• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pcos olup gebe kalanlar var mı🙄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cicisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
51
23
88
36
Merhaba☺
10 aylık evliyim 30 yaşındayım en basindan beri bebek dusunuyoruz fakat pcos oldugumu ogrendim. Regl gecikmelerim basladi. Her ay bir umit🙄 2 ay cyclo prognivia kullandim fakat bir prof kesinlikle kullanmamam gerektigini soyledi ve biraktim. Suan sadece folik asit kullaniyorum. Bir de #birgebeningunlugu ovulasyon testlerine basladim. Hayirlisi insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah🙏🏻

Son düzenleme:
Merhaba☺
10 aylıi evliyim 30 yaşındayım en basindan beri bebek dusunuyoruz fakat pcos oldugumu ogrendim. Regl gecikmelerim basladi. Her ay bir umit🙄 2 ay cyclo prognivia kullandim fakat bir prof kesinlikle kullanmamam gerektigini soyledi ve biraktim. Suan sadece folik asit kullaniyorum. Bir de #birgebeningunlugu ovulasyon testlerine basladim. Hayirlisi insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah🙏🏻
Ben 38 yaşındayım bende gebenin günlüğünden aldığım testlerle kaldım. Pcos ve tiroid hastasıyım ve amh 0.0001 korkma diyet yap zayıfla rabbim büyük ben tam 3 kez hamile kaldım 🙏🏽

Ben varım kuzum olana kadar zor olduktan sonra hastalığın gebelikle alakası olmuyor zaten. Gebeliği etkilemiyor yani 😊

Ben 38 yaşındayım bende gebenin günlüğünden aldığım testlerle kaldım. Pcos ve tiroid hastasıyım ve amh 0.0001 korkma diyet yap zayıfla rabbim büyük ben tam 3 kez hamile kaldım 🙏🏽
Kilolu biri degilim 55 kiloyum insallah Allah banada nasip eder herhangi bir ilac kullandinizmi

Herhangi bir ilac kullandiniz mi peki boyle zaman gecince insan umitsizlesiyor🙄
Yok ilaç kullanmadım hiç. Ovulasyon + kür yaptım ama düşme ümitsizliğe beklemeyi bilen için herşey vaktinde gelir derler. Vardır zamanı günü saati bende 1 bucuk yıl uğraştım.

Yok ilaç kullanmadım hiç. Ovulasyon + kür yaptım ama düşme ümitsizliğe beklemeyi bilen için herşey vaktinde gelir derler. Vardır zamanı günü saati bende 1 bucuk yıl uğraştım.
Nasil bir kür uyguladiniz? Evet bir zamani var rabbim hayirlisini nasip etsin

Pko çok lanet bişey yaa :işsiz: adet gecikmesinden her ay kendimi hamile zannediyordum 😂😂😂 bu ayda gecikti bakalım hayırlısı :dondurma:

Bende pkoluyum doktor zayıflamam gerektiğini söyledi ama adetlerim düzeniydi ve evliliğinin 5. Ayında hamile kaldim soğan kürü denemiştim bide kefir çok iyi geliyo kefir iciyodum her akşam bunlar bi araç Rabbim verdikten sonra veriyor çok şükür 🙏❤ inşallah sizde tez zamanda hamile kalırsınız Allahım isteyen herkese versin.😊🥰

Back