- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- Konu Sahibi umutLatahzen
Amin inşallah senin adet tarihin ne zaman ?
Daha 10 12 gün felan var canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah senin adet tarihin ne zaman ?
Hadi Hayırlısı dualarımda olacaksın inşallah bu ay Bebişin olurDaha 10 12 gün felan var canım
Hadi Hayırlısı dualarımda olacaksın inşallah bu ay Bebişin olur
Kuzuuumm ben tedviden netice alamadim asilma dedi doktor ve doktorumu degistiriyorum onumdeki adette doktora gidicem bklim yazayim dedim sen naptinAmin canim benim amiiin yürek dolusu amin.. Rabbim sabırla bekleyebilmemizi nasip etsin insallah ♡
Kuzuuumm ben tedviden netice alamadim asilma dedi doktor ve doktorumu degistiriyorum onumdeki adette doktora gidicem bklim yazayim dedim sen naptin
Hyr kuzum ben gecen sene 3 kez denedim klomen bu sene bi kez o yudn doktor asilma dedi gecen ayda olmayncaİlk çatlatma iğnen değilmiydi senin de niye hemen aşılama dedi ki :/
Ben de klomen bitti çatlatma iğnesi oldum bekliyorum bakalım Rabbimden hayırlısı..
Hyr kuzum ben gecen sene 3 kez denedim klomen bu sene bi kez o yudn doktor asilma dedi gecen ayda olmaynca
2 dra gittim simdi 3 cuye bsliuorum prof bu osman develioglu uzman bu konuda son care o bakalimNe yapmayı düşünüyosun peki şimdi kuzum..
Hep aynı doktora mı gitmiştin şimdiye kadar..
2 dra gittim simdi 3 cuye bsliuorum prof bu osman develioglu uzman bu konuda son care o bakalim
Canim benim maleseff cok uzuluyorum rbbim tez zamnda gulduursun yuzumuzu ben adeti bekliyom pzartesi olmam gerekiyo adetin 3 ve 4 gunu cgircm dedi telde konusyuk doktorla bu aksm bakalimGit bi görüş bakalım kuzum ne dicek Allahım kimseye muhtaç etmesin her yerden her seyden medet umuyoruz....
Ne zaman gidiceksin şimdi doktora
Canim benim maleseff cok uzuluyorum rbbim tez zamnda gulduursun yuzumuzu ben adeti bekliyom pzartesi olmam gerekiyo adetin 3 ve 4 gunu cgircm dedi telde konusyuk doktorla bu aksm bakalim
Umutlatahzen merhaba.daha oncede konusmustuk seninle:) aşilama yapilcakmis sanada sanirim.benimde bu hafta yapilcak insallah.burdan bulgulendirelim birbirimizi.igne vuruluyorum 1 haftadir bakalim yarin kontrol var yumurta istenilen sekilde gelismisse catlatma ignesi vurulup asilama yapilcak.İyi ne güzel telefondan irtibata geçebileceğn bi doktor bulmuşsun bu da iyi bişey.. Ben de çok üzülüyorum Rabbim verecek mükafatımızı inanıyorum..
Umutlatahzen merhaba.daha oncede konusmustuk seninle:) aşilama yapilcakmis sanada sanirim.benimde bu hafta yapilcak insallah.burdan bulgulendirelim birbirimizi.igne vuruluyorum 1 haftadir bakalim yarin kontrol var yumurta istenilen sekilde gelismisse catlatma ignesi vurulup asilama yapilcak.
Insallah canimm :) gittim bugun.iki tane yumurtamda gelisme var ancak daha istenilen boyutta degil.iki gun daha igne vurulmam gerekiyove tekrar kontrol.hadi hayirlisi insallahh ilk ayinda tedavin sonuc verir.mutlaka haberleselimmMerhaba canım :) benim klomenle yumurta takibi yapıldı ve çatlatma iğnesi vuruldum aşılama olmadım canım daha ilk tedavim sayılır ilk lez çatlatma iğnesi oldum bakalım Rabbimden hayırlısı.. Sanırım bugün kontrolün var insallah istenilen boyuta gelmiştir.. Evet haberleşelim canım güzel haberler verelim inşallah..
Insallah canimm :) gittim bugun.iki tane yumurtamda gelisme var ancak daha istenilen boyutta degil.iki gun daha igne vurulmam gerekiyove tekrar kontrol.hadi hayirlisi insallahh ilk ayinda tedavin sonuc verir.mutlaka haberleselimm
Amin inşalllahKızlar selamn aleyküm..
Henüz kimselerde bi değişiklik yok sanırım ses soluk çıkmıyor..
Ben de çatlatma iğnesinin 12. günündeyim bugün ve beklemedeyim..
Rabb'im hayırlı güzel şeyler yaşamamızı nasip etsin hayırlı tez zamanda inşallah
Insallah...yumurta takibi yapiliyor hala benim.cuma netlescek.yumurtanin tam gelismesini bekliyoruz.hadi bakalim senden iyi haberler alalim.kacinci gunu test yapcaksin canimKızlar selamn aleyküm..
Henüz kimselerde bi değişiklik yok sanırım ses soluk çıkmıyor..
Ben de çatlatma iğnesinin 12. günündeyim bugün ve beklemedeyim..
Rabb'im hayırlı güzel şeyler yaşamamızı nasip etsin hayırlı tez zamanda inşallah
Insallah...yumurta takibi yapiliyor hala benim.cuma netlescek.yumurtanin tam gelismesini bekliyoruz.hadi bakalim senden iyi haberler alalim.kacinci gunu test yapcaksin canim