Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyon testi bir ara denedim hiç pik görmeyince canım sıkıldı bıraktım sanki daha çok strese sokuyor gibi geldi ama bir gebenin günlüğü hesabını takip edip bakacağım inşallah zorluk yaşamadan bebek sahibi olabilirizNormal yollarla hamile kalma şansı yüksek. Bende de pcos var. Ovülasyon testi kullanın bence. Ben 2 aydır kullanıyorum. Instagram'daki bir gebenin Günlüğü hesabından aldım. Bu ay ilk defa yumurtlamayı bu kadar net gördüm. Testin üzerinden 3 gün geçti ve meme hassasiyeti gittikçe artıyor. O sayfayı mutlaka takip edin. Ovülasyon testi çok işe yarıyor. Özellikle düzensiz adette.
Ovülasyon testi nasıl oluyor aceba çok duydum ama hiç bilmiyorımNormal yollarla hamile kalma şansı yüksek. Bende de pcos var. Ovülasyon testi kullanın bence. Ben 2 aydır kullanıyorum. Instagram'daki bir gebenin Günlüğü hesabından aldım. Bu ay ilk defa yumurtlamayı bu kadar net gördüm. Testin üzerinden 3 gün geçti ve meme hassasiyeti gittikçe artıyor. O sayfayı mutlaka takip edin. Ovülasyon testi çok işe yarıyor. Özellikle düzensiz adette.
Instagram'da bir gebenin günlüğünü takip edin. Orada 2 çeşit test var kendisi satıyor. İstediğinizi alın. Bu testi herkes kullanabiliyor ama özellikle düzensiz adeti olanlar için mükemmel bir şey. Ben de bu ay test sayesinde gebelik bekliyorum İnşallah vardır. Adetiniz bittiği günden sonraki gün başlıyorsunuz. Aynı gebelik testi gibi. Her gün aynı saatte ama ilk idrarla yapılmıyor. T çizgisi C çizgisinden daha koyu olduğu gün yumurtlama gününüz demek. Yumurtlama günü dahil 3 gün üst üste ilişkiye girmeniz gerekiyor. Yumurtlama görene kadar 3 günde bir. Bu test sayesinde hamile kalan çok kadın var. Dediğim Instagram hesabına girerseniz görürsünüzOvülasyon testi nasıl oluyor aceba çok duydum ama hiç bilmiyorım
Çok teşekkür ederimInstagram'da bir gebenin günlüğünü takip edin. Orada 2 çeşit test var kendisi satıyor. İstediğinizi alın. Bu testi herkes kullanabiliyor ama özellikle düzensiz adeti olanlar için mükemmel bir şey. Ben de bu ay test sayesinde gebelik bekliyorum İnşallah vardır. Adetiniz bittiği günden sonraki gün başlıyorsunuz. Aynı gebelik testi gibi. Her gün aynı saatte ama ilk idrarla yapılmıyor. T çizgisi C çizgisinden daha koyu olduğu gün yumurtlama gününüz demek. Yumurtlama günü dahil 3 gün üst üste ilişkiye girmeniz gerekiyor. Yumurtlama görene kadar 3 günde bir. Bu test sayesinde hamile kalan çok kadın var. Dediğim Instagram hesabına girerseniz görürsünüz
Doktor bana adeten sonra 15 le 21 arası yumurtlama günümInstagram'da bir gebenin günlüğünü takip edin. Orada 2 çeşit test var kendisi satıyor. İstediğinizi alın. Bu testi herkes kullanabiliyor ama özellikle düzensiz adeti olanlar için mükemmel bir şey. Ben de bu ay test sayesinde gebelik bekliyorum İnşallah vardır. Adetiniz bittiği günden sonraki gün başlıyorsunuz. Aynı gebelik testi gibi. Her gün aynı saatte ama ilk idrarla yapılmıyor. T çizgisi C çizgisinden daha koyu olduğu gün yumurtlama gününüz demek. Yumurtlama günü dahil 3 gün üst üste ilişkiye girmeniz gerekiyor. Yumurtlama görene kadar 3 günde bir. Bu test sayesinde hamile kalan çok kadın var. Dediğim Instagram hesabına girerseniz görürsünüz
