Pcos ve Hayallerim

Arkadaslar bugun asilamam oldu.guzel gecti dedi doktor.simdi bu 15 gun nasil gecicek bilmiyorum..yer gök dua ile...birbirimizden dualrimizi esirgemeyelim..hastanede sira beklerken yaşı oldukca buyuk insanlari gordum..hepsi bi evladimiz olsun derdinde..uzuldum onlarada dua ettim...Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinnn

Canim adacayi yagini nasil kullaniyosun ne ise yariyo bunu duymamistim hic..
Sogan suyunu da adetle baslayip 15 gun icmek etkili.. bende ayni dusuncelerdeyim ama devamli ugrasmak lazim elden birakmayalim biz gayreti :)

ya ben görmedim yazdığınızı kusura bakmayın bende içtim 15 gün gece yatarken soğan suyunu adaçayı yağını iltihap için okudum birde tüpleri açıyuormuş sanırım yatarken veya gün içinde kullandım zor olmuyo inanın:)

Nasi kullaniyosun derken kullanimini sormustum canim iciliyomu biyere mi sürülüyo yani

aminn canım ben pazartesi çatlatma iğnesi oldum inşallah sonuç alırım sen oldunmu daha önce?

En son 4 ay once klomen kullanmis ve catlatma ignesi olmuştum kimyasal gebelikle sonuclandi.. insallah sen hayirli guzel haberi verirsin canim..

Soyle anlatayım kızlar kendime not olsun bu da...

4 ay gecti en son yasadigim kimyasal gebelikten sonra.. aktata gittim caylari otlari iciyorum zayiflicam da zaten derken baktim koca bi 4 ay daha devirmisim..
Gitmekten vazgectigim hastane yollarına düstüm yeniden; bu kez her zamankinden daha fazla umut dolu aynı hayallerle..
Şimdiye kadar umursanmayan detaylar evliligimde 2 yılı devirdigim icin onemsenmeye basliyo sanirim yavas yavas.. E 2 de kimyasal gebelik yasadim haliyle onemsenmeliydi zaten.. Bu seferki doktorum gayet ilgili (yani bence oyle umarim bu da yaniltmaz beni)
Her klomende gebe kalmam ve kimyasal sonuclanmasi pek normal degildi tabii.. simdi sirayla bi yol izlemeye karar gerdik.. oncelikle kan degerlerim genetik testlerim (ki bu zamana kadar neden bakilmadiysa)
hepsine bakilacak.. kan verdim ve sonuclari bekliyorum yaklasik 21 gun sürecekmis sonuclari almam.. Sonrasinda duruma gore doktorum rahim filmi cekecek ve bakicaz gidişata..
Bu arada bana inofolic combi verdi 3 ay kullanmam gereken..
Demir ve B vitamini icerikli bi ilac ve kan pihtilasmami onleyecek bi ilac daha..
Sonuclari merakla bekliyorum suan..
Rabbimden hayirlisi..

Canım 15 gunun coktaaan gecmis insallah guzel haberleri almissindir nasilsin nedir son durumun..

rabbim hayırlı sonuçlar versin tez zamanda inşallah

Canim cok tskr ederim sordugun icin.ama malesef...bu da olmadi.3 ay sonra tüp bebek yapilcak...kismet artik..sen nasilsin ne durumdasin

Canim benim hayirlisi olsun.. 3 aya kadar neler degisir hic belli olmaz :) insallah bu surecte mucizen kendiliginden gelir ve verirsin guzel haberi:)
Ben de tedaviye basladim yeniden.. her klomende gebe kalip kimyasalla sonuclaninca baska seyler arastirilmaya baslandi kanda pihtilasma var sanirim.. bakalim sonuc bekliyorum gec cikiyomus sonuclar Rabbimden hayirlisi..

Ah canim cok gecmis olsun..insallah sorunun hallolur ve normal bi gebelik yasarsin..insallah hakkimizda hayirlisi olsun

Herkeslere selamlar..
Uzun zaman olmus yazmayalı biraz son gelismelerden bahsedeyim ve bu da kendime not olarak eklensin aynı zamanda..
2. Kimyasal gebeligimi yasadiktan sonra yine kendi icimde psikolojik bi küslük yasayıp soyutlamistim kendimi gitmicem artik doktora felan demiştim ki oyle de yaptim.. yaklaşık 4 ay doktora felan gitmedim..
Taaa ki bi arkadasim beni ikna ederek.. guzel bi sebep, Rabb'imden vesile diyelim..

Iyi bi doktora denk geldigimi dusunuyorum bu kez cunku cok sakin ve anlayisla dinledi yasadiklarimi.. oncelik benim icin buydu beni dinlemesi anlamasi?!
Sonrasinda sakince cevaplar vererek bana yardimci olacagini guzel bi dille anlatti ve bazi sonuclarimdan yola cikarak genetik testler yaptirmam gerektiğini soyledi..
Genetik testler icin kan verdim ve sonuc bekliyodum..
Sonuclarimi aldim ileri derece pıhtılasma oldugunu ve eger Rabbim nasip eder de gebe kalirsam kan sulandirici ignelerle bu gebeligi gecirecegimi ögrendim..
Ve pihtilasmanin gebelik devam etmesi icin onemli bi etken oldugunu da ogrendim..
Bu surecte gecirdigim grip vb hastaliklardan dolayi reglim gecikmisti..
1 bucuk ay sonunca doktorumun verdigi tarlusal diye bi ilacla regl oldum.. suan kontrollerim yapildi ve 5. Gun klomen kullanmaya basliyorum.. yeni bi sayfa aciyorum sil bastan..
Rabb'imden hayirlisi benim icin ve dua eden isteyen herkes icin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…