Pcos ve Hayallerim

amin canim sagol. bak uzulmek yok alttaki yazini okudum kilo vermissin bu cok guzel bisey hemen hersey yoluna girecek diye bekleme canim. sonucta ugrastigimiz sey hormonlar ve iki gunde duzelecek seyler degiller.zaman ver kendine. burda bir arkadas bana yazmisti benim topigimi gormus ozelden. o da yeni ogrenmisti pcolu oldugunu doktor kilo vermen lazim demis ilaclar falan baslamis kiz cok uzgundu. bana mesajini okurken ben agladim dusun. ama o tatli kiz ilk klomen tedavisiyle daha kilo bile vermeden hamile kaldi inanabiliyor musun. olacaksa hicbirsey engel degil canim. sen doktorun dediklerini yap ve morelini yuksek tut. uzuldukce yaz bana. gidebilirsen esinle bi tatil yap. bu arada bende kendimi sorun olarak gormustum ve 3uncu asilamada tutmayinca esime istersen ayrilalim demistim. esim o zaman cok buyuk destek oldu bana. sacmalama Allah bana evlat nasip etmeyecekse baskasiyla evlensemde etmez dedi. bu tek senin degil ikimizin kaderi dedi. Allah ondan razi olsun. eger senin esinde sana kaba davranmiyor anlayisliysa kiymetini bil sakin ol canim benim. sirtsirta verin ustesinden geleceksiniz.

Aynen oyle canim benim aynen oyle.. doktor kilo ver dedi bana da.. ben baktiginda oyle asiri kilolu biri de degilim aslinda ama bünyeme bu kilo fazla geliyo demekki. Bugun bayaa uzuldum ama Rabbimden hayirlisi.. esimden de Allah razi olsun uzuldugum zaman kiziyo cok.. kendisi de hic belli etmemeye calisiyo ama onun icinde kopan firtinalari ben cok iyi tahmin edebiliyorum.. Rabbim guldursun hepimizin yuzunu..

Bugünden kendime not:
Bugün Rabbimin izniyle ilaclarimi kullanmaya basladım..
klomen ve inofolic combi ilk günüm..
Şifa Rabbimdej insallah hayirlisi olsun..
Benim ve benim gibi olan bütün arladaslarimin anne olmak isteyen herkesin Rabbim tez zamanda en hayirli zamanda muradini yasamasini nasip insallah.. ♡

Kızlar önceden net günü belli olmasa da adet oluyordum son bi kaç aydır geçiyor hep bugün 34. Günüm ve belirti bile yok :KK43: Pcos ileri seviyeye mi gidiyor acaba

Kızlar önceden net günü belli olmasa da adet oluyordum son bi kaç aydır geçiyor hep bugün 34. Günüm ve belirti bile yok :KK43: Pcos ileri seviyeye mi gidiyor acaba

Canim benim ilero gidiyomu bilmem ama sen muhtemelen cok stres yapiyosun o da en cok etkileyen sey zaten.. suan nasil durumun bu arada bikac gundur yoktum simdi yazabildim..

Bu da bugünden kendime not:
Bikac gundur yoktum buralarda giremedim..
Bugun de doktor kontrolum vardi ve sonucuna gore sag overde 14mm bi yumurtam olusmus sag overden ümitliyim dedi doktor bikac tane daha guzel gorunenler vardi bakalim Allahtan hayirlisi.. bu arada ne yesem ne etsen de o yumoşlari kocaman etsem cumaya kadar vaktim var :)

Bu da bugünden kendime not:
Bikac gundur yoktum buralarda giremedim..
Bugun de doktor kontrolum vardi ve sonucuna gore sag overde 14mm bi yumurtam olusmus sag overden ümitliyim dedi doktor bikac tane daha guzel gorunenler vardi bakalim Allahtan hayirlisi.. bu arada ne yesem ne etsen de o yumoşlari kocaman etsem cumaya kadar vaktim var :)
Canım incir ye inşallah hayırlı haberler alırsın
Canim benim ilero gidiyomu bilmem ama sen muhtemelen cok stres yapiyosun o da en cok etkileyen sey zaten.. suan nasil durumun bu arada bikac gundur yoktum simdi yazabildim..
Hala adet olmadım dün idrar testi Yaptım negatif ama hala adet belirtim de yok geçen ay adetliyken Ağrı kesici içtim ama ondan mı böyle oldu :KK43:

