Merhaba CanımMerhaba canım sen ben misin yabenim ekmekle falan aram yoktu zaten ah ama şu tatlı varya benim diyetimi herşeyimi bozan o işte tatlıdan vazgecemiyorum ama bu sefer gerçekten bıraktım ya 2-3 gündür daha saglıklı beslenmeye başladım ama inanıyorum bu sefer olacak inşallah rabbim isteyen tüm ailelere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bende dra gittim bana folbiol verdi dozu yüksek 3 günde bir kullan dedi ama inofolic combi öneriyor herkes pcos icin hatta o folik asiti kullananlar hamile kalmıs yani bende bu folik asitim bitsin onu kullanmayı dusunuyorum su gerçekten çok önemli 2 lt suluk aldım bende günde onu bitirmeye calısıyorum artık gün icinde de bol bol corba iciyorum kabak spagetti yapıyorum kabagın en lezzetli hali diyebilirim bence denemelisin ben normalde kabak sevmem ama onu cok sevdim ben pcos oldugumu 3 hafta önce falan öğrendim bende adet düzensizliği vardı 2 ayda bir 3 ayda bir regl oluyordum hatta bazende 2 haftada bir oluyordum yani değişiyordu 3 farklı doktora gittim hiçbiri pcos demedi sonra çok begenilen başakşehir çam sakura hastanesinde infertilite polikliniği zeki hoca var bi bende gidiyim dedim iyi ki de gitmişim gerçekten şimdi regl olmayı bekliyorum hormon testi vericem ama reglim gecikti yine ya 3 gün gecikti hemde
Merhaba canım sen ben misin yabenim ekmekle falan aram yoktu zaten ah ama şu tatlı varya benim diyetimi herşeyimi bozan o işte tatlıdan vazgecemiyorum ama bu sefer gerçekten bıraktım ya 2-3 gündür daha saglıklı beslenmeye başladım ama inanıyorum bu sefer olacak inşallah rabbim isteyen tüm ailelere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bende dra gittim bana folbiol verdi dozu yüksek 3 günde bir kullan dedi ama inofolic combi öneriyor herkes pcos icin hatta o folik asiti kullananlar hamile kalmıs yani bende bu folik asitim bitsin onu kullanmayı dusunuyorum su gerçekten çok önemli 2 lt suluk aldım bende günde onu bitirmeye calısıyorum artık gün icinde de bol bol corba iciyorum kabak spagetti yapıyorum kabagın en lezzetli hali diyebilirim bence denemelisin ben normalde kabak sevmem ama onu cok sevdim ben pcos oldugumu 3 hafta önce falan öğrendim bende adet düzensizliği vardı 2 ayda bir 3 ayda bir regl oluyordum hatta bazende 2 haftada bir oluyordum yani değişiyordu 3 farklı doktora gittim hiçbiri pcos demedi sonra çok begenilen başakşehir çam sakura hastanesinde infertilite polikliniği zeki hoca var bi bende gidiyim dedim iyi ki de gitmişim gerçekten şimdi regl olmayı bekliyorum hormon testi vericem ama reglim gecikti yine ya 3 gün gecikti hemde
Benim kullandığım macunda hepsinin gramı belli bende kötü bi etkisi olmadı daha kullanıp hamile kalanlardan okudum burada da bir sürü kişi kullanıp memnun kalmış kendileriyle de irtibata geçtim wp üzerinden bu şekilde ilerliyorum inanıyorum bir gün olacakVe ben hayıt tohumu kürünü denedim bal tarçın çörek otu kürünü denedim bunlar bende erken ve sancılı bir regle sebep oldu çok kötü bir gün geçirmiştim hastanelik oldum yani o yüzden bitkisel ürünler kullanırken çok çok dikkatli ol ben bitkisel kullanmaya korkuyorum artık
