- 29 Aralık 2015
- 11
- 1
- 1
canım merhaba hiç önemli değil bende pc basında calıstıgım için hergün giriyorum foruma:) bende sürecimden bahsedeyim yüzüm için baya lazere gittim ankarada memnun değildim bitmiyordu ama sirle almaktansa lazer kolayıma geldiği için ses etmedim izmire gelince ve buraya yabancı oluncada lazer araştıracağıma iğneli araştırmaya karar verdim.iyikide böle bi karar vermişim. en iyi yer olsun fiyat önemli değil dedim ve janine gittim bende forumda okuyup.bana basta 3.75 dedi benim yüzümde cok sık ve ince tüyler var bu yüzle baya para dökmem gerek anlıcan.yarım saat calıstı gönderdi baktım benden önceki 3tl ile parasını ödüyor bende dedim bana nie 3.75 oluyor.tmm sanada öle yapalım dedi biraz sinir oldum bu duruma açıkçası.sonra işte lazer yaptırdığımı söledim gec biter dedi dogruya dogru yani.ayrıca yarım saatte bu yüz bitmez yani haftada 3 kere gitsem ancak bir tur döner sürekli müşteri aldığından böle yapıyor.sonra ben vücut için lazer araştırdım iş yerimde calısan ablanın kızı bi polikliniğe gidiyormuş bitirmiş onun tavsiyesiyle demiderm polikliniğe gittim suan için ordanda memnunum orda işte lazer yapan kızlarla konuştum kız iğneliden bahsedince bende janine gidiyorum dedim bana orayı bırak bitirmiyor dedi bizim müşteriler ordan sikayetci hep dedi nereyi önerirsiniz dedim biz yapıyoruz dedi:))) ama ilaydaya da gidebilirsin dedi orayı da forumda duymuştum.zaten bana lazer yapan kız yüzünü orda bitirmiş. sonra ben bi gidiyim görüşüyüm dedim evime hatay daha yakın hemde. gittim kadın böle cok seveceğim tiplerden biri değil böle fena cingöz bi hali var 2 tl dedi. janine gittim dedim orada baya iyi yer kötü bi yere gitmemişsin ama makineleri baya eski dedi. burdaki makine daha yeni yani gözlemlediğim kadarıyla.sonra başlangıç 17kasım ile yaptık 75dk calıstı tek seferde hepsini bitirdi.eli agır 10 parmak çalışmıyor hülya hanım gibi değil ama genede memnun kaldım sonra zaten desitin kullandım cildime ayrıca sana tavsiyem oksizinc al onuda kullan çünkü onda balık yagı daha cok ve desitine göre daha etkili ama baya kötü kokuyor:)notlarıma kaydediyorum gtitğim zmanları ve suan 300dk calsıılmıs cildime hamileydi bana yaparken ve doğuma gitti 1.5ay yaptıramıcam ve cildimde toparlansın istiyorum zaten bu süreçte.aldıgı yerler cok seyreldi kimi yerler bitti suan cildimin boyun kısmında kırmızımsı lekeler var yüzümde ise hiçbirşey yok ve kıllar için detaylı bakıtıgmda gözüme çarpıyor elime hiç gelmiyor memnunum anlıcan.ve pcoya gelince nisan gibi ilacı bırakmayı düşünüyorum artık yeter yani ve yeni başladıgım aslan pençesi bitkisini içiyorum umarım o düzenler ilacı kestiğim zman sende dene derim. benden bu kadar yeterince cok yazdım okurken sıkılmazsın umarım:)))