Canım incir ye inşallah hayırlı haberler alırsın
Hala adet olmadım dün idrar testi Yaptım negatif ama hala adet belirtim de yok geçen ay adetliyken Ağrı kesici içtim ama ondan mı böyle oldu :KK43:

Incire agirlik vercem evet insallah..
Kuzum stres yapma heran her sey olabilir insallah guzel biseydir sebebi

Hala adet olmadım ve hiç bi şekilde belirti de yok.. Sence ne yapmalıyım :KK43:

Kuzum bilemiyorum ki neden ileri geldi acab bebiş mi var söktürücü bişey de iç demek istemiyorum her an her şey olabilir çünkü... İstersen bekle bikaç gün daha yine test yaparsın sonra da doktora git ihmal etme yinede

Kuzum bilemiyorum ki neden ileri geldi acab bebiş mi var söktürücü bişey de iç demek istemiyorum her an her şey olabilir çünkü... İstersen bekle bikaç gün daha yine test yaparsın sonra da doktora git ihmal etme yinede
Ne hamilelik ne adet belirtisi var :KK43: Ptesi olmazsa bi doktora gideyim Hayırlısı Allahtan

Kizlar selamunaleykum moralinizi bozmayacaksam dertlesmek isterim bende pcos hastasiyim ama 2 defa hamile kaldim 2 senelik evliyim bir 3.ayimda hamile kaldim ama 2 aylikken kalbi durdu suan yine hamileyim ama beta hcg katlamiyor dış gebelikten supheleniyorlar icim aciyor Allah im cok büyük ondan gelene sukurler olsun ama cok üzüldüm en cokta esim icin çünkü bu sefer col hazırlamıştı kendini ayin 5 inde öğrendim ama bugun aglamaktan helak haldeyim Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin bana da bir mucize doktorlari yanıltan: ( umarim caninizi sıkmamisimdir Allah a emanet

Kizlar selamunaleykum moralinizi bozmayacaksam dertlesmek isterim bende pcos hastasiyim ama 2 defa hamile kaldim 2 senelik evliyim bir 3.ayimda hamile kaldim ama 2 aylikken kalbi durdu suan yine hamileyim ama beta hcg katlamiyor dış gebelikten supheleniyorlar icim aciyor Allah im cok büyük ondan gelene sukurler olsun ama cok üzüldüm en cokta esim icin çünkü bu sefer col hazırlamıştı kendini ayin 5 inde öğrendim ama bugun aglamaktan helak haldeyim Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin bana da bir mucize doktorlari yanıltan: ( umarim caninizi sıkmamisimdir Allah a emanet

Canım benim olur mu oyle sey ne can sıkması gel yaz konusalim dertleselim icin ferahlasin.. bi kere yok oyle aglamaktan helak olmak felan Rabbim buyuktur sagligina dert vermesin Mevlam.. hamile kalabiliyosun bu guzel bisey.. degerin yukselmiyosa illa dis gebelik diye bisey yok bi cok sebep var belki de hersey yolunda ve gec dollenme olmustur bu gayet normal.. ki herkesin bunyesi farkli belki senin degerlerin gec katlaniyodur ne bileyim dua edelim dua edelim de yine kotu bisey olmasin.. Rabbim degerinin kat kat artmasini nasip etsin.. sen kendini en kotusune hazirla ve sakin yikilma dimdik ayakta dur ki Rabbim beni unutmadi diye sükürler et canim benim.. her halimize sukretmemiz lazim Allah sevdigi kulunu imtihan edermis asla isyan etmek yok anlastik mi :)
Bu arada ne zaman degerine bakilacak tekrardan..

