PCOS VE FEMARA İLE ÇATLATMA İĞNESİ OLMADAN HAMİLE KALANLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN

mucizem98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2017
56
11
Arkadaşlarım merhaba,
Adetlerim cok düzensiz olnca kadın doğuma gittm ve polikistik over sendromluusn dedi. Biraz daha denememi eğer kendim hamile kalamazsam tedavi baslayacagını söyledi. Devlette alanında cok iyi bir doktora gttim. Doktor bey hormonlarıma ve ultrasona baktıktan sonra bana femara basladı. 1 ay kullandım. Kullanırken 21. gün gittim ovulasyon olmus dedi. Ben çatlatma iğnesi asla vermiyorum. Zaten %70 i kendiliğinden çatlıyor dedi. Adet olmazsan gel gebelik testi yapalım. Olursan yine gel kist yapmıs mı femara ona bakalm dedi. Dün adetimin 2 . günüydü gittim kist yapmamıs. 3 ay daha kullan eğer adetin gecikirse gel gebelik testi yapalım. Gecikmezse gelme artık 3 ay kullan dedi. Yalnız ben anlamadım cok tedirginim. Çatlatma iğnesinden bahsediyor herkes bana vermedi tedirgin oluyorum yine hamile kalamazsam diye. 1 ayım gitti. Bana yardımcı olun lütfen femara ile hamile kalan var mı ?

Son düzenleme:

Merhaba bende yeni kullanmaya başladım bekleyip göreceğim hamile kalanların yorumu yazarsa umut olur bizim için

Merhaba benimde famera da 2. Ayım,ilk ay çatlatma iğnesi vermemişti ancak bu ay iğne verdi doktor cumartesi iğnemi yapacağım, tedirgin olmayın bence içinizi ferah tutun doktorun vardır bir bildiği , tez zamanda güzel haberler alırız inşallah

Merhaba bende de bugün iğnenin 9.günü kizlar testlerimi atiyorum yarın silikleşicek mi yada koyulaşacak mi göreceğiz femara ovitrelle kullandım ilk denemem

Senin ikinci mi canım ilk mi yoksa

Merhaba bende de bugün iğnenin 9.günü kizlar testlerimi atiyorum yarın silikleşicek mi yada koyulaşacak mi göreceğiz femara ovitrelle kullandım ilk denemem

Eklentiler

• F506DF67-A9FB-4613-8833-EB0C013737B9.jpeg
    145,9 KB · Görüntüleme: 447
Sen erken başlamışsın ya bende mi başlasaydım test yapmaya iğne dahil 7
Gün bugün

Merhaba benimde ilk ayım bu ay femara kullandım ancak iğne vermedi doktorum. Ne durumdaydı yumurtalarınız ?

Merhaba benimde ilk ayım bu ay femara kullandım ancak iğne vermedi doktorum. Ne durumdaydı yumurtalarınız ?
Bnm biri 17 diğeri 21 idi doktor bu şekilde yapalim iğneyi dddi 17olan geriden geliyo oda kendiliğinden çatlar dedi valla sizin ne durumda idi

Bnm biri 17 diğeri 21 idi doktor bu şekilde yapalim iğneyi dddi 17olan geriden geliyo oda kendiliğinden çatlar dedi valla sizin ne durumda idi
Öyle mi benimde tek yumurta vardı 17 mmdi oda doktorumda kendiliğinden çatlar dedi. İğne olamadım diye böyle eksik kaldım gibi

Bende de pcos var ve gecen ay basladim femaraya. Ilac bittikten sonra doktor bana şu gün gel dedi, gittiğimde yumurtlamam olmuştu kendiliğinden. Ancak gebelik oluşmadı. Bundan sonra gelmene gerek yok kendin takip edebilirsin dedi. Ben de bikac ay daha deneyip olmazsa aşılamaya geçmeyi düşünüyorum. Hiç gerilme bence. Ben geçen ay çok gerilmistim, surekli yorumlara bakıp surekli test yaptım. Fakat sonrasinda doktor olan yengemle konuştuğumda rahat olman lazım, stres gebeliğe engel olur dedi. Bu ay daha sakin kalmaya çalışıyorum. Son adet tarihim 17nisan. Bakalim bu ay bi surpriz olacak mi Allah sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah bize

