Basit şekeri hiç tüketmem zaten meyvede de dikkat ediyorum her meyveyi yemiyorum insülin direncim vardı geçti ilaç kullandım bir süre şuan insülinim yok dahiliye doktorum insülinin geçtiğini söyledibeslenmede şekerli unlu gıdaları tamamen kesin...pcos varsa kuvvetli ihtimal insülin ditenciniz olabilir mutlaka endokrinoloji uzmanına gitmenizi tavsiye ederim verdiği ilaçla yağlarınızdan daha rahat kurtulursunuz...sevgiler...
insülin direncinizin geçmesine çok sevindim bende pcosum ve insülin direncim var ilaç kullanıyorum ve düzene girdi ilaçtan sonra...göbeğimde eskisi kadar şişlik yok mesela...ama ekmeği kesince gerçekten göbeğim gidiyor ancak...gluten duyarlılığı varmı bir araştırın isterseniz...umarım bende kurtulurum ilaçtan siz nelere dikkat ettiniz...neyin insülin direncini kırmanıza vesile olduğunu düşünüyor sunuz paylaşırsanız çok mutlu olurum...Basit şekeri hiç tüketmem zaten meyvede de dikkat ediyorum her meyveyi yemiyorum insülin direncim vardı geçti ilaç kullandım bir süre şuan insülinim yok dahiliye doktorum insülinin geçtiğini söyledi
Gluten duyarlılığından şüphe etmiyor değilim dahiliyede mi yapılır bu test acabainsülin direncinizin geçmesine çok sevindim bende pcosum ve insülin direncim var ilaç kullanıyorum ve düzene girdi ilaçtan sonra...göbeğimde eskisi kadar şişlik yok mesela...ama ekmeği kesince gerçekten göbeğim gidiyor ancak...gluten duyarlılığı varmı bir araştırın isterseniz...umarım bende kurtulurum ilaçtan siz nelere dikkat ettiniz...neyin insülin direncini kırmanıza vesile olduğunu düşünüyor sunuz paylaşırsanız çok mutlu olurum...
ben endokrinoloji bölümünde doktorumdan rica etmiştim bakıldı ama Çölyak testi olarak bakılıyormuş yani ileri boyutta bir duyarlılık varsa kan da çıkıyor bende çıkmadı.doktorum test bunun için kesin sonuç vermiyor 15 gün glutensiz beslen dedi. Eğer rahatlama olursa anlarsın demişti gerçekten denedim ne ödem kaldı ne Karnım da şişlik... deneyenilirsin sende canım ama Karatay diyeti uygulamışsın bildiğim kadarıyla Karatay da ekmek yok gluten çok az bulgur da var oda kısıtlı diye hatırlıyorum...Gluten duyarlılığından şüphe etmiyor değilim dahiliyede mi yapılır bu test acaba
Geçen sene kurtuldum insülin direncinden ve 2 ay gibi bi sürede koşu bandında bazen 1 saat bazen sabah 1 akşam 1 saat hızlı tempoda biraz yürüdüm biraz koştum ekmeği pastayı böreği çöreği yani karbonhidratı tamamen kestim pilav da dahil akşam 5 den sonra birşey yemedim Türk kahvesini çok severim spordan sonra büyük bir fincan sade Türk kahvesi içtim diyet olarak Karatay diyeti yaptım sonradan yanlış yaptığımı anladım ama. Vucüdü aç bıraktığım için sporu bırakınca metabolizmam yavaşladı geri kilo aldım şimdi diyetisyen desteğiyle zayıflıyorum
Diyetisyenim laktoz alerjim olabileceğini söyledi kendini test et dedi bi süre süt ve süt ürünlerinden uzak durdum gerçekten rahatladım Karatay diyetini yaparken şişliğim gitmişti demek ki bendede gluten hassasiyeti var Karatay diyetinde vücudumu çok aç bıraktım tamam işe yaradı çok güzel kilo verdim kilo verdikten sonra sporu bıraktım vucüt alıştı o Sıkı spora tabi onu yapmayınca olumsuz etkiledi beni şahsi görüşüm Karatay yapılıyorsa diyet bıraktıktan sonra spora devam edilmeli bence yada klasik diyetisyen beslenmesi 6 öğünle beslenip zayıflayıp daha sonrada 6 öğün şeklinde hayatımızı devam ettirmeliyiz diye düşünüyorumben endokrinoloji bölümünde doktorumdan rica etmiştim bakıldı ama Çölyak testi olarak bakılıyormuş yani ileri boyutta bir duyarlılık varsa kan da çıkıyor bende çıkmadı.doktorum test bunun için kesin sonuç vermiyor 15 gün glutensiz beslen dedi. Eğer rahatlama olursa anlarsın demişti gerçekten denedim ne ödem kaldı ne Karnım da şişlik... deneyenilirsin sende canım ama Karatay diyeti uygulamışsın bildiğim kadarıyla Karatay da ekmek yok gluten çok az bulgur da var oda kısıtlı diye hatırlıyorum...