Canım benim olur mu oyle sey ne can sıkması gel yaz konusalim dertleselim icin ferahlasin.. bi kere yok oyle aglamaktan helak olmak felan Rabbim buyuktur sagligina dert vermesin Mevlam.. hamile kalabiliyosun bu guzel bisey.. degerin yukselmiyosa illa dis gebelik diye bisey yok bi cok sebep var belki de hersey yolunda ve gec dollenme olmustur bu gayet normal.. ki herkesin bunyesi farkli belki senin degerlerin gec katlaniyodur ne bileyim dua edelim dua edelim de yine kotu bisey olmasin.. Rabbim degerinin kat kat artmasini nasip etsin.. sen kendini en kotusune hazirla ve sakin yikilma dimdik ayakta dur ki Rabbim beni unutmadi diye sükürler et canim benim.. her halimize sukretmemiz lazim Allah sevdigi kulunu imtihan edermis asla isyan etmek yok anlastik mi :)
Bu arada ne zaman degerine bakilacak tekrardan..
Hersey icin yazdiklarin icin cok teşekkür ederim canim Rabbim isyana düşen kullarindan asla eylemesin ins yapmadim öyle bir yanlis insallah da dogru yoldan sasirmayiz hiçbirimiz Rabbim sizlerede sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin insallah beta degerlerimi yazayim tek tek size
Ayim 5 inde adete 1 kala 72.79
7 sinde 109.9
9 unda 141.9
11 inde yani bugün 148.9
Simdi kontrolum ayın 16 sinda Allah imdan hayırlısı

Selam kızlar bayadır yazamadım babam hasta akciğer kanseri ona çok üzülüyorum bu arada 12+3 te yim ama bugun kanamam oldu çok hafif ama korkuyrm dr mu aradım progeatron verdiniçmeye başladıö yarında olursa hemen gidicem allahım bizlere bebişlerimiZi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Hersey icin yazdiklarin icin cok teşekkür ederim canim Rabbim isyana düşen kullarindan asla eylemesin ins yapmadim öyle bir yanlis insallah da dogru yoldan sasirmayiz hiçbirimiz Rabbim sizlerede sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin insallah beta degerlerimi yazayim tek tek size
Ayim 5 inde adete 1 kala 72.79
7 sinde 109.9
9 unda 141.9
11 inde yani bugün 148.9
Simdi kontrolum ayın 16 sinda Allah imdan hayırlısı

Amin amiiin Rabbim yolundan ayirmasin herseyden once..
Degerin yavas artmis evet ama duzeledebilir bu hic belli olmaz kaldi ki kendini kotusune hazirla ne olursa Rabbimden uzulmek yok.. Dua etmek var ♡
Ben burdayim hep ne zaman darlanirsa icin gel olurmu.. sonucundan haberdar et..

Selam kızlar bayadır yazamadım babam hasta akciğer kanseri ona çok üzülüyorum bu arada 12+3 te yim ama bugun kanamam oldu çok hafif ama korkuyrm dr mu aradım progeatron verdiniçmeye başladıö yarında olursa hemen gidicem allahım bizlere bebişlerimiZi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canim benim Rabbim acil sifalar versin babacigina insallah sagligina kavusur tez zamanda..
Kendine bebisin icin dikkat etmen lazim senin bu ara annesi uzulursen stres yaparsan o senden daha cok etkilenir kanaman da muhtemelen ondan olmustur ama insallah suan devam etmiyodur kesilmistir kanaman bebegin sana sımsıkı tutunsun insallah canım.. sen de haberdar et durumundan..

Bugunden kendime not:
Suan hastanedeyim yunurta 20 mm olmus cok sukur ve catlatalim dedi doktor..
Ama soyle bi durumum var ki pregnyl igne verdi doktor ama piyasada hic biyerde yokmus igne.. :/
Tekrar gorustum doktorla bulamazsan ovitrelle al dedi bakalim Rabbimden hayirlisi suan hastanede bekliyorum eczanelerden haber gelmesini..

X