O zaman kesin gideyimCanım benim değerlerim normal sadece lh yüksek 24 çıkmıştı ama diğer herşey fsh tsh falan hepsi normal bilmiyorum nasıl anlayamadılar ama bak sen zeki hocaya git alttan muayeneye yanında asistanı var kadın o bakıyor üstüne bi örtü örtüyor o ara zeki hoca gelip ultrason görüntüsüne bakıyor yani zeki hoca hiçbir şeyimizi görmüyor merak etmeya benimde adetlerim düzensizdi işte tarlusal içtim 4-5 aydır düzenli şuanlık bi sıkıntı yok gecikirse 2-3 gün gecikiyor o kadar şimdi test yaptım ama negatif bence regl olucam öyle hissediyorum ya birde bende ovulasyon testi yaptım o kadar ama maalesef bak bu şekilde oluyor koyulasıyor ama istenilen koyulukta olmadan tekrar silikleşiyor
Drlar onu yazmıyor eczaneden alabilirsin direk ben inofolic combi HP bunu aldım bi de hep yazmayan var eczanedeki kızla içeriği en çok iyi olana baktık bu dedik bende bunu aldım sabah akşam 1 taneBende inofolic combi alıcamda onu drlar yazıyor mu canım yoksa eczaneden alabiliyor muyuz
Bende ilaçla tedavi olacagım zaman ovulasyon yapmayı düsünüyorum canım inofolic combiyi kaç tlye aldınDrlar onu yazmıyor eczaneden alabilirsin direk ben inofolic combi HP bunu aldım bi de hep yazmayan var eczanedeki kızla içeriği en çok iyi olana baktık bu dedik bende bunu aldım sabah akşam 1 tane
Bak geçen seneden itibaren regl döngüm bu sekildeDrlar onu yazmıyor eczaneden alabilirsin direk ben inofolic combi HP bunu aldım bi de hep yazmayan var eczanedeki kızla içeriği en çok iyi olana baktık bu dedik bende bunu aldım sabah akşam 1 tane
Amin canım inşallah bende alternatif tıp tam ters oldu sogan kuru bal tarcın cörek otu hayıt tohumu erken ve sancılı regle sebep oldu maalesef ama reglim 4-5 aydır düzenli çok şükürÖncelikle merhaba aynı dertten ben de muzdaribim. Kilo desen abartılacak kadar değil ama bana da yaşam tarzım hakkında değişikliğe gitmem gerektiği önerildi. Soğan kürü, bal tarçın çörek otu macunu kullandım yumurtam çatladı ama 21.günsonra yine regli oldum. Bu ay ise c life macunu kullandım. Hareketli olmaya dikkat ettim ovulasyonda pik gördüm. Bat ı bekliyorum. Alternatif tıp bazen gerçekten işe yarıyor ama bazı insanların bünyesi farklı. Çok iyi bir doktorla uzun bir süre takip gerektiyor ama inşallah en yakın zamanda sağlıkla hayırlısıyla gebe kalırız
250-260 tl falandı yanlış hatırlamıyorsam o civarlarda bi fiyatı var diğeri de 230 falandı en son zam gelmediyse ona daBende ilaçla tedavi olacagım zaman ovulasyon yapmayı düsünüyorum canım inofolic combiyi kaç tlye aldın
Pepapp diye bir uygulama var onu indirebilirsin takibini daha iyi yaparsın hem not eklemek istersen de ekleyebilirsinBak geçen seneden itibaren regl döngüm bu sekilde
Ya gerçekten bu kadın hastalıkları hiçbir hastalıga benzemiyor grip bogaz agrısı vs. Yani doktora da gitsen çözümü olmuyor yaDoktorum bana regl oluyorsun ama vücudun gebeliğe hazırlamıyor yalancı regl gibi düşün demişti gerçekten o kadar çok değişiyor ki kişiden kişiye farklı özellikler gösteriyor
Balım bunlar doğru değil ki herkesin yumurtlama günü farklı oluyor bunlar otomatik bir kadının 14. Günde olması gereken yumurtlamayı gösteriyorPepapp diye bir uygulama var onu indirebilirsin takibini daha iyi yaparsın hem not eklemek istersen de ekleyebilirsin