Doğru söylüyorsun çocuk bize gelecekse her türlü gelir o zaman ben ovulasyon testini sipariş veriyim yine bu arada bana doktor pholicaps diye bir ilaç verdi 2 aydır zamanında adet oluyorum yoksa benimde baya düzensizdiİnşallah. Ben de 2 ay sonunda görebildim. Hiç göremem sanıyodum. Adetim çok düzensizdir ama pes etmedim. Testi yap ama kafana takmamaya çalış sonuçta bu çocuk bize gelecekse her türlü gelecek ben de 10 gün sonra hcg testi yapacağım inşallah vardır. Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin
İnşallah bebiş vardır sizdeİnşallah. Ben de 2 ay sonunda görebildim. Hiç göremem sanıyodum. Adetim çok düzensizdir ama pes etmedim. Testi yap ama kafana takmamaya çalış sonuçta bu çocuk bize gelecekse her türlü gelecek ben de 10 gün sonra hcg testi yapacağım inşallah vardır. Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin
Doğru söylüyorsun çocuk bize gelecekse her türlü gelir o zaman ben ovulasyon testini sipariş veriyim yine bu arada bana doktor pholicaps diye bir ilaç verdi 2 aydır zamanında adet oluyorum yoksa benimde baya düzensizdi
Teşekkür ederim inşallah. Haber veririm haftaya inşallah. Bir gebenin günlüğü ebrudan aldım bence siz de ondan alınİnşallah bebiş vardır sizde
Ben şimdi bakıyorumda bunların içinde kaç tane var ?Teşekkür ederim inşallah. Haber veririm haftaya inşallah. Bir gebenin günlüğü ebrudan aldım bence siz de ondan alın
Çok teşekkür ederim yarın siparişi oluştururum30 tane ovülasyon var 2 tane gebelik testi var
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim yarın siparişi oluştururum
beslenmesine dikkat edin fazla kilonuz varsa verin yoksa da vermeye çalışın spor yapın doğal yolla olur ben de pkosum iki defa hem de üst üste doğal gebelik lduMerhaba, eşimle çocuk düşündüğümüz için doktora kontrole gittim ve muayene sırasında pcos görüntüsü olduğunu söyledi adetli günümde kan tahlili yaptırdım ordada sonuçlarımda pcos çıktı Amh değerim 12.22 oda pcoslularda yüksek çıkıyormuş normal yolla hamilelik şansı nasıl ?
Ben 176 boyunda 57 kiloyum normalde de kilo almaya çalıştığım için hep yedim ama sadece sağlıksız besleniyorum sanırım birde spor yok bende sanırım biraz yürüyüş ve sağlıklı beslenmem lazım sizin adetleriniz nasıldı ?beslenmesine dikkat edin fazla kilonuz varsa verin yoksa da vermeye çalışın spor yapın doğal yolla olur ben de pkosum iki defa hem de üst üste doğal gebelik ldu
paket ürün asla tüketmeyin. karbonhidrat çıkarın sağlıklı beslenin protein ağırlıklı ceviz badem tüketin mercimek yumurta yeşillikler bunları tüketin inosolitol kullanın pcos hiç sevmez sağlıksız beslenmeyi spor yapın kilo alan ama kas kütlesinden alınBen 176 boyunda 57 kiloyum normalde de kilo almaya çalıştığım için hep yedim ama sadece sağlıksız besleniyorum sanırım birde spor yok bende sanırım biraz yürüyüş ve sağlıklı beslenmem lazım sizin adetleriniz nasıldı ?
Katılıyorum ben de inositol kullandım ondan sonra yumurtlama gördüm. Doktor combinol isimli vitamini verdi. 3 ay içinde gebe kalmazsan gel dedi. İçinde folik asit, inositol, d vitamini var. Ovülasyon testinde çok koyu pik gördüm.paket ürün asla tüketmeyin. karbonhidrat çıkarın sağlıklı beslenin protein ağırlıklı ceviz badem tüketin mercimek yumurta yeşillikler bunları tüketin inosolitol kullanın pcos hiç sevmez sağlıksız beslenmeyi spor yapın kilo alan ama kas kütlesinden alın
Ben 176 boyunda 57 kiloyum normalde de kilo almaya çalıştığım için hep yedim ama sadece sağlıksız besleniyorum sanırım birde spor yok bende sanırım biraz yürüyüş ve sağlıklı beslenmem lazım sizin adetleriniz nasıldı ?