Pcos ve zayıflama

Bende ilaçla tedavi olacagım zaman ovulasyon yapmayı düsünüyorum canım inofolic combiyi kaç tlye aldın
Merhaba ben hep eczaneden kapsül olani 250 kusur aliyordum geçen trendyol'dan 170 e aldım bu ay combiye çevirdi doktorum az evvel 250 TL ye trendyol'dan aldım.yine eczanede daha pahalıdır

Merhaba ben hep eczaneden kapsül olani 250 kusur aliyordum geçen trendyol'dan 170 e aldım bu ay combiye çevirdi doktorum az evvel 250 TL ye trendyol'dan aldım.yine eczanede daha pahalıdır
Teşekkür ederim

Kilo pcosun en büyük tetikleyicisi, zayıf insanlar bile pcos ola biliyor bu arada bende pcostum ama baya zayıftım 170 boy 56 kilo yinede kilo verdim 52 kilo oldum hormonlarım dengelendi. yaşınız geçtikçe kilo vermek zorlaşır lütfen geç kalmadan kilo verin ve sakın vazgeçmeyin

Çok teşekkür ederim motivasyonunuz için

benim de hormon değerlerim vee hgs sonucum temiz cıktı,esimde de bir sorun yok.doktorum inofolic combi hp verdi ve aralık ayına kadar gelme deneyin dedi,ve pko olmasam bile kilo ver dedi,1.62 64 kiloyum cok değil ama sanırım bu bile etkiliyor.

Yumurtaların kalitesi ve büyümesinde.kilo cok önemli

haklısınız spora basladım umarım güzel sonuclar alabilirim, işim gereği sürekli oturuyorum bir yılda 12 kilo aldım umarım verebilrim
Benim arkadasımda pcos vardı 130 kilo falandı yani ve 4 yıldır bebekleri olmuyordu bir bucuk ayda 15 kg verdi ve o ay hamile kaldı

Merhabalar 4 5 aydır bu platformlara girip girip çıktım okudum. Bende pcos hastayım üstelik kafın doğum polk çalışıyorum gebeleri görüyordum onlarla mutlu oluyordum ama benim gebe kalmam çok zordu pcosum var doktorlarımın hepsiyle de konuşmuştum zayıflaman lazım insülin dırencı vs vs vs tam bot kısır döngü içindeydım sonra inofolıc combi HD kullanmaya başladım biraz pahalı 500 küsür ama olsun dedım ve 4 kutumda gebe olduğumu öğrendim hemde 2 ay regl olmamıştım ilaç kullanıp regl olmak için betahcg verirken ogrendım. Bende tanımadığım ama okuyup dertledıgım sizlerle paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…