Pcos ve Hayallerim

umutLatahzen umutLatahzen Aminnnn inşallah... okadar çok okuyordum ve okadar çok ağlıyordumki bu siteye girip. ağlamamın sebebi hiç bi zaman isyan olmadı sadece o sevince ortak olup göz yaşı döküyordum. kendimi onların yerine koyup ağlıyordum. şimdide yazmak istedim belki bende bi başkasına umut olurum diye. Soğan kürü ve çakşır kökü suyu bize sebep oldu belki bi başkası da dener fayda görür diye yazmak istedim. bu arada çok uzun yazmışım sonra farkettim ama daha kısa anlatamazdım sanki o uzun süreci :)
Emin ol canim hikayenizi dinlerken ben bile agladim neredeyse ayni surecleri atlattim seninle benimde esim ameliyat oldu tedaviler gordum halada goruyorum rabbim ins bizide sevindirir allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah banada umut oldun allahim hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin isteyen herkese..

Bugün de yazasım geldi buraya hani anı defterim olacak ya bi nevi burası biraz daha kendime hatıra biriktireyim istedim..
Bugün itibariyle 3 günüm daha kaldı sonra ilacın ilk kutusu bitiyo Rabbimin izniyle.. Artık içimde güzel hisler oluşmaya başladı nedendir bilinmez ama hiç olumsuz düşünmüyorum yada düşünmek istemiyorum her neyse :)
Bu yazıları Rabbim hayalimi yaşarken de okumamı nasip etsin.. Benim gibi olan yıllaar sonra bile kendine yoldaş arayan umut arayan birilerine de teselli olurum inşallah :KK54:
Canim benimde yarin son diane bende umutluyum guzel gunler gorecegiz hepbirlikte guzel haberler alacagiz allahin izniyle bi gun bu bekleyis guzel haberlerle sonuclanacak eminim umutsuzluk gozyaslarinin yerini sevinc gozyaslari alacak ins :KK66:

Canım benim ağlama üzülme demekki var zamanı bişeyler için.. demekki en hayırlı zaman gelmemiş daha.. bizin şuan en çok kafa dagıtmaya stres yapmamaya ihtiyacımız var.. saglikliyiz sükürler olsun.. Rabbim dermansız dert vermesin
Oyle canim doktorlarada anlam veremiyrm. Daha cok strese sokuyorlar bizi. İnsan neler yapmamiz gerektigini anlatir. Boyle gebelik cok zor dedi bana :KK43: Rabbim neylerse guzel eyler.. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin bize insallah

Canim benimde yarin son diane bende umutluyum guzel gunler gorecegiz hepbirlikte guzel haberler alacagiz allahin izniyle bi gun bu bekleyis guzel haberlerle sonuclanacak eminim umutsuzluk gozyaslarinin yerini sevinc gozyaslari alacak ins :KK66:

Amiiin amin insallah canım benim sen ne zaman gidiceksin kontrole şimdi ilacın da bitiyo :)

Oyle canim doktorlarada anlam veremiyrm. Daha cok strese sokuyorlar bizi. İnsan neler yapmamiz gerektigini anlatir. Boyle gebelik cok zor dedi bana :KK43: Rabbim neylerse guzel eyler.. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin bize insallah

Amiiin amin bi kere zor ama imkansız degil ne cocugu olmaz denenlerin cocugu oluyo.. yardımcı olsalar yol gosterseler baska bisey istemiyoruz aynen öyle Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın doktor da olsa...

Amiiin amin bi kere zor ama imkansız degil ne cocugu olmaz denenlerin cocugu oluyo.. yardımcı olsalar yol gosterseler baska bisey istemiyoruz aynen öyle Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın doktor da olsa...
Bizim bir tanidigin hic yumurtasi olmadigini soylemis doktor. Kesinlikle cocugun olmaz demis iki doktor. Kayinvalidesi incir suyu kaynatip icirmis 20 gunden sonra adet gormus olmadi işe yaramadi diye aglamis kiz sonra kayinvalidesi tekrar 20 gun daha yaptirmis kiza hamile oldugunu ogrenmis. Doktor da inanamamism simdi bir prensesi var :) yeni dogdu ..

Bizim bir tanidigin hic yumurtasi olmadigini soylemis doktor. Kesinlikle cocugun olmaz demis iki doktor. Kayinvalidesi incir suyu kaynatip icirmis 20 gunden sonra adet gormus olmadi işe yaramadi diye aglamis kiz sonra kayinvalidesi tekrar 20 gun daha yaptirmis kiza hamile oldugunu ogrenmis. Doktor da inanamamism simdi bir prensesi var :) yeni dogdu ..

Rabbim neylerse güzel eyler hep diyoruz ya O ol diyince olmayacak yok çok şükür

Adetin 4 cu gunu dedi doktor canim benim simdi adeti beklicem bakalim :)

Bukac gun gundur ilaclar yine maf etti beni bugun diane bitti ama bende bittim midem cok bulaniyo :KK43:

Kuzum ilaclar işte yan etkileri mahvediyo.. bana da kontrole gel demedi 3 kutu verdi ama ben ilac bitince gidicem ben de ya 3. Gunu ya 4. Gunu giderim insallah ilac bitince regl olursam.. senin bugun bittimi ilac canim

Kızlar ben pko için bebe aspirini kullanmaya başladım.Kanın kıvamını sulandırıyor.Faydalı olacağını düşünüyorum.Araştırdım.

Bu bebe aspirinini ben de arastirmistim ama onceden arastirmistim regl olmaya yardimci olmadigini biliyorum sadece kani sulandiriyi yani regl oldugunda kanaman sulu olur yoksa hormonlara bi faydasi yok diye biliyorum.. iyice bi ogren doktora sor istersen canim benim

Dun bitti canim dostinextide bugun bitirdim bi glukofenim var onuda zaten 3 ay kullancam :)

Ooh ne güzel kuzum az kaldı içtigin ilaç.. benim duygu ve ruh durumum biraz manyaklaştı bu aralar hormonal sanırım :KK70:
dostinext ne ilacıydı kuzum onu ne icin iciyodun.. ben suan diane iciyorum bi o da yarın son insallah

Ooh ne güzel kuzum az kaldı içtigin ilaç.. benim duygu ve ruh durumum biraz manyaklaştı bu aralar hormonal sanırım :KK70:
dostinext ne ilacıydı kuzum onu ne icin iciyodun.. ben suan diane iciyorum bi o da yarın son insallah
Dostinex benim prolaktin (süt hormonu) yuksek cikmisti onu normal seviyeye getirmek iciyorum kuzum :) hep aynii merak etme ilaclar maf ediyo insani valla

X