- 12 Mart 2020
- 453
- 369
- 23
- Konu Sahibi Kelebekkk80
Herkese selam kızlarr Yaklaşık 2 yıllık evliyimm. Küçüklüğümden beri polikistik overla uğraşıyorum. Kendimi bildim bileli 5 ay da bir regli olurdum. Evlenince hiç korunmadım çünkü çocuğumun zor olacağını tahmin ediyordum. Tahmin ettiğim gibi de oldu, bir senelik beklemenin sonunda yazın memlekete gidince tedavi görmeye başladım. 2. Ayın sonunda femara kullanarak hamile olduğumu öğrendim. Ne kadar mutlu olduğumu sizlere anlatamam. Doğuda öğretmenlik yaptığım için eylül gibi evime döndüm. Yaşadığım yere gelince hemen doktor kontrolüne başladım. İlk kontrolümde değerlerimin düşmeye başladığını söyledi doktorum ve kimyasal düşük yaptım. Yaşadığım yıkımı size anlatamam üstüne üstlük kistimin de olduğunu söylemişti doktorum. Tabi çok üzüldüm ve artık doktor yüzü görmek istemiyordum. Her şeyi bıraktım doktora da gitmiyorum artık. Ancak son üç haftaya kadar farkettim ki neredeyse 3 aydır adet görmüyordum. Tabi içimi yine bir umutsuzluk mutsuzluk kapladı. Burada doktora da gidemiyorum hem çok seçeneğim yok hemde hijyenik koşullardan dolayı. Kendi kendime iyi bakmaya karar verdim. Dikkatli beslenmeye çalışıyorum, sabahları aç karnına suyla seyreltilmiş sirke ardından da aslan pençesi çayı içiyorum. Gün içinde doğurganlığa faydası olduğu için ananas avokado gibi meyveler bir de d vitamini kullanıyorum. Geceleri de yatmadan önce suyumun içine propolis keten tohumu yağı damlatıyorum. Gördüğünüz gibi kafamın karışıklığı yediklerime de yansıdı iyice ancak ne adet belirtim var ne de gebelik. Bu arada kilom da normal 160 boyum 55 kiloyum. Daha fazla ne yapabilirim bilmiyorum biraz uzun oldu kusuruma bakmayın benim gibi olanlar, sizler neler yapıyorsunuz? Bizim ne zaman Bebişimiz olacak