Pcos ve klomen

ariabella

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
63
4
1
Kizlar bugün tam 15. Gunumdeyim ovulasyon testim 3 gündür pikti ve hastaneye gittim meraktan. Pcos hastasıyım bu ay klomen kullandım ve 2.5 cm lik kist oluşmuş bende seviniyordum ovulasyon testlerim pik diye tam bir hayal kırıklığına uğradım. Kist için neler kullanmam lazım

Selam pcostan çok çekmiş ve hala çekmekte olan birisi olarak Klomen pcoslu kadınlara önerilen bir ilaç değilmiş bu yıl öğrendim bende , iki kez klomen tedavisi oldum yan etkisi de maalesef rahmi inceltiyormuş , kist için de doğum kontrol hapı kullandım 1 ay o temizledi.

Selam pcostan çok çekmiş ve hala çekmekte olan birisi olarak Klomen pcoslu kadınlara önerilen bir ilaç değilmiş bu yıl öğrendim bende , iki kez klomen tedavisi oldum yan etkisi de maalesef rahmi inceltiyormuş , kist için de doğum kontrol hapı kullandım 1 ay o temizledi.
Sonraki aşamaları nasıl izlediniz peki klomen dışında başka şeyler kullandınız mı. Ben her ay hayal kırıklığına uğramaktan bıktım seneler olacak her ay başka bir pürüz çıkıyor

Anlıyorum çok haklısın çok yıpratıcı bir süreç , biz tüp bebek tedavisine başladık Ocak ayında ,ilk denememiz negatif oldu şimdi ikinci transferimi bekliyorum.

Back
X