- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- Konu Sahibi umutLatahzen
amin canim sagol. bak uzulmek yok alttaki yazini okudum kilo vermissin bu cok guzel bisey hemen hersey yoluna girecek diye bekleme canim. sonucta ugrastigimiz sey hormonlar ve iki gunde duzelecek seyler degiller.zaman ver kendine. burda bir arkadas bana yazmisti benim topigimi gormus ozelden. o da yeni ogrenmisti pcolu oldugunu doktor kilo vermen lazim demis ilaclar falan baslamis kiz cok uzgundu. bana mesajini okurken ben agladim dusun. ama o tatli kiz ilk klomen tedavisiyle daha kilo bile vermeden hamile kaldi inanabiliyor musun. olacaksa hicbirsey engel degil canim. sen doktorun dediklerini yap ve morelini yuksek tut. uzuldukce yaz bana. gidebilirsen esinle bi tatil yap. bu arada bende kendimi sorun olarak gormustum ve 3uncu asilamada tutmayinca esime istersen ayrilalim demistim. esim o zaman cok buyuk destek oldu bana. sacmalama Allah bana evlat nasip etmeyecekse baskasiyla evlensemde etmez dedi. bu tek senin degil ikimizin kaderi dedi. Allah ondan razi olsun. eger senin esinde sana kaba davranmiyor anlayisliysa kiymetini bil sakin ol canim benim. sirtsirta verin ustesinden geleceksiniz.
Aynen oyle canim benim aynen oyle.. doktor kilo ver dedi bana da.. ben baktiginda oyle asiri kilolu biri de degilim aslinda ama bünyeme bu kilo fazla geliyo demekki. Bugun bayaa uzuldum ama Rabbimden hayirlisi.. esimden de Allah razi olsun uzuldugum zaman kiziyo cok.. kendisi de hic belli etmemeye calisiyo ama onun icinde kopan firtinalari ben cok iyi tahmin edebiliyorum.. Rabbim guldursun hepimizin yuzunu..