhaldeHiçbir belirtim yok çok nadir kasık ve bel ağrısı girip gidiyo çok nadir göğüslerim sızlıyor ama adet günüm yaklaştı diye ona yoruyorum
Allah tan ümit kesilmez leke cogalmadikca hala umut vardırBenim de sırt ağrısı bir haftadır ara ara sağ kaşığa batma oluyor 10 saniye falan sürüyor ama baya bir ağrıyor uyku hali var uyanamıyorum akıntı da sarımtırak bir saat önce böyle kahverengi akıntı gördüm şuan birşey yok adet herhalde
Evet ya bende ona umut ediyorum hep bakalım inşallah adet olmam bu da yerleşme kanaması olur iki aydır femara kullanıyorum neden olmuyor bilmiyorum yaAllah tan ümit kesilmez leke cogalmadikca hala umut vardır
Zamanıni.bekliyor canım demekki inşallah buda yerleşme kanaması dirEvet ya bende ona umut ediyorum hep bakalım inşallah adet olmam bu da yerleşme kanaması olur iki aydır femara kullanıyorum neden olmuyor bilmiyorum ya
İnşallah ama yumurtam 26 Aralık'ta çatladı 16-17 gün oldu bence yerleşme değil adetZamanıni.bekliyor canım demekki inşallah buda yerleşme kanaması dir
Hayırlısı olsun yeni ay yeni umut demekİnşallah ama yumurtam 26 Aralık'ta çatladı 16-17 gün oldu bence yerleşme değil adet
İnşallah geçen ay çok aklıma taktım 10 gün öncesinden araştırıp durdum bu ay öyle yapmayacam dedim ama yine tutamadım kendimi.Hayırlısı olsun yeni ay yeni umut demekbende kesin adet olurum
Bendede öyle oluyor haliyle hep stres oluyoİnşallah geçen ay çok aklıma taktım 10 gün öncesinden araştırıp durdum bu ay öyle yapmayacam dedim ama yine tutamadım kendimi.
Birde ben doktor kontrolünde hamile kalmaya çalışıyorum 3 ayı geride bıraktık iki ay femara kullandım her iki ayda yumurtalarım istenilen büyüklüğe geldi olmadı bakalım önümüzdeki ay olacak ilacım da bir aylık kaldı olmazsa nasıl bir tedavi yapacak bilmiyorum ayriyeten bir buçuk aydır folik asit bir aydır diaformin kullanıyorum.Bendede öyle oluyor haliyle hep stres oluyo
Hangi ilaçla adet oluyorsun aceba bende aynı durumdan muzdaribim duphaston kullanıyorum normalde bittikten sonra 5.gun adet görürdüm geçen ay 8.gun adet gördüm bu ayda 12.gun oldu henüz adet göremedim normal mi aceba ya sizde son durum nedirBenimde öyle yarın adet günüm adetime 6 gün kala kaset test pozitif gösterdi sonra hep negatif çıktı yarın adet günüm hiçbir belirti yok ilaçla adet olduğum icjn yarın kesin adet olmam gerek 6 aydır hiç sekmezdi çünkü bakalım inşallah hepimizde vardır bebis
Bende duphaston kullanıyorum canim tarlusal kullanmıyorum düşüğe sebep oluyor veya bebekte sorun bırakıyor diye ilaç bitince önceden ikinci veya 3 cu günler olurdum ama sonradan değişti 6 aydır hiç sekmez 5 ci gün olurum bugün adet olmam gerek bekliyorum bende bakalım bazen hormonlara bağlı olarak günüde değişebiliyor ilk 10 gün içinde olmamız gerek Allah Allah 10 gün bitmiş aslında kan verdi mi canım belki hamilesindirHangi ilaçla adet oluyorsun aceba bende aynı durumdan muzdaribim duphaston kullanıyorum normalde bittikten sonra 5.gun adet görürdüm geçen ay 8.gun adet gördüm bu ayda 12.gun oldu henüz adet göremedim normal mi aceba ya sizde son durum nedir