Pcos ve Hayallerim

benimde yumurtalık tembelliğim vardı serophone diye bi ilaç verdiler kistim oldu sonra kist erirken hamile kaldım.sen moralini yüksek tut, iyi beslen eşinede baktırmadıysanız onada baktır :) benim eşimdede sayı azdı :) pekmez falan kullandık :)

Anladim kuzum cok sagol sizlerin mesajlari bana umut oluyo zaten Allah razi olsun.. esimde gitti bi sorun yok suan benim yunrutaliklarim tembel.. bakalim bu suan ictigim caylar yardimci olur insallah..

İnofolic combiyle hamile kaldim kesinlikle tavsiye ediyorum

Canim hayirli olsun bebisin Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin inofolic combi gercekten cok guzel bi ilac ama tek basina herkese etki etmiyo sana sifa olmus cok sukur.. bi rahatsizligin varmiydi kac ay ictin inofolic combi ve baska tedavi gordun mu merak ettim

Benim lh im fsh tan yuksekti direk pco sun demedi ama yuksek olunca oyle oluyormus. Bir ay kullandim sadece esimde de sperm hareket problemi vardi o da bir suru vitamin icti belki onunda etkisi vardir ama ben kullanip faydasini gorursem mutlaka yazacagim demistim ve allaha sukurler olsun etkisini gordum. Sizlere de rabbim en kisa zamanda nasip etsin hayirlisiyla.

Canim hayirli olsun bebegim Allah saglikla kucagina almak nasip etsin..
Inofolic combi den bahsediyosun dimi ?

Kızlar herkese selam..
Günlük gibi yazmaya basladigimdan buraya simdi yeni bi not eklemek istiyorum kendime..

10 gün kadar önce oldukca bilgili eski ilimi bilen yaşlı bi aktar amcayla tanistim.. ve soyledikleri tamamen dogruydu kendimi biliyorum cunku..
Velhasil bitki cayi vs.. bitkisel bi tedaviye basladim simdilik doktora felan gitmeyi dusunmuyorum.. Rabbime emanet ettim kendimi.. insallah bu aracı sandigim otlar caylar da bana vesile olacak ve guzel seyler yasayacagim Rabbimin izniyle.. diyeceklerim bu kadar simdilik..
Rabb'im hepimize sağlık, sıhhat.. ve hayallerimizi dualarımızı hayırla yasayabilmek icin kocaman bi sabır nasip etsin...

merhaba bende bu ay bitkisel çaylar ekstralar içiyorum fakat adetten baya sonra başlayabildim siz ne kullanıyosunuz bitkisel olarak inşallah ikimizede şifa olur

merhaba bende bu ay bitkisel çaylar ekstralar içiyorum fakat adetten baya sonra başlayabildim siz ne kullanıyosunuz bitkisel olarak inşallah ikimizede şifa olur

insallah canim benim amin insallah..
Bende demir eksikligi ve vitamin eksikligi de varmis cok.. kan yapici biseyler de ictin.. ve bide karisik otlardan bi cay ve diger balla yedigim de karisik bide iclerinde kirmizi kantoron var sanirim ama tek tek ne var bilmiyorum hic sormak da aklima gelmedi kosulsuz sartsiz muhtac hissettigim icin kendimi...
Sen neler iciyosun canim

belki duymuşsunuzdur pendikte yanıklar baharat diye bir yer varmış gidenlerin çoğu hamile kalmış bende onlardan birkaç birşey aldım benimde karışık ayrıca hayıt ekstresi zerdeçal ektresi birde viola diye bir kapsül verdiler bakalım inşallah bunlar bize vesile olur.

Hic duymadim insallah sifa olur canım benim..
Sen ne kadarlık evlisin ilk bebegin mi olacak insallah olursa

Hic duymadim insallah sifa olur canım benim..
Sen ne kadarlık evlisin ilk bebegin mi olacak insallah olursa

ben beş aylık evliyim ama adet düzensizliği olduğu için zorlanıcağımı biliyodum ve hemen istedik ve tedaviye başladık fakat daha başarılı olamadık malesef siz nekadarlık evlisiniz acaba ilk çocukmu bu cuma vakti birbirimize dua edelim

Canım benim simdi gordum bu mesaji bana hersey bildirim gelmiyo yaa sinir oluyorum..
Evet 2 yil oldu tam evliligim.. ilk bebegim olcak olursa insallah her zaman isteyen herkes dualarimda Rabbim bana da isteyen herkese de nasip etsin

Belaların 1. Kat semaya indigi sefer ayındayız.
Bu gece 1. Gecesi.
Efendimiz SAV bugün ölüm hastalıgına tutulmustur.
Sefer ayında levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320000 bela inmektedir.
Bu ayda her gün 100 defa "La havle ve la kuvvete illa billahil aziym" denilmelidir.
Okuyandan en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela kaldırılır.
Bilmeyen kardeşlerimize iletelim.

" Kim hayra vesile olursa hayrı yapan gibidir."

Canım benim simdi gordum bu mesaji bana hersey bildirim gelmiyo yaa sinir oluyorum..
Evet 2 yil oldu tam evliligim.. ilk bebegim olcak olursa insallah her zaman isteyen herkes dualarimda Rabbim bana da isteyen herkese de nasip etsin

olsun tatlım önemli değil son durumun nedir varmı bir gelişme?

olsun tatlım önemli değil son durumun nedir varmı bir gelişme?

Yok kuzum suan bisey yapmiyorum zaten..
He bu arada maydonoz buhari yapmaya basladim 4 gün onu yapicam :) Sifa Rabbimden tabii hayirlisi..

Bu arada inofolic combi cok faydali gercekten zaten kendin alip icebiliyosun folik asit turevi bisey ama daha kapsamli gebelik oncesi faydali yani.. tek sıkntısı icinde 10 tane var ve 30-33 lira felan fiyati yani duzenli icmek biraz skntı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…