B bluediamondd Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2024 11 2 6 Nisan 2024 Konu Sahibi bluediamondd #21 buyukkafa .!.: Doktor banada dedi devam edin ama kontrole gelme dedi bayramdan sonra artık birde bu ay dişim cok fenaydı onun için antibiyotik kullandım diger ay artık Genişletmek için tıkla... Antibiyotik gebeliği oluşturmaz mı
buyukkafa .!.: Doktor banada dedi devam edin ama kontrole gelme dedi bayramdan sonra artık birde bu ay dişim cok fenaydı onun için antibiyotik kullandım diger ay artık Genişletmek için tıkla... Antibiyotik gebeliği oluşturmaz mı
B buyukkafa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2021 55 26 30 6 Nisan 2024 Konu Sahibi bluediamondd #22 bluediamondd .!.: Antibiyotik gebeliği oluşturmaz mı Genişletmek için tıkla... Oluşur ama kullanmak iyi degil yumurtayı gelişmesini kalitesini engelleye biliyor agrı kesicide oyle paroldan baska kullanma dedi bana doktor
bluediamondd .!.: Antibiyotik gebeliği oluşturmaz mı Genişletmek için tıkla... Oluşur ama kullanmak iyi degil yumurtayı gelişmesini kalitesini engelleye biliyor agrı kesicide oyle paroldan baska kullanma dedi bana doktor
B bluediamondd Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2024 11 2 6 Nisan 2024 Konu Sahibi bluediamondd #23 Anladım ben enfeksiyon kapmışım zaten bu ay zor oluşur öbür ay artık teşekkürler