Pcos ve Hayallerim

Dostinex benim prolaktin (süt hormonu) yuksek cikmisti onu normal seviyeye getirmek iciyorum kuzum :) hep aynii merak etme ilaclar maf ediyo insani valla

Allah şifa versin kuzum hepimize..
Ben hem psikolojik hem ilaclardan.. hem iyi olmaya çalışma çabasının verdiği yorgunluktan.. bazen sendeliyo insan işte her zaman iyi olamıyosun napalım.. Rabbim sağlıgımızı daim etsin..

Kızlar bu arada ilacım bitti an itibariyla artık regl olmayı bekliyorum.. Rabbimden hayirlisi regl olup doktora gidebilirim insallah kontrole hayirlisiyla..

Herkese hayirli sahurlar.. ♡

Kızlar pazartesi günü climen bitmişti.Bugün 4.gün.Adet olmadım,fakat kasıklarımda ağrı var.Midem hormon ilacının etkisiyle bulanıyor.Kendimi tanıyamıyorum artık.Cumaların yüzü suyu hürmetine rabbim tez vakit hayırlısıyla bebek haberi almayı ve sağlıkla kavuşmayı nasip etsin cümlemize.Adet olursam eşimle doktora gideceğiz.O benim gibi değil daha rahat.Böyle olması sanki benide rahatlatıyor..Hayırlısı bakalım

Canım benim stres etkiliyo seni büyük ihtimalle ha oldum olucam diye bekleme sen benim hiç bi problemim yok gayet de iyiyim diye teselli ver kendi kendine..
Her sey güzel olacaaaaak

Kızlar bu arada bişey sorucam..
Benim normalde 3 kutu diane35 icmem gerekiyo yabi doktor öyle dedi..
Aralarında da 7şer gün içilmeyen zamanlar var ben dün gece ilk kutuyu bitirdim regl olup 3. Günü gitmeyi dusunuyorum doktora kontrole ama regl olmasam da bu 7 gün icinde gitmelimiyim sizce 2.kutuya baslamadan kontrole gitmek istiyorum doktor çagırmadı normalde..

Diane ne alaka onu anlamdim bende tedaviyle hamile kaldim kimse bana diane kullancaksin demedi belki 10 tane dr a gitmisimdir.

Diane ne alaka onu anlamdim bende tedaviyle hamile kaldim kimse bana diane kullancaksin demedi belki 10 tane dr a gitmisimdir.

Canım benim ben şuan gebelik için tedavi görmüyorum zaten hormonların düzene girmesi icin goruyorum Fsh Lh tan yuksek ckti ve bu sekilde dengelenicek.. insallah tabi

Sen ne icin tedavi gördün ?

Aslına bakarsan ben de diane felan kullanmak istemiyorum bebiş istiyorum ama iste hormonlar da duzene girmeden olmuyo demek ki..

Canım benim ben şuan gebelik için tedavi görmüyorum zaten hormonların düzene girmesi icin goruyorum Fsh Lh tan yuksek ckti ve bu sekilde dengelenicek.. insallah tabi

Sen ne icin tedavi gördün ?
10 sene kullandim dianeyi ana hic bir hormonumu duzeltmedi bnm ins sana ii gelir tek dr la kalma gebelikte acele ediyosan ama zamanin varsa dene tabiki

Diane tuylenme dahil hic bir seye ii gelmedi bnde sadece adet gordum pcosun butun belirtilerini tasiyirdum zaman kaybetme hemen bebek istiyorsan cok arastirdim bu konuyu cokdr la konustum sonuca odaklanan bir dr bul cnm

Diane tuylenme dahil hic bir seye ii gelmedi bnde sadece adet gordum pcosun butun belirtilerini tasiyirdum zaman kaybetme hemen bebek istiyorsan cok arastirdim bu konuyu cokdr la konustum sonuca odaklanan bir dr bul cnm

Sen nasıl bi aşama izledin canım.. ben hic bi şikayetle gitmedim aslinda en son sancilanmistim sadece regl doneminde.. doktor yumurtaliklar yavas calisiyo suan dedi.. ki bundan once 1 bucuk yillik evliyim cok doktora gittim hepside sorun yok diyolardi bebis istiyorum ama bu ilac fayda vericekse de kullanmak gerek sanki ne biliyim bilemedim
1 bucuk yillik evliyim evet bebek istiyorum ama 5 6 doktor oldu gorustugum artik bunaldim napcam bilmiyorum..

Son durum bildiriyorum :)
İlacım biteli 2 gün oldu ve regl olmayı bekliyorum.. Doktor kontrolüne gidicem..
Kafam rahat (yani ben öyle zannediyorum insallah öyledir)
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

Kızlar merhaba.Mevlam bana bugün güzel bir haber nasip etti.İdrar testim pozitif çıktı.Kan testine gittik eşimle hcg 82 çıktı.Adetime 3 gün vardı henüz.Dr değerin biraz düşük dedi.Salı günü 150 olursa kutlarsın dedi.Rabbim hepimize nasip etsin.Sağlıkla evladımıza kavuşalım.Sevinemedim henüz kızlar.Rabbime binlerce şükür.bekliyorum salıyı..

Eeee hani kan sulandırsın diye aspirine baslamıstın :)
Nası yani anlamadım hormon ilacı kullanırken hamile mi kalmışsın :) sevinsemmi şasırsammı bilemedim kuzum yaa.. Rabbim güzel gelişmesini nasip etsin yavrunun insallah güzel bi gebeligin baslangicidir daa tedavinii gidişatını herseyi guzelce anlatirsin :) bizlere de bi yol gostermis olursun biraz da olsa :) ♡♡

Arkadaşım evet climen kullandım.Gebe kalmana engel değil demişti.Yumurtlama günlerimi takip ettim.Adete 3 gün kala durumu öğrendim.Yarın netleşecek.Bana dua eder misiniz canlarım.Rabbim hepinize tez vakit hayırlısıyla nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…