• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pcos ve prolaktin yüksekliği hamile kalma çabaları..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

avozge

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
2.248
2.350
53
30
Daha önce düşük yaşamış pcoslu biri olarak, hamile kalmaktan çok, SAĞLIKLI bir hamilelik ile bebeğimi kucağıma almak istiyorum. Pcos ve buna bağlı olarak prolaktin yüksekliği ile savaşıyorum, bebeğimi düşürme nedenim büyük ihtimal hormonsal ve bu durumu yenmek istiyorum. Topik altında bu durumda veya yakın durumda olanlar,prolaktin yüksek olduğu halde hamile kalanlar kalamayanlar ve tedavi sürdürenler, deneyimlerimizi paylaşıp birbirimize destek olalım...

*Dostinex kullanıp hamile kalan var mı
*pcos olup düşük yapıp hamile kalan veya tedavisi devam eden var mı?
*prolaktin yüksekliği ve bunun olumsuzlarını yaşamış veya olumsuzluklara rağmen hamile kalan var mı?
Birbirimize destek olup deneyimlerimiz paylaşalım:)

Daha önce düşük yaşamış pcoslu biri olarak, hamile kalmaktan çok, SAĞLIKLI bir hamilelik ile bebeğimi kucağıma almak istiyorum. Pcos ve buna bağlı olarak prolaktin yüksekliği ile savaşıyorum, bebeğimi düşürme nedenim büyük ihtimal hormonsal ve bu durumu yenmek istiyorum. Topik altında bu durumda veya yakın durumda olanlar,prolaktin yüksek olduğu halde hamile kalanlar kalamayanlar ve tedavi sürdürenler, deneyimlerimizi paylaşıp birbirimize destek olalım...

*prolaktin yüksekliği ve bunun olumsuzlarını yaşamış veya olumsuzluklara rağmen hamile kalan var mı?
Hafif düzeyde pcos var bende ve kan pıhtılaşması 16 haftalık bebeğim düşük oldu hala beklemedeyim iki ay daha olmazsa dr.a başvuracam 🤲Rabbim bize ve tüm isteyenlere sağlıkla bı an evvel nasip etsin

Amiin inşallah doktora gerek kalmaz ve hayırlı haberleri alırsınız🎀🎀 kan pıhtılaşmasını nasıl anladınız. Benimki 6 hahtalıkken düştü sebebi belli değil

Amiin inşallah doktora gerek kalmaz ve hayırlı haberleri alırsınız🎀🎀 kan pıhtılaşmasını nasıl anladınız. Benimki 6 hahtalıkken düştü sebebi belli değil
Pıhtılaşma benim ısrarımla test yaptırdım çünkü babamda da vardı .Herhangi bir belirti yoktu ilerlemis haftada düşuk yapınca şüphelendim. Ondan düşük yapan herkese söylüyorum pıhtılaşma testi yaptırın diye

Bende pkoyum hamile kalana kadar haftada bir yarim doktinex aldırdı doktorum hamile olduğumu ögrendigim an bırakırdı hamileliğim sorunsuz geçti sukur

Pıhtılaşma benim ısrarımla test yaptırdım çünkü babamda da vardı .Herhangi bir belirti yoktu ilerlemis haftada düşuk yapınca şüphelendim. Ondan düşük yapan herkese söylüyorum pıhtılaşma testi yaptırın diye
Evet yaptırmakta fayda var ben de arastırdım şimdi inşallah öylr bişey yoktur cok tesekkür ederim 🌷

Bende pkoyum hamile kalana kadar haftada bir yarim doktinex aldırdı doktorum hamile olduğumu ögrendigim an bırakırdı hamileliğim sorunsuz geçti sukur
İnşallah darısı başımıza, olmazsa ben de dostinex e devam ederim o zaman 😔

Bendede prolaktin sinirda cikti bebek olmuyor diye muayene gitmistik. Geceleri daha yuksek olur bu deger dedi ve bana dostinex yazdi bu hemen dusurur degerlini diye. 2li tablet kullandim yarim olarak. Suan tekrar kan vermedim daha, insaAllah dusmutur. Yuksek cikmasida hamilelige engel olabiliyormus cunku yumurtanin catlamasina engel olabiliyormus prolaktin yuksekligi .. yumurtlamam cok guzelmis cunku 🤷🏻‍♀️

bende makroadenom var 2,5 cm. 9 aydır dostinex kullanıyorum. çocuk istiyorum ama bilmiyorum nasıl olucak.

