Pcos ve Hayallerim

Selam olsun kizlar.konu sahibi arkadasim bende pkoyum.hemde kizligimdan bu yana..ilacsiz adet olamam ben:KK43: tarlusalla anca.evlendim 1 sene yasmin ictim tikir tikir geldi adetim.ama ki braktim gene yok.3ay oldu yok.doktora gttim yuzume carpti pkoyu gene.klomen denedik tik demedi.direncliymisim cok.3kere falan denedik klomen olmadi.igneye gectik gonalf le asilama oldum nasib olmadi.smdi 2.asilamayi oldum bugun 15.gun.yarin kan wericem.hic belirtim yok:KK43: sonucta belli aslinda ama kan wericem gene :KK43: Rabbim herseyin en iyisini bilir...umudum war benim...Rabbim su mubarek ayin yuzu suyu hurmetine konu sahibi arkadasa ve tum isteyenlere nasib etsin ins.
Canm kan verdin mi. Haber ver bana

Vermeye gerek kalmadi cnm:KK43:lekelendim
Canım sana şu mübarek günlerde şu hadisi şerif ile cep vereyim ozanan.
Allah sana evet der istediğini verir
Hayır der daha iyisini verir
Bekle der ve en iyisini verir.
Tevekkülü elden bırakmak yok sakin. En iyisi gelecek sanır sabır sabır

Canım sana şu mübarek günlerde şu hadisi şerif ile cep vereyim ozanan.
Allah sana evet der istediğini verir
Hayır der daha iyisini verir
Bekle der ve en iyisini verir.
Tevekkülü elden bırakmak yok sakin. En iyisi gelecek sanır sabır sabır

Canım benim ne güzel yazmışsın yaa Rabbim hepimize sabırların en büyüğünü nasip etsin inşallah.. daima tevekkül :dua::dua::dua:

Selam bugun tekrar kan verdim 213 ten 569 yukselmis dr yuzde yuz artis gostermis cok iyi dedi folik asit verdi haftaya kontrole cagirdi

Canım benim ne güzel artmış degerin masallah yaa sen söktürücü iç adet olmayı beklerken bebiş haberi al Rabbim ne buyüksün sen!!!!
Rahmetinden sual olunmaz kurban oldugum Mevlam şükürler olsun...
Kuzum bisey sorucam qlarista içtim demistin ne kadar olmuştu ki onu bırakalı bi de en son tarlusal ictim diyodun ay ne guzel yaa sen ne bekliyodun ne oldu :KK70: çok şükür Rabbim sag salim kucagina almak nasip etsin :)

X