laktoz allerjin varsa oda karın şişliği yapıyor süt ve süt ürünlerinden yine 1 hafta uzak kalıp gözlemleyebilirsin kendini...laktozsuz süt vs kullanırsın bir süre...
Karatay dan sonramı yavaşlama oldu...bende insülin direnci için Karatay düşünüyordum o zaman tavsiye etmiyorsun doğru mu anlıyorum
MerabaLilruba Sizinle daha önce konuşmuştuk pko hakkında. Nasılsınız?
Mucize doğada sayfasından mı sipariş verdiniz yağları? Keten tohumu yağınıda kullandınızmı? Onları kullananlar çok memnun bi kaç ay sonra hamile kalınıyor genelde belki sizde de diğer aylarda etki gösterir.evet hatırlıyorum özelden de yazmıştınız beslenme düzenleyince ve ilaç kullanınca düzene girdi.sizin bahsettiğiniz yağdan da kullandım ama tamamen geçmiyor ne yazıkki ama zayıflamaya destek oluyo...
çörekotu yağı kullanıyorum oda iyi geliyor...
evet çok doğru spor bırakılmamalı spor olarak neler yaptınız...Diyetisyenim laktoz alerjim olabileceğini söyledi kendini test et dedi bi süre süt ve süt ürünlerinden uzak durdum gerçekten rahatladım Karatay diyetini yaparken şişliğim gitmişti demek ki bendede gluten hassasiyeti var Karatay diyetinde vücudumu çok aç bıraktım tamam işe yaradı çok güzel kilo verdim kilo verdikten sonra sporu bıraktım vucüt alıştı o Sıkı spora tabi onu yapmayınca olumsuz etkiledi beni şahsi görüşüm Karatay yapılıyorsa diyet bıraktıktan sonra spora devam edilmeli bence yada klasik diyetisyen beslenmesi 6 öğünle beslenip zayıflayıp daha sonrada 6 öğün şeklinde hayatımızı devam ettirmeliyiz diye düşünüyorum
koşu bandında tempolu yürüyüş yaptım arada koştum mekik çektim plank yaptım biraz daha vucudu zorlayan hareket daha yaptm onların ismini bilmiyorum amaevet çok doğru spor bırakılmamalı spor olarak neler yaptınız...
çok güzel bende zaman zaman spor yaptım ama düzenli devam ettiremedim ne yazık ki...kardiyo bu rahatsızlıkta çok etkili diye biliyorum...koşu iyi bir tercih olmuş...konuyu takipteyim...çok güzel bir konu olmuş...koşu bandında tempolu yürüyüş yaptım arada koştum mekik çektim plank yaptım biraz daha vucudu zorlayan hareket daha yaptm onların ismini bilmiyorum ama
Bende bugün başladım o seti kullanmayaMucize doğada sayfasından mı sipariş verdiniz yağları? Keten tohumu yağınıda kullandınızmı? Onları kullananlar çok memnun bi kaç ay sonra hamile kalınıyor genelde belki sizde de diğer aylarda etki gösterir.
Merhaba soğan kürünü denedim tansiyonumu düşürdü baş dönmesi yaptı devam edemedimSize tek tavsiyem , hergun sogan kürü için. Sabah aç karnına akşam aç karnına. Soğan kürü için İbrahim Saraçoğlu tavsiye ederim . Ben nezaman uygulasam ne simit bölgesi ne bel karın hiçbir şey kalmaz. Ve doktor tertemiz der