bende makroadenom var 2,5 cm. 9 aydır dostinex kullanıyorum. çocuk istiyorum ama bilmiyorum nasıl olucak.
Makroadenom konusunda bir fikrim yok ama dostinex ile hormon takibini yapıyor musun buradaki yorumlarda düşürüyor prolaktin değerini diyorlar faydası vardır, sen de hamile kalırsın inşallah en yakın zamanda

Makroadenom konusunda bir fikrim yok ama dostinex ile hormon takibini yapıyor musun buradaki yorumlarda düşürüyor prolaktin değerini diyorlar faydası vardır, sen de hamile kalırsın inşallah en yakın zamanda
Evet değeri düşürüyor ama makroadenom dediğim yani oluşturduğu tümörü nasıl etkiliyor bilmiyorum. Pazartesi hem tahlil var hem de mr randevusu alicam. Bakalım sonuçlar nasıl çıkacak. İnşallah hayırlısıyla dediğin gibi olur

Dün sivilcelerim için cildiyeye gittim ve bana jinekolojik sorular sordu. Sonrasında hormon testi istedi. Sonuçlarda prolaktin hormonum 31 çıktı. Ne olduğunu bilmiyordum internette baka baka buraya kadar geldim.. Henüz sonuçlarımı doktorum görmedi nasıl bir yol izletecek bilmiyorum. Adet düzensizliğim falan hiçbir belirti yok aslında. Dediğiniz ilacı alınca düşüyor mu bırakınca tekrar mı yükseliyor? Devam eden bir sorun mu yani bu :(

Dün sivilcelerim için cildiyeye gittim ve bana jinekolojik sorular sordu. Sonrasında hormon testi istedi. Sonuçlarda prolaktin hormonum 31 çıktı. Ne olduğunu bilmiyordum internette baka baka buraya kadar geldim.. Henüz sonuçlarımı doktorum görmedi nasıl bir yol izletecek bilmiyorum. Adet düzensizliğim falan hiçbir belirti yok aslında. Dediğiniz ilacı alınca düşüyor mu bırakınca tekrar mı yükseliyor? Devam eden bir sorun mu yani bu :KK43:
Biz hamilelik istediğimiz için ilac kullandım ben daha önce de yüksek çıkmıştı fakat herhangi bişey kullanmamıştım, pcos olabilirsiniz genelde pcosluların prolaktini yüksek cıkıyor. Stres bile etki ediyor kilo etki ediyor. Yorumları okudugumda ilac kullanınca iniyır fakat bıraktıgında geri yükseliyor diye okudum çoğunlukla,

Tahlil sonucu iyi çıktı prolaktin değeri de 4 e düşmüş. Mr 2 ay sonra çekilecek daha. Bunun bebekten önce iyileşmek için iyi bir zaman olduğunu düşünüyorum. İnşallah öyle olur

Merhabalar geçmiş olsun ben de geçen haftadan beri dostinex kullaniyorum cuma son yariyi içeceğim 2 tablet sali cuma sali cuma olmak üzere bu ilacı kullanırken hamile kalmak konusunda dr unuz bir şey demedi mi bir de ne sure kullandınız kac ti kaça düştü tesekkur ederim şimdiden

Gecmis olsun bu testi hamilelik öncesi yaptıramıyor muyuz tam olarak nerde yaptırılabilir acaba

Bendede prolaktin sinirda cikti bebek olmuyor diye muayene gitmistik. Geceleri daha yuksek olur bu deger dedi ve bana dostinex yazdi bu hemen dusurur degerlini diye. 2li tablet kullandim yarim olarak. Suan tekrar kan vermedim daha, insaAllah dusmutur. Yuksek cikmasida hamilelige engel olabiliyormus cunku yumurtanin catlamasina engel olabiliyormus prolaktin yuksekligi .. yumurtlamam cok guzelmis cunku 🤷🏻‍♀️
Gecmis olsun bende de çok ilginç hiçbir belirti yok yumurtlama da var ama gebe kalamadım 47 cikti prol dostinex kullaniyorum size dr unuz ilac alirken hamile kalmayın dedi mi peki

Benim prolaktin 516 çıktı çok aşırı yüksek değil mi

Back
X