Öyle mi benimde tek yumurta vardı 17 mmdi oda doktorumda kendiliğinden çatlar dedi. İğne olamadım diye böyle eksik kaldım gibi
Aaaa kşeke kontrollü gitseydi doktor ama bu şekşldede şans devam eder bence spnucta yine çatlayacaktir elbet.

Arkadaşlar merhaba, femara kullanıp yumurtlamanızı kaç gün gördünüz ? Kaçıncı günde çatladı? Ben 5 gündür yumurtlama görüyorum 3 gündür yoğun yumurtlama görüyorum fakat çatlamadı bir türlü? Başına böyle bir şey gelen var mı ne zaman çatlıyor?

Merhaba bende yeni kullanmaya başladım bekleyip göreceğim hamile kalanların yorumu yazarsa umut olur bizim için
Bende pcos var hatta amh 9.20 idi her doktor yüzde 30 yada hiç yada tedaviyle ancak diyordu İSTANBUL MEDİCAL PARK AYNUR ADEVİYE ERŞAHİN TÜP BEBEL UZMANI na gittim aşılama deneyelim dedi önce rahim filmi çekti temiz çıktı daha sonra hasta olmayı bekliyordum aşılama başlaması için ve gebe kaldım kendiliğimden vitamin falan kullandırmıştı şuan 8+3 gebeyim rabbbim ol der ve olur kafamda sadece aşılama olcak ve çocuğum olucak diye netleştirdim yani olmazı çıkardım ve kendiliğinden oldu rabbim nasip etti çok şükür ümidimizi kaybetmeyin lütfen bol dua edin rabbime sığının hayırlısını nasip etsin tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim inşallah

Ay bana da pcos dediler ve bu tanıyı daha 16 yaşımda aldım. Her gittiğimde de kontrol için, sen istediğin zaman gebe kalamazsın tüp bebekle ancak olur dediler bana. Senelerce kendimi buna inandirdim. Evlenirken dahi eşime , benim çocuğum olmayabilir böyle bir ihtimalim var demiştim. Ve ilk 11 ay doğum kontrol hapıyla korundum. 1 sene hapla korunarak geçti, 1 sene de korunmadan geçer sonra tedaviye başlarız düşüncesiyle ben hapı bıraktım. Ve sonuç ne oldu biliyor musun ? Doğum kontrol hapını bıraktığım ay hamile kaldım. Kendimi buna hiç hazırlamamıştım. Doktorların senelerdir dediği cümleler canlandı hep gözümün önünde. Geç yumurtlama oldu. Regl gecikmesinin 11.günü testim daha yeni pozitife dönmüştü. Evet tembeldi ama gene de kalabiliyordum.. demem o ki olmuyor etmiyor olmaz etmez düşüncelerine çok da kendinizi kaptırmayın. Rabbim nasip etti mi, doktorların olmaz dediğinde oluyor. Rabbim nasip etmedi mi hiçbir problem yokken de olmuyor. Bırakalım bebeklerimiz gelmek istedikleri zamanda gelsinler. Kendimizi üzüp, yıpratmayalım. Hepimiz çok değerliyiz

Dogru diyorsunuz nasipte varsa bir sekilde oluyor yoksa da olmuyor

Merhaba canım sağlıkla kucağına al inşallah ben de aynı hastanede Gürkan arıkan'a gittim rahim filmi çekilmemi istedi birkaç tane test daha istedi onlara tamamladım henüz tekrar gitmedim ama bana vitamin takviyesi falan yazmadı. Sana hangi takviyeleri vitaminleri yazdı canım ben şu an doktora sormadan myo inositol aldım onu kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…