- 26 Ağustos 2023
- 158
- 45
- 29
Seni çağırıp 2 günde bir yumurtanın büyüme oranına bakması gerekir şimdi ilacı verip sen git 3 ay sonra gel ilacı asla değil ben senin yerinde olsam ezcaneden ovilasyon kiti aşırım kendim takip eder en koyuya tepkime görüp 2 çizgiyi görünce başlarım her gün ilişkiye pko en kötü yanı ne zaman yumurtlama günün bilmeyip ilişkiye girememeArkadaşlarım merhaba,
Adetlerim cok düzensiz olnca kadın doğuma gittm ve polikistik over sendromluusn dedi. Biraz daha denememi eğer kendim hamile kalamazsam tedavi baslayacagını söyledi. Devlette alanında cok iyi bir doktora gttim. Doktor bey hormonlarıma ve ultrasona baktıktan sonra bana femara basladı. 1 ay kullandım. Kullanırken 21. gün gittim ovulasyon olmus dedi. Ben çatlatma iğnesi asla vermiyorum. Zaten %70 i kendiliğinden çatlıyor dedi. Adet olmazsan gel gebelik testi yapalım. Olursan yine gel kist yapmıs mı femara ona bakalm dedi. Dün adetimin 2 . günüydü gittim kist yapmamıs. 3 ay daha kullan eğer adetin gecikirse gel gebelik testi yapalım. Gecikmezse gelme artık 3 ay kullan dedi. Yalnız ben anlamadım cok tedirginim. Çatlatma iğnesinden bahsediyor herkes bana vermedi tedirgin oluyorum yine hamile kalamazsam diye. 1 ayım gitti. Bana yardımcı olun lütfen femara ile hamile kalan var mı ?